Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > kto :P ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Talking kto :P ?

pytanie do osob, ktore uwazaja ze zbyt czesto sie udzielam, kto byl tak twardy i ocenil mnie ponizej 4 ? chcialbym wiedziec, nie zalezy mi na ocenie ale odczuwam ze zostala ona pochopnie nadana ze wzgledu na wczensiejshe zatargi na serwerach, wg mnie powinno oceniac sie wypowiedzi na boardzie

looz

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-11-2001 03:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

btw [FPP]LucaS to co napisalem w poprzendim poscie o 'dowodzie' nie bylo nabijaniem postow poprostu, chcialem dac kolega do zrozumienia ze pisanie o glupotach nie jest najlepshym pomyslem, poprostu zakpilem z porzednich postow, ktore nie mialy wiekshego sensu, nie ma powodu do burzenia sie, wiem mash racje, zamkniecie bylo potrzebne i basta.

Widac jestes jush za stary i pewne sprawy jush cie nie dotycza, ludzie mlodzi nie maja tyle wiedzy i maja jeszcze ochote na zabawe. Ale nie powinienes nakladac restrykcji na topicki, wkoncu zyjemy w wolnym kraju, wolnosc slowa, cenzor sie znalazl *joke*

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-11-2001 03:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions