Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > Tricki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[aaa]
Skilled (Knight)

Tricki

Podawajcie tutaj wszystkie tricki jakie znacie nie koniecznie na dm1 z dokladnym opisem co gdzie i jak wykonac. Fajnie by bylo zebrac je wszystkie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-07-2001 08:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [aaa] Znajdź więcej post'ów przez  [aaa] Dodaj [aaa] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [aaa] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

Re: Tricki

quote:
Napisane oryginalnie przez [aaa]
Podawajcie tutaj wszystkie tricki jakie znacie nie koniecznie na dm1 z dokladnym opisem co gdzie i jak wykonac. Fajnie by bylo zebrac je wszystkie

Wybacz, ale nie starczy mi miejsca

Old Post 30-07-2001 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[aaa]
Skilled (Knight)

pisz stary miejsca mamy duzo niemusisz odrazu pisac wszystkiego co znasz

Old Post 30-07-2001 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [aaa] Znajdź więcej post'ów przez  [aaa] Dodaj [aaa] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [aaa] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

dawaj tu te tricki! na na razie umiem jeden i to slabo =>

Old Post 30-07-2001 19:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
pisz stary miejsca mamy duzo niemusisz odrazu pisac wszystkiego co znasz

A niby jak mam opisywac te triki? Pozatym niedlugo moze bede mial demko z prawie wszystkimi trikami na q2dm1, bo pracuje nad tym, ale nie bawi mnie jakos wycinanie kawalka demka od kogos, kto to zrobil, wiec mecze sam, ale troche z czasem problem, wiec zbyt szybko toto nie wyjdzie, ale wyjdzie....

Old Post 30-07-2001 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

ja chce to demko!

Old Post 30-07-2001 20:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

eeee... po co ci? trzeba miec 50 fps zeby wykonac niektore triki (((

Old Post 30-07-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Y-A-H-O
Skilled (Knight)

First Person Perspective

w sumie nie wazne ile fps ostatnio bylem nan nocce wgralni i po timerefresh mialem na 640 x ... --> 791 klatek a i tak niektore tricki nie wychodza.trzeba je poprostu dobrze umiec a nie usprawiedliwiac sie malym fps

Old Post 30-07-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Y-A-H-O Znajdź więcej post'ów przez  Y-A-H-O Dodaj Y-A-H-O do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Y-A-H-O prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[aaa]
Skilled (Knight)

fps-y

quote:
Napisane oryginalnie przez Y-A-H-O
w sumie nie wazne ile fps ostatnio bylem nan nocce wgralni i po timerefresh mialem na 640 x ... --> 791 klatek a i tak niektore tricki nie wychodza.trzeba je poprostu dobrze umiec a nie usprawiedliwiac sie malym fps

Wazne pokaze ci przyklad: Odpal sobie q2dm8 daj sobie cl_maxfps 70 i sprobuj wyskoczyc po paczkach do Grenade Launcher-a. Nie uda ci sie zareczam cie a puzniej daj sobie cl_maxfps 130 i wcisnij 2 razy jump'a i juz jestes. Niektore skoki bez duzej ilosci klatek poprostu sa niewykonalne...

Old Post 31-07-2001 10:25
bLADE
Guest

to ja se niektroch trickow nie porobie =\

Old Post 31-07-2001 10:50
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Exclamation

Eee... dołączę sie do dyskusji... Kiedyś miałem takie demko w którym koleśrobił 56 trików na q2dm1. Jak to zobaczyłem to mi kopara dosłownie opadła. Ten kolo tam dosłownie latał...
może uda mi sie to jeszcze skądś wykombinować, ale nie ręczę.

Old Post 31-07-2001 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Re: fps-y

quote:

Niektore skoki bez duzej ilosci klatek poprostu sa niewykonalne...

nareszcie mnie ktos zrozumial

Old Post 31-07-2001 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MoN-SooN
Training (Enforcer)

lazaaaaa

ja sie ostatnio troche bawilem i nagralem 2 demka po dwadziesciapare trikow na dm1...do sciagniecia z quake2.fpp.pl
o ile naprawia download
a robienie wszystkich trikow na dm1 to jest troche ten tego
szczegolnie jakby zaliczac do trikow wszelkie doublejumpy o schody czy tez zeskoczenie z windy na healtha badz wskoczenie na schody przy wyjsciu z dolnego RL...

Old Post 31-07-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MoN-SooN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MoN-SooN Znajdź więcej post'ów przez  MoN-SooN Dodaj MoN-SooN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MoN-SooN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[aaa]
Skilled (Knight)

Czemu nie moze kos poda jakis trick ktory usprawni twoje poruszanie sie po mapie i kiedys dzieki temu zdobedziesz fraga...
Wiec do roboty panowie!

Old Post 31-07-2001 21:10
deathcrush
łobuz

Mon : ladne demka, milo sie je oglada

ja bym proponowal zeby dawac tu odnosniki do demek NIE na dm1

kto umie bezposredni skok od slugsow do ssg na dm3 (wiem, latwe) ?

Old Post 31-07-2001 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MoN-SooN
Training (Enforcer)

tram a jak je sciagneles? bo download na fpp juz pare dni nie dziala :O

Old Post 31-07-2001 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MoN-SooN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MoN-SooN Znajdź więcej post'ów przez  MoN-SooN Dodaj MoN-SooN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MoN-SooN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Eee... dołączę sie do dyskusji... Kiedyś miałem takie demko w którym koleśrobił 56 trików na q2dm1. Jak to zobaczyłem to mi kopara dosłownie opadła. Ten kolo tam dosłownie latał...
może uda mi sie to jeszcze skądś wykombinować, ale nie ręczę.

Nie zebym sie chwalil ale na moim demku, ktore lezy na q2.fpp.pl jest troche ponad 60, a w zanadzu mam jeszcze ze 20 (czesc starych, ktorych kiedys nie moglem zrobic i czesc "nowych"). Zreszta juz duzo demek widzialem co mialy >50 trikow wiec to zadna rewelka

Old Post 31-07-2001 23:23
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez MoN-SooN
tram a jak je sciagneles? bo download na fpp juz pare dni nie dziala :O

yyy... no chyba zaraz jak sie pojawilo, nie? "unpredictable DI|Mon costam..." - skok po plecaku tylem... to ty robiles? bo tyle demek ogladam ze moglo mi sie juz pochrzanic

Old Post 01-08-2001 00:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-{S|F}-QU@NTIN
Skilled (Knight)

takie mam do was pytanko na jakich wy ludziki serverach gracie ???I czy naprawde nikt z was nie umie wykonac 80% wszyskich mozliwych trikow (np:na q2dm1) ??? O my GoD Q2 schodzi na PSY !

Nie wiem czy m,nie ktos zna ale moja xywka to [QW]M3nsHJpD
i wejdzcie kiedys na 213.25.33.33
Aaa...i podajcie mi jezeli mozecie adresy serverow ktore jeszcze dzialaja bo z tego co widzialem na stronkach to 3/4 z nich po prostu przestalo istniec :C

Edytowane przez -{S|F}-QU@NTIN dnia 11-08-2001 o godz. 13:50

Old Post 01-08-2001 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -{S|F}-QU@NTIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -{S|F}-QU@NTIN Znajdź więcej post'ów przez  -{S|F}-QU@NTIN Dodaj -{S|F}-QU@NTIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -{S|F}-QU@NTIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Claymore
quake2.fpp.pl
quake2.fpp.pl

uwielbiam takich kolesi

szkoda nawet tracic czas na zalatwianie mu bana

Old Post 01-08-2001 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Claymore Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Claymore Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Claymore Dodaj [FPP]Claymore do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Claymore prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[aaa]
Skilled (Knight)

Dokladnie Clay

Na dm3 od slugsow do ss ? cos nie kojarze.
Ale warto jest sobie wycwiczyc skok od armour do ss albo skok na MH po przycisku.

Old Post 01-08-2001 09:20
MoN-SooN
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

yyy... no chyba zaraz jak sie pojawilo, nie? "unpredictable DI|Mon costam..." - skok po plecaku tylem... to ty robiles? bo tyle demek ogladam ze moglo mi sie juz pochrzanic

tia to jest drugie demko. pierwsze bylo pare dni wczesniej.
a co do ilosci trikow na dm1, to jest ich masa, na pewno ponad 100, ale niektore sa banalne

Old Post 01-08-2001 11:51
deathcrush
łobuz

quote:
Na dm3 od slugsow do ss ? cos nie kojarze.
Ale warto jest sobie wycwiczyc skok od armour do ss albo skok na MH po przycisku.

no a armour i slugsy to nie w tym samym miejscu, lolu? :* wlasnie o tym mowilem

w zalaczniku nastepny owoc mojej bezsennosci

Załącznik: 2222.jpg
Załącznik został 339 razy przeglądany.

Old Post 02-08-2001 00:11
MoN-SooN
Training (Enforcer)

Talking

hehe to ja moze jak bede mial wene i czas to potrikuje na duel1

Old Post 02-08-2001 00:19
deathcrush
łobuz

duel1, powaznie?
wlasciwie to na zadnej duelce nie da sie zrobic zbyt wielu skokow :/

Old Post 02-08-2001 00:43
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez -{S|F}-QU@NTIN

Nie wiem czy m,nie ktos zna ale moja xywka to M3nsHJpD.MLqK
i wejdzcie kiedys na 213.25.33.33

chloptasiu...xywke to moze i masz pojebana...moze i sam jestes...ale nie najezdzaj na wszystkich ze sa lamy itp....bo **** w akcji sam siebie nie pokazesz...
nie wiem....ale mysle ze z taka lama jak ty by kazdy gracz q2 wygral...
moze nawet ja?

Old Post 02-08-2001 04:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MoN-SooN
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
duel1, powaznie?
wlasciwie to na zadnej duelce nie da sie zrobic zbyt wielu skokow :/

hehe no nie ma wiele trikow, ale... cos poskacze i moze wplyne na popularnosc duel1

Old Post 02-08-2001 10:29
deathcrush
łobuz

hehe, no to gl
btw: fajna reklama sie w tej chwili wyswietla na tej stronie. "zostan wychodkiem"

Old Post 03-08-2001 01:50
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

chloptasiu...xywke to moze i masz pojebana...moze i sam jestes...ale nie najezdzaj na wszystkich ze sa lamy itp....bo **** w akcji sam siebie nie pokazesz...
nie wiem....ale mysle ze z taka lama jak ty by kazdy gracz q2 wygral...
moze nawet ja?

heh... nawet jak bys nei wygral to i tak bedziesz 100x wiecej warty od niego... ze wzgledu na kulture osobista i wychowanie... cosik mi sie wydaje ze niektorzy nic z domu nie wyniesli...

Old Post 04-08-2001 16:48
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo

heh... nawet jak bys nei wygral to i tak bedziesz 100x wiecej warty od niego... ze wzgledu na kulture osobista i wychowanie... cosik mi sie wydaje ze niektorzy nic z domu nie wyniesli...

Spotkalem go nawet na jakims serwie. I patrzylem jaki to on wymiatacz

Old Post 04-08-2001 19:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:05.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions