Szczyt buractwa
Musze sie wygadac bo mnie rozsadza. Padlo mi lacze wczoraj...
o 22 powrocil net, siedzie i sie irytuje, o 20 klanowa ze SMARTIA miala byc... kto dowodzi.. nie ma odp przygotowania... ja mialem zaplanowane i gotowe komendy taktyki etc.. 
Background : Mielismy z nimi grac klanowe o 20 w czwartek. Do klanowy zbieralismy sie z tydzien, jedna i 2 strona GG obiecywala sobie zagrac ze soba. W koncu ustalilem z CL Smartii Martim ze gramy w terminie konkretnym.
No ale... wchodze i co slysze od moich klanowiczow :
Ze panowie sie nie pojawili, malo tego, 0 informacji ze ich nie bedzie. Gracze od nas spotkali ich na bodajrze Topie pozniej to uslyszeli ze oni nie chca grac z nami, po czym padlo jeszcze pytanie czemu mamy tak slabe staty. ROTFL
Odp: bo my nie gramy na staty, ja sie bawie np pol nocy , olewaj fragi bo to gra dla zabawy. Wyniki sie licza na klanowie, gra teamowa etc po to stworzylismy nasz klan, nie dla statow.
Poprostu mnie dobija takie zenujace postepowanie, bo to farsa jest godna potepienia. Moje zapytania na GG czemu ich nie bylo sa olewane poprostu. Tego nawet walkoverem nazwac nie mozna.
Nie polecam klanu jako partnera do gry innym. Skandal i tyle.
Dodam tylko ze kolesie chamsko sobie nabijaja staty i takie pytania zadaja... gdzie moja valeriana...
PS: przepraszam panow ze Smartii ze jestesmy takimi LOLami i osmielilismy sie z takimi statami chciec z nimi grac 
|