Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Qpic Wolfa? Ale gdzie najtaniej?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Question Qpic Wolfa? Ale gdzie najtaniej?

Czy mogliby mi szczesliwi nabywcy napisac gdzie najtaniej mozna qpic wolfa !

___
Mam nadzieje ze nie dostane zjebki za nowy topic - bo widze ze tu taka moda!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-12-2001 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

w sklepach to wszedzie raczej tak samo czyli 169, jedynie w inetowych skepach moze byc taniej..

looknij na www.wirtualny.com i www.timsoft.pl

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 22-12-2001 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Wink Re: Qpic Wolfa? Ale gdzie najtaniej?

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
Mam nadzieje ze nie dostane zjebki za nowy topic - bo widze ze tu taka moda!

A dostaniesz!!!!

Old Post 22-12-2001 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Talking

a ja widzialem w selgrosie za 181 hyhyh chyba troche przejebka

Old Post 23-12-2001 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no to chyba zostal mi tylko media markt - w necie znalazlem za 159zl ale z przesylka wyjdzie wiecej niz w zwyklym sklepie! Dlaczego ta gra jest taka droga ............!! Kurde Red faction kosztuje 49zl Ghost Recon 99zl

Old Post 23-12-2001 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
no to chyba zostal mi tylko media markt - w necie znalazlem za 159zl ale z przesylka wyjdzie wiecej niz w zwyklym sklepie! Dlaczego ta gra jest taka droga ............!! Kurde Red faction kosztuje 49zl Ghost Recon 99zl

z wirtualnego za 166.90zeta w zamowieniu "przed premiera" - tak bylo w moim przypadku. slyszalem ze media markt robi niezly cyrk z cenami (arcanum za 40zyli), wiec radzilbym ci go oblookac.
narazie jednak jest niezly paradoks, bo orginal na nic teraz sie nie przydaje (scena rtcw pl gra na ByRy) na serverach z cdkey jest mnogo bialych nickow z czego 50% to wolfplayer. to jednak mam nadzieje nie potrwa zbyt dloogo.
pozdro

Old Post 23-12-2001 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreszczyna
Training (Enforcer)

Angry zobaczycie

dlaczego id to nedzna pijawka?????((tak samo bylo zkaczka3
kaczka3 po 2 latach od wydania dalej kosztuje100 zl,nedzne piajwki,ale nic pozostaje podgadac z gosciami trudniacymi sie wetkowaniem)i chyba tak zrobie!!!!

Old Post 23-12-2001 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreszczyna Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreszczyna Znajdź więcej post'ów przez  dreszczyna Dodaj dreszczyna do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreszczyna prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Re: zobaczycie

quote:
Napisane oryginalnie przez dreszczyna
dlaczego id to nedzna pijawka?????((tak samo bylo zkaczka3
kaczka3 po 2 latach od wydania dalej kosztuje100 zl,nedzne piajwki,ale nic pozostaje podgadac z gosciami trudniacymi sie wetkowaniem)i chyba tak zrobie!!!!

bo za przyjemność trzeba płacić a id to nie instytucja charytatywna

Old Post 23-12-2001 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

gry za 170zł
A ludzie się dziwią, że piractwo kwitnie

Old Post 23-12-2001 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN
gry za 170zł
A ludzie się dziwią, że piractwo kwitnie

To jest dużo. Ale z innej beczki. Ja za każdą grę na PeSa 2 płacę powyżej 200 zeta :furious Jak jest mniej niż 200 zeta to się cieszę. Biorąc więc pod uwagę moje skrzywienie konsolowe to nie jest tak źle...:beer

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 23-12-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreszczyna
Training (Enforcer)

Re: Re: zobaczycie

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet

bo za przyjemność trzeba płacić a id to nie instytucja charytatywna

dobra dobra cwaniaczku,nie takie tytuly startowaly z nizszej ceny!!!!!!a id to i tak nedzny krwiopijca))))))

Old Post 23-12-2001 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreszczyna Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreszczyna Znajdź więcej post'ów przez  dreszczyna Dodaj dreszczyna do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreszczyna prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: zobaczycie

quote:

dobra dobra cwaniaczku,nie takie tytuly startowaly z nizszej ceny!!!!!!a id to i tak nedzny krwiopijca))))))

Pewnie ludzie Id z maicrosoftem i jakąś unie zrobili....
windows2000 + RTCW za jedyne 2000USA!
i nie ma alternatywy........

Old Post 23-12-2001 22:35
dreszczyna
Training (Enforcer)

no niestety i jestesmy skazani na bila i jego mafie,i na pijawki z id))))))))))poprostu wypowiedzialem sie na ten temat bo mam swoj poglad na temat cen gier i programow wpolsce,tylko nie bede sie teraz z tym rozwijal))))na ten temat powiedziano wiele i jeszcze sie powie))ale jak by pijawki z id wystawili wolfa za 90 zety krzywda wielka by im sie nie stala!!!pozdrawiam

Old Post 23-12-2001 22:56
[mroova]ant
BLADERUNNER

Talking

quote:
(...)ale jak by pijawki z id wystawili wolfa za 90 zety krzywda wielka by im sie nie stala!!!pozdrawiam

Jakby pijawki z giełdy wystawili Wolfa z 5 zł to też by im się krzywda nie stała

Old Post 23-12-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Gdyby nie pijawki i zlodzieje z ID to byscie do tej pory w pokemona grali
Kazda gra od nich to pewniak kultowy. Trzeba wiedziec za co sie placi. Ocen i docen!
A wiekszosc tych co narzeka i tak by nie kupilo oryginalu nawet tanszego. Bo w sumie co to dla fana doplacic troche do gierki z rodzaju tych co sie pojawiaja raz, dwa razy na rok?
Generujecie sobie sztuczne problemy
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 24-12-2001 02:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreszczyna
Training (Enforcer)

kupil bym orginal bo mam ich duzo,ale kupuje za rozsadna cene, pieniedzy akurat mi nie brakuje ,chodzi o fakt sprzedawania w polsce oprpgramowania po kosmicznych cenach jak na polskie warunki.180 zl jak na polskie warunki dla przecietnego gracza w polsce ktory ma 16-17 lat to duzo(nie pisze tu osobie bo mam 10 lat wiecej) isa firmy ktore wystawiaja hiciory za mniejsza kase wiec?????moral z tego taki ze id to per.....piajwki i znudzil mnie tn temat

Old Post 24-12-2001 09:55
Chrumkules
Watch your back!

hej - ale sie porobilo ja tylko chcialem sie dowiedzec czy mozna gdzies to taniej kupic niz za standardowe 169 a tu taka dyskusja - mysle nikomu nie potrzebna bo id a i tak bedzie walilo ceny jakie im sie podobaja a jak ci sie cena nie podoba to musisz grac np. w red faction. Nie ma tu specjalnej konkurencji wiec i nie ma niskich cen!

Old Post 24-12-2001 10:07
[mroova]ant
BLADERUNNER

quote:
kupil bym orginal bo mam ich duzo,ale kupuje za rozsadna cene, pieniedzy akurat mi nie brakuje ,chodzi o fakt sprzedawania w polsce oprpgramowania po kosmicznych cenach jak na polskie warunki.180 zl jak na polskie warunki dla przecietnego gracza w polsce ktory ma 16-17 lat to duzo(nie pisze tu osobie bo mam 10 lat wiecej) isa firmy ktore wystawiaja hiciory za mniejsza kase wiec?????moral z tego taki ze id to per.....piajwki i znudzil mnie tn temat

Dla mnie sprawa jest prosta : jak cię nie stać na benzynę to pojedź rowerem (a może wlejesz wodę, bo tańsza?). Jak cię nie stać na oryginalnego Wolfa, to graj w sapera albo kierki Jak ci szkoda kasy, to kup u pirata, ale nie becz wtedy, ze ceny oryginałów takie duże...
Kupowania lewego softu nie potępiam - nienawidzę za to piratów : nic nie tworzą ( w przeciwieństwie to takiego ID chociażby) a kroją kasę

Old Post 24-12-2001 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:

Wiesz, zażalenia do rzadu proszę kierować. Sklepy muszą za coś funkcjonować więc narzucają marżę. Tu im się nie dziwię. Reszty dopełnie podatek, cło, vat i cholera wie co jeszcze. Dlaczego nie możemy żyć w normalnym kraju. Jesteśmy minimum 10 lat za murzynami. Lepiej na pewno nie będzie, bo wszycy wiemy co pan buzek (K**** jedna) zrobił. Nie mozna też udawac że się cieszymy z tego stanu rzeczy. Ale co możemy zrobić?

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 24-12-2001 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreszczyna
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [mroova]ant

Dla mnie sprawa jest prosta : jak cię nie stać na benzynę to pojedź rowerem (a może wlejesz wodę, bo tańsza?). Jak cię nie stać na oryginalnego Wolfa, to graj w sapera albo kierki Jak ci szkoda kasy, to kup u pirata, ale nie becz wtedy, ze ceny oryginałów takie duże...
Kupowania lewego softu nie potępiam - nienawidzę za to piratów : nic nie tworzą ( w przeciwieństwie to takiego ID chociażby) a kroją kasę

tak tylko jak by nikt o tym nie beczal to wolfa bys kupil za 250,tak jak chodza gierki na ps2,czy nie pamietasz cen gierek na pc z przed 4 lat??A co do piractwa to paru firmom zajmujacym sie dystrybucja gier rurka zmiekla widzac skale piractwa w polsce,chyba dalo im to do myslenia bo mozna juz dobre gry kupic za ok 80zl

Old Post 24-12-2001 10:46
Chrumkules
Watch your back!

dobre to mozna i za 19.90 (evil island 9/10 w jakiejs tam gazetce chyba SS) - a tak poza tym to na allegro jest RTCW prawie nowka ale jak to koles napisal: "Najnowszy HIT.Ukończyłem więc mogę polecić.Dla mnie był wart swojej ceny." albo to jest lepsze "----ORGINAŁ---- Fajna gierka nowka 3dni temu kupilem ale mam zaslaby sprzet Tylko raz urzywana Zarabisty MP. Tylko orginalna wersja pozwala grac na sieci." ceny ok 99zl ale ja osobiscie nie qpie bo cos mi sie zdaje ze kolesie spisali CD key i teraz chca zmniejszyc koszty opychajac to czego juz nie potrzebuja za 99zl! Wole zaplacic 169zl i miec pewnosc ze moj CD-key znam tylko ja i ze bedzie mi sluzyl do konca swiata i o jeden dzien dluzej!

Old Post 24-12-2001 11:12
dreszczyna
Training (Enforcer)

uwazam temat za zakonczony!!!!!!!

Old Post 24-12-2001 11:27
Zaitsev
Zajec

quote:
uwazam temat za zakonczony!!!!!!!

NO w koncu ktos to napisal.....chwala ci za to...BTW [BSM]Chrumkules nie wywalaj z takim topikiem na przyszlosc....poszukaj sam w sieci albo wejdz na irc i popytaj..TheEnd!!!

Old Post 24-12-2001 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

nie korzystam z irca nie nawidze tego progsa! A forum dyskusyjne jest chyba po to zeby se podyskutowac - no nie??? a jak cie nie interesuje jakis temat to poprostu nie zagladasz do niego! BTW wiedzialem ze dostane zjebke - tu jak ktos zacznie nowy temat ktory komus nie odpowiada to od razu pojawiaja sie glosy krytyki - przeciez ja nikomu nie kaze tu zagladac - chcialem sie tylko dowiedziec - moze ktos gdzies znalaz w carrefour, Hit, Geant, Auchan, Real, Media Markt albo w czyms innym jakas promocje - ja niestety nie mam czasu zeby po wszystkich jezdzic! No trudno na wiecej razy pomysle przez tydzien zapytam dziesiec razy czy wszystkim sie podoba jaki temat i dopiero zaloze - albo moze lepiej wogole nie bede zakladal

Old Post 24-12-2001 14:36
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Zaistsev... What is your problem??? Czemu się czepiasz Chrumkulesa? Ja akurat uważam, że temat jest bardzo trafny i dzięki niemu brać ze sceny RTCW może sobie pomagać informacjami. Na scenie Pleja 2 jest tak samo. Każdy zbiera informacje, gdzie można najtaniej kupić i jest git. Nie wiem czemu teraz tak nie może być? Więc pytam po raz drugi : o co Ci chodzi?

Old Post 24-12-2001 15:07
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [M G]Warblade
Zaistsev... What is your problem??? Czemu się czepiasz Chrumkulesa? Ja akurat uważam, że temat jest bardzo trafny i dzięki niemu brać ze sceny RTCW może sobie pomagać informacjami. Na scenie Pleja 2 jest tak samo. Każdy zbiera informacje, gdzie można najtaniej kupić i jest git. Nie wiem czemu teraz tak nie może być? Więc pytam po raz drugi : o co Ci chodzi?

Najtaniej???
z www.wolf-pl.prv.pl
mozna sciągnac =]]

Old Post 25-12-2001 17:52
Silverdevil
SILVER

Lightbulb CiotoQEWD

kup pirata medo ja mam!!! i jest cool!! a jak gra stanieje kupie orginala zawsze tak robie!!

Old Post 26-12-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Re: CiotoQEWD

Jeśli jeszcze to kogoś interesuje to podstawowa wersja Wolfa jest w Empikach po 155.48 zeta.

Old Post 27-12-2001 17:56
Silverdevil
SILVER

Exclamation

Zróbcie jak jak mowie!!!

Old Post 27-12-2001 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
Zróbcie jak jak mowie!!!

Kubus... Juz 22 a ty postujesz? Dobranocka i do wyrka.
A przy okazji, mamusia wie ze tak brzydko mowisz?

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 27-12-2001 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:38.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions