Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > ....olony ping
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

....olony ping

jestem w sieci lanow no i wiadomo necik cudnie chodzic niebedzie wiadomo ale:
transfery fajne np ze slizgu do 180kb/s(mieszkam w zabrzu)
a pingi uhmmmmmm 300-400 , w nocy jak nikogo nie ma to ok 80
czytalem te stronki o tweakowaniu pinga ale jakos niewychodzi (( pls help

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-12-2001 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

chyba raczej nie da sie z tym nic raczej zrobic

Old Post 09-12-2001 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Re: ....olony ping

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
jestem w sieci lanow no i wiadomo necik cudnie chodzic niebedzie wiadomo ale:
transfery fajne np ze slizgu do 180kb/s(mieszkam w zabrzu)
a pingi uhmmmmmm 300-400 , w nocy jak nikogo nie ma to ok 80
czytalem te stronki o tweakowaniu pinga ale jakos niewychodzi (( pls help

Lajf is brutal....
for mi tu

Old Post 09-12-2001 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

czsami tak bywa... u mojego wujka w pracy jest lacze 10mb i transfer dochodzacy do 600kb/s a pingi w q3 tragiczne

Old Post 09-12-2001 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

i nic sie na to nie da poradzic?
cos mi tam jakis kumpel mowil ze trzeba ustawic by pakiety UDP mialy pierwszenstwo...ale jak to zrobic to nie mam pojecia moze ludzie z cafe beda cos wiedziec np.Gazor....

Edytowane przez demarcos dnia 09-12-2001 o godz. 21:04

Old Post 09-12-2001 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ja niestety nie wiem... to w duzej mierze zalezy od jakiego providera masz alcze

Old Post 10-12-2001 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no ja niestety nie wiem... to w duzej mierze zalezy od jakiego providera masz alcze

Powiem tylko ze w tej dziedzinie rulzuje tpsa.

Old Post 10-12-2001 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ale powiem Ci ze jak masz od nich jakies duze dzierzawione lacze to naprawde jest git

Old Post 10-12-2001 22:21
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
i nic sie na to nie da poradzic?
cos mi tam jakis kumpel mowil ze trzeba ustawic by pakiety UDP mialy pierwszenstwo...

powiem jedno...lol

nie mozna tak zrobic...

masz kijowe lacze pogodz sie z tym...albo kup lepsze bo kombinowaniem pingu (a zarazem jakosci lacza) nie poprawisz

tez nie mam zawsze wesolych pingow chociaz na transfery nie nazekam

Old Post 11-12-2001 02:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

no to tylko pozostaje jedno

Old Post 11-12-2001 14:34
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hmmm gazi to debest mastah ale nie wiem czy cos by byl w stanie z tym zrobic:/

Old Post 11-12-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions