Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > mecz [pro] jutro kolo 21
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Angry mecz [pro] jutro kolo 21

sluchajcie .. gdzie wy sie do jasnej ciasnej podziewacie
jutro gramy z TLOG na qlnecie a ja cagle nie wiem kto moze grac .. sluchajnie .. ja wlasciwie nic nie wiem .. jak ja mam do was panowie klanowicze mowic.. czy moze zaczeliscie jush mnie ignorowac ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-12-2001 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking jestem!

ja moge grac
chyba... to zaleczy od pingu

Old Post 15-12-2001 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

tesh

Pyza i Kiler mogą (pytanie czy Kiler jest czy nie w pro?? bo nie widac). Ja nie mam kompa i odpadam, poza tym kiler lepiej ode mnie gra. jesli Kilera nie ma bede gral (jak trzeba ) u niego.
Y.

Old Post 16-12-2001 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

TKK.........

..........może by jakieś mapy czy cóś podać?????

Old Post 16-12-2001 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Exclamation

gramy na
130.89.222.62:27965

mapki to nasze doki i ich casta..

a godina to 21 CET

Old Post 16-12-2001 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

haslo to:

rulocal

Old Post 16-12-2001 13:13
TKK
Skilled (Knight)

Unhappy

wiecie pewnie ze ja nie moge wejsc na haslowane servy ... wiec blagam nie narobcie popeliny pod moja nieobecnosc i stawcie sie w komplecie.. takze na treningo o 20 na coolnecie ok.. plizzz

Old Post 16-12-2001 13:17
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
haslo to:

rulocal

tak publicznie haslo podajesz?

Old Post 16-12-2001 13:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

hmm

wymylcie nazwe
ps. ja nie bede cl'em bo nie jestem zbytnio odpowiedzialny i nie chce czegoś spiep.szyć :-/

eh qrde znowu źle kliknałem to nie ten temat

Old Post 16-12-2001 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

lol ;-(((

Tan cholerny holenderski serw jest poza moim zasięgiem.....straty pakietów większe, niż spirytusu przewożonoego u ruskich, a ping!!! można by nim obdzielić całą europę....

Contacting host 130.89.222.62....

Host contacted

Hops IP Address RTT(ms) DNS Name

1 195.205.108.193 0 Cyb-r.emit.pl

2 195.205.108.161 20 bridge.emit.pl

3 195.205.108.126 0 waste.of.money.emit.pl

4 194.204.168.181 250 HOST LOOKUP FAILED

5 195.205.0.129 280 z.wro-ar2.do.wro-r1.tpnet.pl

6 194.204.175.158 371 z.lodz-r1.do.wro-r1.tpnet.pl

7 194.204.175.119 310 z.war-r2.do.lodz-r1.tpnet.pl

8 REQUEST TIMED OUT

9 195.219.64.61 200 if-4-1-0.bb1.Frankfurt2.Teleglobe.net

10 REQUEST TIMED OUT

11 REQUEST TIMED OUT

12 195.219.15.130 551 if-ge-0-0-0-0.vpn2.atz.teleglobe.net

13 195.219.153.90 110 Gi15-2-2.CR2.Amsterdam2.surf.net

14 145.145.165.14 411 PO1-0.AR5.Enschede1.surf.net

15 145.145.4.2 381 utwente-router.Customer.surf.net

16 130.89.222.62 360 cal009312.student.utwente.nl

Host reached

Old Post 16-12-2001 17:14
Duke
Warrior (Scrag)

co za syfski server? nawet mi go nie pinguje! mam 999. pewnie nie pogram, chyba ze bedziemy grac na coolnecie...

Old Post 16-12-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
wymylcie nazwe
ps. ja nie bede cl'em bo nie jestem zbytnio odpowiedzialny i nie chce czegoś spiep.szyć :-/

eh qrde znowu źle kliknałem to nie ten temat

Myslalem ze juz skonczylismy ten temat? Ustalilismy przeciez ze gramy klanem w nastepnej lide najblizszej europejskiej. Jak tak strasznie Cie guri ciagnie do innego teamu to nikt Cie w r3 nie trzyma. Mnie wkur.rwia cos takiego, jestes w klanie dobrowolnie a kombinujesz jakies druzyny. Jak sie nudzi r3 to do widzenia panowie. NIkogoo nie trzymamy. Mowic Wam ze sie zapiszemy calym klanem to jak grochem o sciane.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 16-12-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Myslalem ze juz skonczylismy ten temat? Ustalilismy przeciez ze gramy klanem w nastepnej lide najblizszej europejskiej. Jak tak strasznie Cie guri ciagnie do innego teamu to nikt Cie w r3 nie trzyma. Mnie wkur.rwia cos takiego, jestes w klanie dobrowolnie a kombinujesz jakies druzyny. Jak sie nudzi r3 to do widzenia panowie. NIkogoo nie trzymamy. Mowic Wam ze sie zapiszemy calym klanem to jak grochem o sciane.

jeden powazny czlowiek na tym boardzie ut

juz sie przygladam od jakiegos czasu na na te wasze posty i iwdze ze momentami naprawde piszecie juz takie bzdury zeby tylko cos napisac... albo ktos walnie 5 postow pod rzad i sam sobie w nich odpowiada na pytania [hi gr8eye] albo piszecie juz takie bzdury ze plakac sie chce... no offence ofkoz

Old Post 16-12-2001 18:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

MajeS

MajeS rzucaj się z tym do mojego młodszego głupszego brata.
Jak ja gram to on non-stop podgląda co ja robie.
I tak o to to ona walna pare pod rząd postów
sorry za brata!!!

GrEaTEyE

Old Post 16-12-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: MajeS

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
MajeS rzucaj się z tym do mojego młodszego głupszego brata.
Jak ja gram to on non-stop podgląda co ja robie.
I tak o to to ona walna pare pod rząd postów
sorry za brata!!!

dwoja sie i troja

Old Post 16-12-2001 20:38
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

MajeS

MajeS o co ci chodzi z tym "dwoją się i troją"???
A tak wogle z będzie z tym meczem???
Bodajże nieodbył się, ale czy to nastąpi później???

GrEaTEyE

Old Post 16-12-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Talking witam was ut maniaki

hyhy witam
co ja tak bede zawsze te posty tylko czytal??? nie, popisze se troche tez.
jak by ktos nie wiedzial jeszcze jak tam sprawy ze spotkaniem [pro] z TLOG to informuje ze WYGRALISMY
docks 3 do 1, cassa 8 do 4 (11 : 5 dla nas)
co do organizacji to bardzo chcialem podziekowac TKK, malo co nie wy.......m monitor i very special thx for TPSA za moj ping 300, good work guys. dobra spadam starczy pisania

Old Post 16-12-2001 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

eh sxl... gr8aj to wymyślił nie ja i mi zaproponował czy nie byłbym CL'em w tym teamie i czy nie będe tam grał... jeżeli to będzie takie jak PRO (nie będe musiał odchodzić z r3) to może będe grał ale jak będzie to normalny klan(będe musiał odejść z r3) to nie będe tam grał bo z r3 nie chce odejść! po za tym to nie jestem po żadnej ze stron i jest mi to obojętne czy to powstanie czy nie... z r3 nie odejde(chyba że mnie wywalą )
po zaz tym skończmy ten głupi temat bo się robi tylko zamieszanie...

Old Post 17-12-2001 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions