Re: liga
quote: Napisane oryginalnie przez GuriaS
mam pytanko: co by było potrzebne do zorganizowania ligi? jak jush mówiłem będe miał pełno czasu w ferie bo siedze w chacie i mógłbym coś zrobić w tym kierunku tylko nie orientuje si.e co!?!?
na nagrody możemy zrobić zrzutke    , server teotrtycznie jest (snajper), nop ale nie wiem co jeszcze!!?!?!
POMOCY BO JESEM CHĘTNY DO ROBOTY!
hmm co... no wlasnie rodzi sie pytanie co, z kim i po co ?
no wiec, do ligi potrzebna jest spora liczba zainteresowanych, nie ma sensu organizowac ligi bez graczy.
Jak juz ktos wspomnial, potrzebne sa serwery, mysle ze jeden nie wystarczy, bo skoro spora liczba zainteresowanych to i duzo chetnych do gry, liga nie moze sie ciagnac w nieskonczonosc, a tak bedzie jezeli na jednym serwerze beda rozgrywane mecze, malo ktory klan bedzie chcial grac w jednym dniu np 3, 4 spotkania, bo wiaze sie to z dluzszymi przygotowaniami, (mapy, taktyki itp). Jezeli ma byc to oficjalna liga ut.pl to mysle ze mozna finaly zorganizowac na LAN'ie(rowne pingi, bez zbednych problemow zwiazanych z przegranymi w wyniku roznic pinga), przy czym nagrdy nie moga byc za 10 zl...., spojrz na pierwsza lige CS.pl, za 3 pierwsze miejsca, dostawales, bezprzewodowe klawiatury, myszy, po grze Counter-Strike.. i jeszcze jakies inne *******ki, nie pamietam.
Kolejnym problemem, jest wylonienia kompetentnych osob, ktore maja wolny czas i poswieca go na organizacje ligi.
Oczyiscie jestem za, proponowalem lige 2/2, bez nagrod, bez wiekszych problemow, w polsce UT nie rozwinelo sie w takim stopinu by organizowac lige, z finalami na LAN.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|