Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Punktacja ! I kontrowersje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xceed
prodigY

Punktacja ! I kontrowersje

Sorry za głupią prośbę ale nie zasnę zisiaj jak się nie dowiem ;-P . Otóż : potrzebuję na biegu zasady punktowania do RtcW MP Testa 2 ... Nawet jeśli są takie same jak w 1 to ,... i tak proszę o przeklejenie ... Plizz , nie moge tego szajsu nigdzie znależć ...
A tak na marginesie : czy punktowanie takie jakie jest obecnie w Teście jest wg was do przyjęcia ... Bo ja bym obniżył np, punkty za rozwalanie muru dla Alienowatych ... Say what'cha think and don't forget to Ctrl+V punktacja hir in dys topik ...
Czyli : najpierw niech jakiś życzliwy wklei o czym ma się rozchodzić dyskusja hie hie hie ;-)))

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-11-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

stawiam wolfa (pelnom wersje) ze wklei Zoltan

Old Post 15-11-2001 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AWEK
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
stawiam wolfa (pelnom wersje) ze wklei Zoltan

dorucam druga......ZOLTAN nie zawiedz!!!!

Old Post 15-11-2001 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AWEK Znajdź więcej post'ów przez  AWEK Dodaj AWEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AWEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Zoltan/ Rób rtcw.fpp.pl , chyba masz poparcie wsród ludu.

Old Post 15-11-2001 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

nie jestem Zoltanem ale moze mi to jakos wybaczycie.....
Xceed: szkoda ze nie podales w profilu ICQ bo inaczej bym ci to wyslal, a tak.... skoro i tak dzis nad tym siedzialem :

System punktacji

Po naciśnięciu Tab zobaczysz aktualna punktacje. Tak naprawdę to nie punkty są ważne tylko wypełnienie zadań na mapie, ale są wskaźnikiem tego jak ci idzie. Oto system punktacji:

- samobójstwo (rozwalony przez pocisk, własny granat itp.) daje –1 punkt i oznacza jako najsłabsze ogniwo...papa !!!
- zabicie kumpla z drużyny to zdrada –1 punkt
- zabicie wroga daje tylko 1 punkt
- zabezpieczenie punktu kontrolnego 1 punkt
- wskrzeszenie poległego przyjaciela 2 punkty dla Medyka
- podłożenie dynamitu w oznaczonym punkcie daje Inżynierowi 5 punktów !
- zabicie wroga w pobliżu Tajnych Dokumentów to aż 6 punktów dla obrońców ( tylko Axis)
- zniszczenie celu dynamitem to ogromne 10 punktów dla Inżyniera
- podniesienie Tajnych Dokumentów 10 punktów
- zabicie kuriera z Tajnymi Dokumentami 10 punktów (tylko Axis)

Old Post 15-11-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Tak wszystko sie zgadza tylko, ze samobojstwo to chyba minus trzy punkty. Pzdr.

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 15-11-2001 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

tez mi sie tak wydaje ale i tak ta puktacja jest troche dziwna ale mniejsza z tym liczy sie satysfakcja z grania

Old Post 15-11-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

W sumie nie widze tu zadnej kontrowersji , jasne ze zmienil bym to i owo ale tylko frajerzy oceniaja goscia po samych punktach .

Old Post 15-11-2001 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Tak wszystko sie zgadza tylko, ze samobojstwo to chyba minus trzy punkty. Pzdr.

hehe, ja tego nie wymysliem bo to tlumaczenie z danych z rtcw. widocznie sami sie walneli a ja nie spojrzalem, dzieki za korekte

Old Post 15-11-2001 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
...ale tylko frajerzy oceniaja goscia po samych punktach .

No wlasnie!

A jak (Panie Zoltan zwlaszcza ;-) ) napisalem w topicu "NASZ KLAN", ze ilosc punktow nie zawsze odzwierciedla jakosc gry, to kolega sympatyczny nabluzgal mi, ze popieram taktyke caperstwa przy gazetach... :-(

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

PS. Ja sie nie gniewam, i tak wiem ze wszyscy mnie kochaja :-)

Old Post 16-11-2001 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Hmm... to widze ze od mptest1 sie punktacja zmienila. Wczesniej bylo za zabojstwo kolesia z teamu -3 pkt. Wysadzenie celu przez inzyniera 5 pkt.
Prosze o weryfikacje.
P.S. Zoltie ja widze ze ty Generalny Forumowy Troubleshooter jestes
Pozdry!

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 16-11-2001 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Dzięxy za response everyone !
Ciekawe czy Nerve & Gray Matter 'odeważy się' coś jeszcze nowego wprowadzić w tej materii . Jestem ciekaw , jaki obszar obejmuje "zabicie kuriera w pobliżu Tajnych Dokumentów" ... Czy to chodzi o War Room , cały bunkier czy moze coś innego ? Odpowiedzcie jeszcze mi na to i macie spokój święty na dzisiaj ;-)))

Old Post 16-11-2001 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Jestem ciekaw , jaki obszar obejmuje "zabicie kuriera w pobliżu Tajnych Dokumentów" ... Czy to chodzi o War Room , cały bunkier czy moze coś innego ? Odpowiedzcie jeszcze mi na to i macie spokój święty na dzisiaj ;-)))

O ile mi wiadomo to gdziekolwiek go zabijesz jezeli dzierzy dokumenty to dostajesz okreslona pule punktow. Ale wazne jest (punktowo) nie samo zabicie go tylko odzyskanie dokumentow.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 16-11-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

O ile mi wiadomo to gdziekolwiek go zabijesz jezeli dzierzy dokumenty to dostajesz okreslona pule punktow. Ale wazne jest (punktowo) nie samo zabicie go tylko odzyskanie dokumentow.
Pozdry

Oj, a mi wiadomo, ze jest troche inaczej. Za zabicie goscia w WR, jesli nie ma gazet, dostajesz 6 (chyba) punktow, za zabicie goscia z gazetami 10, a za odebranie gazet tez 10.

Moge sie mylic :-)

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 17-11-2001 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:52.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions