Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Szczyt buractwa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Angry Szczyt buractwa

Musze sie wygadac bo mnie rozsadza. Padlo mi lacze wczoraj...
o 22 powrocil net, siedzie i sie irytuje, o 20 klanowa ze SMARTIA miala byc... kto dowodzi.. nie ma odp przygotowania... ja mialem zaplanowane i gotowe komendy taktyki etc..

Background : Mielismy z nimi grac klanowe o 20 w czwartek. Do klanowy zbieralismy sie z tydzien, jedna i 2 strona GG obiecywala sobie zagrac ze soba. W koncu ustalilem z CL Smartii Martim ze gramy w terminie konkretnym.

No ale... wchodze i co slysze od moich klanowiczow :

Ze panowie sie nie pojawili, malo tego, 0 informacji ze ich nie bedzie. Gracze od nas spotkali ich na bodajrze Topie pozniej to uslyszeli ze oni nie chca grac z nami, po czym padlo jeszcze pytanie czemu mamy tak slabe staty. ROTFL
Odp: bo my nie gramy na staty, ja sie bawie np pol nocy , olewaj fragi bo to gra dla zabawy. Wyniki sie licza na klanowie, gra teamowa etc po to stworzylismy nasz klan, nie dla statow.
Poprostu mnie dobija takie zenujace postepowanie, bo to farsa jest godna potepienia. Moje zapytania na GG czemu ich nie bylo sa olewane poprostu. Tego nawet walkoverem nazwac nie mozna.
Nie polecam klanu jako partnera do gry innym. Skandal i tyle.

Dodam tylko ze kolesie chamsko sobie nabijaja staty i takie pytania zadaja... gdzie moja valeriana...

PS: przepraszam panow ze Smartii ze jestesmy takimi LOLami i osmielilismy sie z takimi statami chciec z nimi grac

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-11-2001 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

First Person Perspective

wiesh spotykałem się jush z niestawieniem się danego klanu na klanówke,ale nie dlatego bo statsy były złe to rzeczywiście dziwne i szczerze współczuje.

Old Post 11-11-2001 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Ja już kiedyś pisałem o tym artykuł - teraz wychodzi, że właściwie miałem dużo racji...

Old Post 11-11-2001 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

Nieznam klanu to jacys poczatkujacy ? moze nieumeili sie pod server z haslem podlaczyc wybacz im

Old Post 11-11-2001 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Dlateego zawsze przed klanowka pisze sie "KULTURA, WYMAGANA"

Old Post 11-11-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
citizen
Training (Enforcer)

smartia? hahaha
ostatnio zebralo sie kilku z tego klanu na ktoryms serwie i kampili w respawnie zamiast podkladac bombe lol

Old Post 11-11-2001 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil citizen Znajdź więcej post'ów przez  citizen Dodaj citizen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać citizen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

nie wiem co w tym złego, ale trudno

Old Post 11-11-2001 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ostatnio gralismy z 2 z nich na serwie, nas bylo 3. Panowie weszli i zaczeli z nas nalewac z txt: jestescie zalosni lacznie. I twierdzic ze chca grac z nami etc. Ja oczekuje wyjasnien co do poprzedniego meczu i taka byla moja odpowiedz, uparcie ignorowana Najsmieszniejsze jednak jest to ze wyzwani od LOLi hehe w 90% przypadkow bylismy przyczyna ich smierci 10% ktos innych zabijal No grali fragowali ale jednak slabiej hehe wiec nie kumam tego nalewania z nas, chyba sie pospieszyli z opinia po wejsciu na serw

LOL juz mi lepiej heheh

Pozdrawiam

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 11-11-2001 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:36.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions