Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > ludzie grajacy we qw
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

ludzie grajacy we qw

Postanowiłem trochę pogiercować w qw. Zainstalowale quake. Sciagnalem qw. Gites. Wchodze na serwa. Full. Drugi Full. Myślę: -kurde to musi być super gra skoro tak dużo osób w to gra. Dorywam się do gry. Pytam : Jak zrobić żeby było jaśniej? (ciągle mam ten problem a cg_gamma nie działa) Wszyscy albo sobie robia ze mnie jaja, albo wyzywaja od lamerow, albo niecha grac, i co najgorzsze nie mówią! Co to jakues Guru czy co? Qw wcale nie jest trudny tylko nikt nie chce nic powiedzieć. Ze trzy godziny pytałem prosiłem. ****. Nic. Więc teraz może tu ktoś mi powie.
JAK DO ***** NĘDZY ZROBIĆ ŻEBY TAK *******ONA CIEMNOŚĆ POSZŁA SIĘ WRESZCIE, ***** MAĆ, *******IĆ!?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-11-2001 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

na tej stronce http://republika.pl/codered/
widziałem programik IdGamma do rozjaśniania Q1.
nie sprawdzałem go bo nie mam Q1, ale jakbyś wiedział skąd ściągnąć go w całości to daj cynk

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 15-11-2001 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
nie sprawdzałem go bo nie mam Q1, ale jakbyś wiedział skąd ściągnąć go w całości to daj cynk

Jak to w całości?
ps- dzieki, jszcze nie sprawdzakem, ale dzieki

Old Post 16-11-2001 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kajtek
http://www.all.pupils.prv

Lokalizacja: http://www.all.pupils.prv.pl -super www i ekstra forum

Lol po co ci programik? r_intensity i r_gamma o ile pamientam

gl w qw jarzombku

Old Post 16-11-2001 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Kajtek
Lol po co ci programik? r_intensity i r_gamma o ile pamientam

gl w qw jarzombku

mam gl kajtusiu

Old Post 16-11-2001 13:10
krecik
Training (Enforcer)

Jesli masz glqwcl to graj przez qizmo i tam wpisz sobie .gamma "wartosc"
a najlepiej sciagnij sobie MQWCL'a i wpisz komende GL_GAMMA ..."wartosc" to chyba wszytsko ew. mozesz rozjasnic ... ekran w wlasciwosciach swojej karty graf.

Old Post 18-11-2001 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krecik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krecik Znajdź więcej post'ów przez  krecik Dodaj krecik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krecik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez krecik
Jesli masz glqwcl to graj przez qizmo i tam wpisz sobie .gamma "wartosc"
a najlepiej sciagnij sobie MQWCL'a i wpisz komende GL_GAMMA ..."wartosc" to chyba wszytsko ew. mozesz rozjasnic ... ekran w wlasciwosciach swojej karty graf.

skąd można ściągnąć mqwcl? Oprócz gracz.net

Old Post 18-11-2001 17:04
Klarkash-ton
Guest

po co Ci inna jak masz na graczu?
chocby z oficjalnej

Old Post 18-11-2001 19:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
krecik
Training (Enforcer)

"Mapy z kibla" w kiblu? - MisYu's Map Machine

MQWCL SITE

Old Post 18-11-2001 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krecik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krecik Znajdź więcej post'ów przez  krecik Dodaj krecik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krecik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Nawiazujac do pierwszego posta Jarzabka: czy wsrod graczy FPP.PL jest jakas moda sarkania i smarkania na brzydka elite, ktora wysmiewa sie ze wszystkiego, wiec trzeba ja ukrocic i prztyczek w nos zafundowac?

Rozmawialismy sobie o tym z Shoolerem (pozdro! ) i doszlismy do wniosku, ze obie strony cholernie sie nie rozumia i nie chca zrozumiec. To juz chyba trzeci topik (po rewelacjach Klarkash-Tona i innego wacpana, ktorego pseudonimu zapomnialem zem), w ktorym narzekacie na fetor roznoszacy sie z graszowskiego gniazda, nie majac przy tym pokrycia w rzeczywistosci.

Nawet nie wiecie, jak to wyglada smiesznie, gdy slyszy sie ciagle "czy tylko elita musi byc taka, oni mnie wyzywali" etc.

Sciana placzu started, zapraszam do dyskusji n/t "po jaka cholere podzialy na scenie".

P.S. Krecik, pozwolilem Ci korzystac z mojego l33t tytulu mojej l33t ex-strony?

Old Post 18-11-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

Dzieki za komlementy MisYu.
Cenie niektorych ludzi ze sceny, w tym i Ciebie bo duzo robisz i sie tak bardzo nie wymondrzasz, ale duza czesc to chamy i prostaki na dodatek nietolerancyjne. Uwazaja sie za nadludzi, a my to glupi podludzie.
Przyklad - Co ta wogole za resetowe forum dla wybranych?

Old Post 18-11-2001 21:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Widzisz- i tu sie mylisz, popelniajac podrecznikowy wrecz blad "forum dla wybranych", stwierdzajac, iz pisac tam moze tylko tzw. "elyta". Nie pamietam dokladnie, ale Roszken zrezygnowal z koniecznosci rekomendacji dobrych pare miechow temu, obecnie kazdy sie moze zarejestrowac i predzej czy pozniej (RooS nie siedzi 24h/przed kompem) zostanie dodany.
A poprzednie rekomendowanie nie bylo po to, by tworzyc jakies niezidentyfikowane enklawy, lecz jedynie by uchronic sie od tzw. lamerii. Nie wiem, co dla niektorych oznacza "lamer", ale dla mnie bynajmniej nie jest to newbie, tylko osoba majaca notoryczne sklonnosci do bezpodstawnego wszczynania klotni, bluzgania, przeszkadzania, denerwowania sie przy przegrywaniu etc.

Odpowiadajac na pytanie "co to w ogole za reset", odpowiem tak- maja chlopcy borda, pisza na bordzie, wiec to ich sprawa. Takie kwekanie na poziom ichniego forum jest troszke... dziwne, bo jaki w tym interes macie? Tym bardziej, ze od dluzszego czasu ani na forum, ani na graczu (na graczu to chyba w ogole, ale klejnotow nie dam ) nie bylo nic "na fpp", a zachowanie na serwerach to inny temat, ktory imho nie podchodzi pod temat.
Swoje zdanie o graczu/resecie przedstawialiscie wielokrotnie, tamtejsza ekipa rowniez- a sens tego wszystkiego byl taki, ze obie strony udawaly, iz sie nie widza.

Koncze, bo jeszcze trzeba isc do szkoly

Old Post 19-11-2001 07:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

Oki, moze troche przesadzam, jestem zbyt impuslywny, ale troche denerwuje mnie ta niedostepnosc i zamnietosc "elity", ktora zauwaza wiele osob, nie tylko ja. Mysle, ze nie ma sensu prowadzic dalej dyskusji na ten temat, lepiej porozmawiac o czym ciekawszym zwiazanym z qw.

Old Post 19-11-2001 11:09
Kajtek
http://www.all.pupils.prv

Lokalizacja: http://www.all.pupils.prv.pl -super www i ekstra forum

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

mam gl kajtusiu

lol ale chodzilo mi o good luck a nie Glide

Old Post 19-11-2001 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
P.S. Krecik, pozwolilem Ci korzystac z mojego l33t tytulu mojej l33t ex-strony?

Co do "elity" to nie wiem czy jest sens rozdmuchiwac ten temat od nowa....jest jak jest i juz sie raczej nie zmieni (troche mi sie swiatopoglad zmienil ), a to ze po obydwoo stronach sa skrajne przypadki......cosh nigdzie nie jest idealnie....

BTW. rzeczywiscie od jakiegos czasu na forum gracza nie najezdzaja na fpp.pl (no moze poza zbotem "wiecie zrobilem sobie takie male porowanie otworzylem ten temat potem board fpp.pl i wiecie co doszedlem d wniosku ze oni robia z siebie mniejszych debili niz wy(c)zbot).

BTW. MisYu stronka l33t - i GW =>plpak

Old Post 19-11-2001 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Kajtek

lol ale chodzilo mi o good luck a nie Glide

hehe
lamie równo

Old Post 19-11-2001 17:15
misyu
Combat (Death Knight)

Jakie rozdmuchiwanie?
Mnie po prostu wkurzaja zale na elite od ludzi, co w zyciu nic nie potrafili zrobic do QW, a dziwia sie, ze ktos patrzy sie na nich takim: wzrokiem, gdy o cos pytaja (skad sie wzieli? moze to jakies jaja sobie ktos robi? )
No i to narzekanie na gracza/forum. Afaik jestem uczestnikiem zycia spolecznego gracza/forum/elity, wiec i mnie to obraza, gdy ktos haslami rzuca, a uargumentowac nie potrafi.

No, ale jak nie chcecie dyskusji, to milkne.

Old Post 19-11-2001 18:10
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
No, ale jak nie chcecie dyskusji, to milkne.

Nie chodzi o to. Moze masz racje, w zasadzie jesli jest okazja, zeby zmienic nastawienie chociaz jednej ze stron "konfliktu" to taka dyskusja ma sens.

Mam nadzieje, ze w takim razie przylaczy sie do niej troche wiecej osoob.....

Old Post 19-11-2001 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

Ja nie narzekam na serwis gracz, jestem na nim od poczatku istnienia, bylem np. na wigili (na tej Twojej planszy misyu z choinka), narzekam na elita, ktora dyskryminuje ludzi, ktorzy graja slabiej. Sam mam wiele zaintersowan -rpg, literatura, poezja, filozofia, ale lubie sobie w quakeworlda pograc.

Old Post 19-11-2001 21:47
Klarkash-ton
Guest

Mialem jeszcze dodac, ze quake nie jest dla mnie wszystkim, jedynie jednym z moich zainteresowan (i to najmniej waznych w porownaniu z innymi), ale tak jak mowie i tak zajmuje mi troche czasu.

Old Post 19-11-2001 21:49
ya.
neony oslepiaja mnie

wszytko ma swoje priorytety... niestety

j@rzabek z ta gamma wyskoczylej tak jak z 2+2 z matmy wiec nie dziw sie ze ludzie smiechem zareagowali (NQ /gamma, QW ?)

i nie wiem dlaczego przyjmujecie ze wszyscy od razu musza was kochac...

Old Post 20-11-2001 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Ej no spojrz na to z tej strony. Jest jakis pickup, wszyscy chca grac ale ciagle ktos dochodzi/odchodzi/timuje i to wszystkich denerwuje. W koncu gdy gra ma sie juz rozpoczac wchodzi imc Jarz@bek sie pyta jak obraz rozjasnic.

Tak byloby w kazdej grze Ut/Utq3/qw/q2/q3/ zeby cie wysmiali. Nie lepiej zapytac sie mailem jakiegos redaktora na graczu lub oblookaniu tutoriala do qizmo sobie w spokoju, gdybym wszedl na serv teamowy q2 i zapytal sie co to jest hyperblaster podczas jakiegos sparingu czolowych polskich klanow?

Nie mowie tego dlatego ze naleze do jakies elyty i jej bronie czy cos w tym stylu ale dlatego ze jak ja zaczynalem swoja przygode z q to nikt mi nie pomagal. Doslownie wszystkiego musialem uczyc sie sam i to osiaga coraz lepsze efekty, jakos sobie radze.

Old Post 20-11-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

aha i jeszcze jedno apropo misya. Mowisz ze predzej czy pozniej kazdy bedzie mogl pisac na forum Roosa. Otoz niegdys jeszcze na qw.reset.com.pl jak nie mialem aktywacji do pisania postow to przynajmniej mialem prawo do innych mozliwosci boarda, a teraz nawet wejsc nie moge zalogowany lub sprawdzic swojego profilu. Tylko musze sie wylogowac od razu. Zarejestrowalem sie gdzies boadjze w lutym/marcu br i co tu poczac ?!

Old Post 21-11-2001 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

quote:
Naskrobane pzez Klarkash-ton
narzekam na elita, ktora dyskryminuje ludzi

Czy byles kiedys dyskryminowany przez elite? Podaj przyklad.
Natomiast jesli chodzi Ci o "niedostepnosc" elity na serwerach, czemu tu sie dziwic? Znamy sie tam wszyscy od lat, zawsze ze soba gralismy, mowimy takim stylem, jakim mowimy (bo jestesmy kolegami), wiec nie dziwota, ze niektorzy nie chca nawiazywac kontaktow z kims nieznanym, kto ich jeszcze o nietolerancje oskarza.
Tak swoja droga, czy dyskryminacja jest tylko jednostronna?
Przesadzajac moge rzec, iz osobiscie czuje sie dyskryminowany tym, iz ktos o mnie moze mowic, iz wysmiewam newbies, bluzgam, nie pomagam, jestem l33ciarzem.

Nawiazujac natomiast do Twojego drugiego posta (z pamieci: "quake nie jest dla mnie wszystkim") to chcialem rzec, iz popelniasz w nim klasyczny blad polegajacy na przypisaniu latki "cioty klejkowej" kazdemu z elity.
Naprawde myslisz, ze ja lub jakakolwiek inna osoba poza Klejkiem nic innego nie widzimy?
Naprawde myslisz, ze siedzimy 10h/dobe przed kompem, by utrzymac skill?

quote:
Naskrobane przez Ya
i nie wiem dlaczego przyjmujecie ze wszyscy od razu musza was kochac...

Odpowiadajac w tym tonie moge rzec, iz nie wiem dlaczego przyjmujecie, ze wszyscy nie moga sie z Was smiac.
Czuc tutaj lekka nutke zalecialej nienawisci do elity- co oni Ci tak strasznego zrobili, ze nie chcesz przyjac do swiadomosci, ze nie musi byc podzialow na scenie?

quote:
Naskrobane przez Devourera
Nie mowie tego dlatego ze naleze do jakies elyty i jej bronie

...a tutaj przyklad bronienia sie na zapas przed tym, by ktos -nie daj Carmacku, oskarzyl Cie o zadawanie sie ze znienawidzona elita.

Jesli chcemy, aby nie bylo podzialow, a wszyscy zachowywali sie wobec wszystkich, bez wzgledu na plec, wiek, pochodzenie bordowe i orientacje seksualna (zartowalem z tym ) rowno, zyczliwie, serdecznie i wrecz z fanatycznym altruizmem niesienia pomocy 'nowym', nalezy sie zastanowic, czy primo - chcemy tego, a secundo- czy jestesmy w stanie zmienic nastawienie do nas samych, tak z jednej, jak i z drugiej strony.

Parafrazujac wypowiedz: jesli sie nie nauczymy tolerancji, za przeproszeniem waszmosciow- gowno bedzie, a nie tolerancja.

Pozdrawiam.

Old Post 21-11-2001 20:55
Klarkash-ton
Guest

Talking

Dobra, moze troche przesadzam, ale zrazilem sie (zwlaszcza gdzies ponad dwa lata temu, gdy zaczolem sie pytac niektorych osob {nie bede wymienial ksywek} o podstawy quake) przestane marudzic na elite, zamiast tego sprobuje cos porobic pozytecznego.
Pozdrawiam

Old Post 21-11-2001 21:20
SnipeR
Skilled (Knight)

nie kapuje co w tym dziwnego ze elita uwaza sie za lepszych przeciez sa sprobujcie se wygrac z jakims wymiataczem to potem mozecie se gadac takie bzdury

pozatym sami widzieliscie czy to nie jest smieszne jak moowisz do kogos
gl
a on odpowiada ze ma gl

P.S. i tak jestescie ciency ;p

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 21-11-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

troche stuff'u do q1 masz na http://q3world.ngd.pl/index.php?id=17 ... to sobie looknij

Old Post 23-11-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Sa sobie ludzie, ktorzy graja w qw od kolyski i wymiataja tak, ze nie chca z innymi grac, bo i po co (SnipeR). Znamy sie tam wszyscy od lat, zawsze ze soba gralismy, mowimy takim stylem, jakim mowimy (bo jestesmy kolegami), wiec nie dziwota, ze niektorzy nie chca nawiazywac kontaktow z kims nieznanym (Misiu).

Ciesze sie, ze tak dobrze graja i zycze im zeby mieli troche radosci z tego co robia.
Po co wiec te lamenty, ze jakas liga sie nie udala jedna czy druga? Po co lamenty, ze nie ma nikogo nowego? Po co lamenty, ze scena qw umiera?
Jesli wam dobrze to se siedzcie i pykajcie w qw. Po co liga jak i tak wszystko wiadomo?
W zwiazku z tym pytanie. Po ****a na stronce fpp czy gracza istnieje w ogole dzial o qw? Przeciez elicie to niepotrzebne a nowych na smietnik? Nie rozumiem tej dwoistosci w zachowaniu. To sie chyba schizofrenia nazywa.

Mnie po prostu wkurzaja zale na elite od ludzi, co w zyciu nic nie potrafili zrobic do QW (Misiu).
Mnie tez, ale ja im sie nie dziwie. Wchodzi czlowiek na stronke i patrzy a tu Misiu ********** z mapkami i w ogole robi nie wiadomo co, po czym zaglada dalej a tam w komentarzach narzekania, jakie to ****owe mapki itp. Kto narzeka? Nowi? Chyba Cie pogielo!!! Popatrz na nicki kto tam najwiecej bluzga.

Oki, moze troche przesadzam, jestem zbyt impuslywny, ale troche denerwuje mnie ta niedostepnosc i zamnietosc "elity", ktora zauwaza wiele osob, nie tylko ja. Mysle, ze nie ma sensu prowadzic dalej dyskusji na ten temat, lepiej porozmawiac o czym ciekawszym zwiazanym z qw. (Klarkash-ton)
Swieta racja. Robmy swoje.

Jesli chodzi o moj jezyk i styl wypowiadania sie na temat qw. Jak mozna zauwazyc moje inne posty sa raczej normalne, ale na qw nie moge sie powstrzymac. A dlaczego? Po prostu jak slysze wladczy ton wypowiedzi (wiadomo o kogo chodzi) to od razu wiem, ze ten czlowiek nie chce nic dobrego. Ma byc tak jak on mowi i wszyscy maja sie do tego dostosowac. Normalnie zagadac sie nie da, wiec stosuje ta sama taktyke za co z gory przepraszam wszystkich innych, ktorzy moga sie czuc urazeni.

Old Post 21-12-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Abstra***ac od Twojego pelnego jadu posta, chcialem zauwazyc, iz jestes chyba swego rodzaju altruista, chcacym naprawic nasz zastaly i smierdzacy swiat. Bo jesli QW Cie wali, to po coz w komentarzach na graczu/fpp/bordzie za kazdym razem atakujesz (sic!) elite?
Chcesz naprawic sytuacje przez atak, korzystajacy notabene z dosc marnych, bo przesiaknietych nienawiscia argumentow?

Ale po kolei.

quote:
Ciesze sie, ze tak dobrze graja i zycze im zeby mieli troche radosci z tego co robia.
Po co wiec te lamenty, ze jakas liga sie nie udala jedna czy druga? Po co lamenty, ze nie ma nikogo nowego? Po co lamenty, ze scena qw umiera?
Jesli wam dobrze to se siedzcie i pykajcie w qw. Po co liga jak i tak wszystko wiadomo?
W zwiazku z tym pytanie. Po ****a na stronce fpp czy gracza istnieje w ogole dzial o qw? Przeciez elicie to niepotrzebne a nowych na smietnik? Nie rozumiem tej dwoistosci w zachowaniu. To sie chyba schizofrenia nazywa.

Nie wiem czy czytasz ze zrozumieniem, ale wszelkiego rodzaju kwekania kierujemy pod wlasnym adresem. Ktos "od nas" chce ligi po czym daje ciala- i my wtedy na niego narzekamy, nie na anonimowa mase newbies, ktorej tak bronisz.
A co my robimy, jesli nie siedzimy i pykamy w QW? Czyzbys byl kolejnym rozzalonym, ktory w zyciu na serwerze QW nie byl, co pozwala Ci, oczywiscie, autorytarnie orzekac o sytuacji na scenie?

Po co liga? Zeby pograc wg jakichs zasad? Zeby rywalizowac? Nie przesadzaj, bo ja Cie zapytam, po co komputer. No, po co?

Schizofrenia? W Twoim przypadku raczej katatonia.
Kto napisal, ze nowych na smietnik?
Kto napisal, ze elicie to niepotrzebne?
Gdzie jest ta dwoistosc w zachowaniu, skoro na bordzie RooSa elita udziela teraz pomocy newbies?
Piszesz tylko zeby ukazac swoj zal i rozgoryczenie?
WTF dude?

Tak swoja droga, czy Ty to ten Nexus, co tak strasznie sie chwalil przy okazji WCG?

quote:
Mnie tez, ale ja im sie nie dziwie. Wchodzi czlowiek na stronke i patrzy a tu Misiu ********** z mapkami i w ogole robi nie wiadomo co, po czym zaglada dalej a tam w komentarzach narzekania, jakie to ****owe mapki itp. Kto narzeka? Nowi? Chyba Cie pogielo!!! Popatrz na nicki kto tam najwiecej bluzga.

Ciebie raczej pogielo, skoro moje narzekania na sytuacje w tym wypadku kierujesz pod adresem swoich newbies, ktorzy w Twoim -i tylko Twoim, mniemaniu sa uciskani niczym lud zydowski.

As far as I remember, na swoich stronach, ktore prowadzilem, w zyciu nie napisalem czegos w stylu "zasrani newbies nie graja na moich mapach".

Kolego, to Twoje szukanie powiazan w kazdej dziedzinie mozna nazwac kompleksami.

quote:
ale troche denerwuje mnie ta niedostepnosc i zamnietosc "elity"

Kolejny przejaw Twoich kompleksow.

No, smialo- kto z elity tak Ci zalazl za skore?
Kto wydaje sie byc tak niedostepny?
Nie widziales oczywiscie, co sie dzieje na bordzie RooSa teraz?
Czy w ogole probowales kiedykolwiek nawiazac kontakt?
Czy ja tutaj (a mnie pewnie za lamera-eliciarza uwazasz) nie odzywam sie do Ciebie?

Postaraj sie byc obiektywny, to nie boli.

quote:
A dlaczego? Po prostu jak slysze wladczy ton wypowiedzi (wiadomo o kogo chodzi) to od razu wiem, ze ten czlowiek nie chce nic dobrego.

Czemu sie chowasz w nawiasie?
O kogo, ja nie wiem! O mnie? RooSa? Satyra? No, smialo!
Ogolnikami kazdy potrafi rzucac, ale jak przychodzi do konkretow..

Odpowiadajac na zapas (jesli to o mnie mowisz): Ty chyba nie znasz tresci moich listow z Shoolerem. W sumie to dobrze, kolejny dowod na to, jak fanatycznie sie zachowujesz takimi stwierdzeniami.

quote:
Mysle, ze nie ma sensu prowadzic dalej dyskusji na ten temat, lepiej porozmawiac o czym ciekawszym zwiazanym z qw.

To powiedzial Klarkash-Ton, ale pod tym sie i Ty podpisales.
W zasadzie mozna ta postawe okreslic jako "krogociarska"- wpasc, rzucic kilka bezpodstawnych oskarzen, na kontre nie poczekac (bo po co?) i isc sobie precz w przekonaniu, ze sie jest nieomylnym, madrym i sprytnym.
Gratuluje samopoczucia.

I na koniec mowisz: "robmy swoje".

W Twoim przypadku jest to najezdzanie na elite, a potem narzekanie, ze to *MY* nie chcemy poprawic sytuacji?

GG.

Old Post 21-12-2001 16:18
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
(...)

Hmm... jedyne co moge napisac na temat twojego najezdzania na elite i MisYa to to, ze akurat trafiles na nieodpowiednia osobe. Rozumiem ze mial bys cos do konkretnych osoob - zdaza sie nikt nie jest idealny, ale oskarzanie calego grona osoob jest lekko nie na miejscu. A co do MisYa - wydaje mi sie ze to wlasnie jedna z tych osoob, ktora nie "zamknela sie" na boardzie RooSa i nie mysli tylko o tym jaka to ona elitarna itp. A twoje zachowanie swiadczy o tym, ze nie masz pojecia o tym co dzieje sie na scenie qw i jaki kto ma do kogo stosunek.

quote:
Napisane oryginalnie przez MisYu
Ty chyba nie znasz tresci moich listow z Shoolerem

Mialem awarie systemu i nie zdazylem ich wszystkich wrzucic na board

Old Post 21-12-2001 17:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:12.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions