Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > liga
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Arrow liga

mam pytanko: co by było potrzebne do zorganizowania ligi? jak jush mówiłem będe miał pełno czasu w ferie bo siedze w chacie i mógłbym coś zrobić w tym kierunku tylko nie orientuje si.e co!?!?
na nagrody możemy zrobić zrzutke , server teotrtycznie jest (snajper), nop ale nie wiem co jeszcze!!?!?!

POMOCY BO JESEM CHĘTNY DO ROBOTY!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-12-2001 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: liga

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
mam pytanko: co by było potrzebne do zorganizowania ligi? jak jush mówiłem będe miał pełno czasu w ferie bo siedze w chacie i mógłbym coś zrobić w tym kierunku tylko nie orientuje si.e co!?!?
na nagrody możemy zrobić zrzutke , server teotrtycznie jest (snajper), nop ale nie wiem co jeszcze!!?!?!

POMOCY BO JESEM CHĘTNY DO ROBOTY!

hmm co... no wlasnie rodzi sie pytanie co, z kim i po co ?
no wiec, do ligi potrzebna jest spora liczba zainteresowanych, nie ma sensu organizowac ligi bez graczy.
Jak juz ktos wspomnial, potrzebne sa serwery, mysle ze jeden nie wystarczy, bo skoro spora liczba zainteresowanych to i duzo chetnych do gry, liga nie moze sie ciagnac w nieskonczonosc, a tak bedzie jezeli na jednym serwerze beda rozgrywane mecze, malo ktory klan bedzie chcial grac w jednym dniu np 3, 4 spotkania, bo wiaze sie to z dluzszymi przygotowaniami, (mapy, taktyki itp). Jezeli ma byc to oficjalna liga ut.pl to mysle ze mozna finaly zorganizowac na LAN'ie(rowne pingi, bez zbednych problemow zwiazanych z przegranymi w wyniku roznic pinga), przy czym nagrdy nie moga byc za 10 zl...., spojrz na pierwsza lige CS.pl, za 3 pierwsze miejsca, dostawales, bezprzewodowe klawiatury, myszy, po grze Counter-Strike.. i jeszcze jakies inne *******ki, nie pamietam.
Kolejnym problemem, jest wylonienia kompetentnych osob, ktore maja wolny czas i poswieca go na organizacje ligi.
Oczyiscie jestem za, proponowalem lige 2/2, bez nagrod, bez wiekszych problemow, w polsce UT nie rozwinelo sie w takim stopinu by organizowac lige, z finalami na LAN.

Old Post 13-12-2001 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no ja chce takie cos zorganizowac... p ostarcie ut.pl ofkoz...

i u mnie bedzie to 2v2, bez nagrod, bez finalow na lanie - bedzie normalny regulamin i sedziowie... zreszta looknijcie sobie na 424.fpp.pl - cos takiego wlasnie chce zrobic tyle ze na mniejsza skale i w ut oczywiscie

Old Post 13-12-2001 19:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Smile

Wszystko jest ql tylko co do tego LAN'a nie wiem czy ludzie zjadą sie z całej Polski do jakieś mieściny tylko po to by pograć w turnieju w którym nagroda jest myszka ?! Wszytko by było dobrze gdyby grało sie po mało osób i nie koniecznie klanowo (rozgrywki klanowe mogą być oddzielnie) bo nim sie cały klan skrzyknie i ustali co gramy i jak to najczęsciej jest po czasie (wiem to z doświadczenia) gdyby były teamy po np. 2 osoby łatwiejsza organizacja zwłaszcza jeżeli ćwiczysz z gościem który blisko mieszka. Łatwiej zgrać sie z 1 osobą niż z 3 ! A tak poza tym to niech ut.pl startuje i jedziemy w ciasto

Old Post 13-12-2001 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

no wlasnie probowalem kolegow z boarda uswiadomic ze nie ma mozzliwosci zorganizowania ligi na wieksza skale, btw napisales fatal ze nie zjada dla myszki.... nagrody byly warte ok 300-400 zl i do tego zwyciezka druzyna zaibierala ze soba tytul mistrza polski, wiec nie wiem czy jest to takie banalne... jak mowiles.
oczywiscie mowimy o lidze 2/2 czyli finaly na LAN odpadaja
Jezeli Ut bedzie tak popularne jak CS to czemu nie

Old Post 13-12-2001 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
no wlasnie probowalem kolegow z boarda uswiadomic ze nie ma mozzliwosci zorganizowania ligi na wieksza skale, btw napisales fatal ze nie zjada dla myszki.... nagrody byly warte ok 300-400 zl i do tego zwyciezka druzyna zaibierala ze soba tytul mistrza polski, wiec nie wiem czy jest to takie banalne... jak mowiles.
oczywiscie mowimy o lidze 2/2 czyli finaly na LAN odpadaja
Jezeli Ut bedzie tak popularne jak CS to czemu nie

Ja mysle ze sponsorow nie byloby wcale trudno znalezc. Moim zdaniem tak na 500zl to juz mialbym nawet sponsore, do tego jeszcze paru i mozna jakies fajne akcesoria dac na nagrody. Poza tym mysle ze finaly LANowe bylyby ciekawe. Moznaby to zrobic w kafei badz gdziekolwiek gdzie mozna zniesc 8 komputerow i HUBa tak zeby byl luz. No ale to juz trudniejsze. i 2v2 to jednak chyba naprawde najlepsze rozwiazanie

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 13-12-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Arrow eh

panowie pomyślmy... jak chcececie zorganizować finały na LANIE to musi być to w ferie ablo w jaką ś dłuższą przerwbo tak nikt nie wyjedzie sobie w tygodniu bo albo ma szkołe albo pracuje!a po za tym jak ktoś mieszka 500kilosów od miuejsca gdzie byłyby finały to będzie musiał tam spać... a następnym problemem jest że jak np. ktoś ma 13-16 lat to w życiu nie przyjedzxie sam... moim zdaniem finały na LANie są zbędne liga jest jescze za mało rozwinięta żeby robić jakieś MEGA tunieje... nagrody mogą być ale LAN jest narazie zbędny... btw. ja chętni pomoge bo mi sie jush bardzo nudzi (zaczynam mapke) i mógłbym porobić coś

Old Post 13-12-2001 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool HEH

Wpadajcie do mnie do Wasilkowa.Tutaj napewno będzie dało się coś zorganizować
Guri jak masz z tym problemy to u mnie przenocujesz

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: eh

quote:
panowie pomyślmy... jak chcececie zorganizować finały na LANIE to musi być to w ferie ablo w jaką ś dłuższą przerwbo tak nikt nie wyjedzie sobie w tygodniu bo albo ma szkołe albo pracuje!a po za tym jak ktoś mieszka 500kilosów od miuejsca gdzie byłyby finały to będzie musiał tam spać... a następnym problemem jest że jak np. ktoś ma 13-16 lat to w życiu nie przyjedzxie sam... moim zdaniem finały na LANie są zbędne liga jest jescze za mało rozwinięta żeby robić jakieś MEGA tunieje... nagrody mogą być ale LAN jest narazie zbędny... btw. ja chętni pomoge bo mi sie jush bardzo nudzi (zaczynam mapke) i mógłbym porobić coś

Racja, wielka racja. To moze byc akurat najwiekszym problemem z lanami, wlasnie ten wiek. Mysle wiec ze temat finalow LANowych jest zamkniety...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 14-12-2001 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool Ś.R

Święta racja.
Chlopaki w tym wieku(ja też) będą mieli problemy z lan'em
Ale jest rozwiazanie.Żeby powstały servery w jakichś ragionach.
np. jeden na podlasiu, 2 w malopolsce itd.

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

EEE jasne, jasne narazie mamy problem żeby mieć wogóle jakieś serv. Przecież dzaiłają tylko 2 poskie serv !!! A co tu mówić dopiero o serv rejonowych ?!

Old Post 14-12-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Unhappy TAK TAk

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
EEE jasne, jasne narazie mamy problem żeby mieć wogóle jakieś serv. Przecież dzaiłają tylko 2 poskie serv !!! A co tu mówić dopiero o serv rejonowych ?!

TAK TAk, ale czyby niebyło dobrze, żeby było tyle servów???

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 19:04
GuriaS
Breathe

Arrow eh

byłoby dobrze ale to jest narazie NIEMOŻLIWE i szybko nie bedzie... a finały będą jakie będą... zresztą nie wiadomo jeszczae czy będzia jakaś liga...

Old Post 14-12-2001 19:31
[FPP]MajeS
Guest

Re: eh

quote:
zresztą nie wiadomo jeszczae czy będzia jakaś liga...

dokladnie...

Old Post 14-12-2001 19:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Question ?!?!?!?

majes jak można umieścić obrazek pod textem? (tam gdzie Ty)

Old Post 14-12-2001 19:35
[FPP]MajeS
Guest

Re: ?!?!?!?

quote:
majes jak można umieścić obrazek pod textem? (tam gdzie Ty)

no zwyczajnie wbijasz sobie obrazek w sygne

Old Post 14-12-2001 19:41
deen
Man of the Moon

Re: Re: ?!?!?!?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

no zwyczajnie wbijasz sobie obrazek w sygne

tak jak ja mam deen napisane (obrazek)

Old Post 14-12-2001 19:55
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Fajne to...

Fajny jest ten obrazek pod textem.
jak możecie to podajcie skrypt do tego... .

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 21:18
[FPP]MajeS
Guest

Re: Fajne to...

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
jak możecie to podajcie skrypt do tego... .

qfa jaki skrypt? czlowieku czytaj te posty nasze! W FAQ masz wszystko - to jedna linijka tekstu... a ty tu z jakims skryptem wyskakujesz...

Old Post 15-12-2001 08:39
F4+4L
F4+4Lny gość

Smile

Majes wyluzuj to jeszcze dziecko Skrzyczałeś 13 latka

Old Post 15-12-2001 13:04
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
Majes wyluzuj to jeszcze dziecko Skrzyczałeś 13 latka

uuups

Old Post 15-12-2001 13:14
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink HEHE

MajeS dzięki że powiedziałeś że mozna to znaleźć w faq.
Ale niekrzycz tyl bo sie rozpłacze
LuZiK... .

GrEaTEyE

Old Post 15-12-2001 17:08
sxl
Want some?

Re: HEHE

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
MajeS dzięki że powiedziałeś że mozna to znaleźć w faq.
Ale niekrzycz tyl bo sie rozpłacze
LuZiK... .

qrna

luzik to moje haslo!

btw, co to z tymi uzywkami za afera? czapers widze sie wkurzyl

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-12-2001 19:38
[FPP]MajeS
Guest

Re: Re: HEHE

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

btw, co to z tymi uzywkami za afera? czapers widze sie wkurzyl

no przesadzilismy troche...

Old Post 15-12-2001 21:08
sxl
Want some?

Re: Re: Re: HEHE

quote:

no przesadzilismy troche...

My? No sorki ale nie pamietam tutaj postow o drugach itp

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-12-2001 22:37
[FPP]MajeS
Guest

no tu nie... to jest ogloszenie na calym boardzie... a nie wie mczy wiesz ale w "O niczym konkretnym w sumie" byla niezla jazda na temat alku i prochow

Old Post 15-12-2001 22:46
sxl
Want some?

quote:
no tu nie... to jest ogloszenie na calym boardzie... a nie wie mczy wiesz ale w "O niczym konkretnym w sumie" byla niezla jazda na temat alku i prochow

A mnie tam nie bylo? Hmmmm. PS. MajeSku 2 razy probowalem sie w sobote do Ciebie dodzwonic na komore i nie odbierales. Odbierasz czasami telefony? A moze masz wibracje wlaczone i dlatego nie odbierales? Chcialem ogolnie pogadac o ut.pl ale nie dalo sie Ciebie zlapac :>

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 16-12-2001 00:53
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

A mnie tam nie bylo? Hmmmm. PS. MajeSku 2 razy probowalem sie w sobote do Ciebie dodzwonic na komore i nie odbierales. Odbierasz czasami telefony? A moze masz wibracje wlaczone i dlatego nie odbierales? Chcialem ogolnie pogadac o ut.pl ale nie dalo sie Ciebie zlapac :>

no cos tam widzialem z ektos sie dodzwonic chcial... probuj dalej :>

Old Post 16-12-2001 08:49
GuriaS
Breathe

First Person Perspective

a kiedy startuje ut.pl? miało być 15grudnia...
ps. fajny obrazek gr8

Old Post 16-12-2001 15:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:55.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions