Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > mam takie jedno pytanie:)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[TFA]tewus
Training (Enforcer)

Talking mam takie jedno pytanie:)

takie gupie pytanie mam mozna tu rekrutowac nowych do klanu?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-11-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [TFA]tewus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [TFA]tewus Znajdź więcej post'ów przez  [TFA]tewus Dodaj [TFA]tewus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [TFA]tewus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hmmm zdaje mi sie czy niedawno polska przeszla na demokracje?
stary rob co chcesz bylebys nie podpadl administratorom

Old Post 15-11-2001 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs down

Sliczny topic, takie lubie.
Nie mozna dac tytulu "Rekrutacja do klanow"??? zamiast genialnego "mam takie jedno pytanie"...
Forum sie zapycha przez takie genialne posty. Juz nie komentuje sensu samego pytania.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 15-11-2001 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Racia
jesli chcesz kogos zrekrutotec do klanu to poszukaj na serwerach
odrazu wiesz jak kto gra i kim gra bo 10 osobowy klan samych medykow niewiele moze zrobic

Old Post 15-11-2001 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[TFA]tewus
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
Racia
jesli chcesz kogos zrekrutotec do klanu to poszukaj na serwerach
odrazu wiesz jak kto gra i kim gra bo 10 osobowy klan samych medykow niewiele moze zrobic

hehe jak nie lubisz to po co wlaziles przeczytac? :*

Old Post 15-11-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [TFA]tewus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [TFA]tewus Znajdź więcej post'ów przez  [TFA]tewus Dodaj [TFA]tewus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [TFA]tewus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[TFA]tewus
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [TFA]tewus

hehe jak nie lubisz to po co wlaziles przeczytac? :*

oj. nie do ciebie to mialo byc tylko wyzej. sorki

Old Post 15-11-2001 14:53
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Question

Schizofrenia?

Old Post 15-11-2001 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Talking

pomyliłes sie lol u...
...umieram

Old Post 15-11-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[TFA]tewus
Training (Enforcer)

Unhappy

wiecie co mnie wkurza? ta durna rywalizacja poza gra pelno sie kozakuf nagle porobilo...hmmm. jak cos pisze/robie zle to mozna kude normalnie nie? co wy starych alkocholikuf macie ze tak reagujecie?

Old Post 15-11-2001 22:29
KETTLER
Skilled (Knight)

Re: mam takie jedno pytanie:)

quote:
mozna tu rekrutowac nowych do klanu? [/B]

jeszcze sie pytasz chetnych napewno nie brakuje jak poszukasz napewno znajdziesz

Old Post 15-11-2001 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Talking

Lubie jak ludzie sie pytaja czy nie wstapil bym moze do ich klanu ( ktorych notabene sie ostatnio porobilo - ale taka kolej ) bo przynajmniej wiem moja gra jest doceniona .

Z drugiej strony tacy ludzie glownie reaguja na makabryczne ilosci punktow ( u Aliantow to o niczym nie swiadczy u Axisow - troche ) lub jakies spektakularne akcje przy odrobinie szczescia ( ostatnio udalo mi sie wyczyscic plaze z 4 Al. a potem z koleji bunkier z 3 Ax . I odrazu "MastaDaHacka" - chociaz sam nie wiem jak to sie stalo )

Narax

Old Post 15-11-2001 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[TFA]tewus
Training (Enforcer)

mi chodzi tylko o to ze potrzebujemy kilku osob, zakladamy klan bo jak sie wie z kim sie gra to sie gra efektywniej a wzamian oferujemy klanowy kanal) i wlasny serwer aha i stronke domowa...btw kanal to #tfa_wolf_clan...jakby co wlazic i zapytac...sprawdzimy, przyjmiemy...ale nie snajperuf...

Old Post 15-11-2001 23:17
[TFA]tewus
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Schizofrenia?

wy warszawiacy zawsze tacy kozacy?
ognisty temperament?

Old Post 15-11-2001 23:22
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
...ostatnio udalo mi sie wyczyscic plaze z 4 Al. a potem z koleji bunkier z 3 Ax . I odrazu "MastaDaHacka" - chociaz sam nie wiem jak to sie stalo ...

Wow ... sorry 2:30 A.M.

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 16-11-2001 01:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez [TFA]tewus
wy warszawiacy zawsze tacy kozacy?
ognisty temperament?

Tak, wszyscy bez wyjatku
Pozdry

Old Post 16-11-2001 13:15
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:07.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions