Abstra***ac od Twojego pelnego jadu posta, chcialem zauwazyc, iz jestes chyba swego rodzaju altruista, chcacym naprawic nasz zastaly i smierdzacy swiat. Bo jesli QW Cie wali, to po coz w komentarzach na graczu/fpp/bordzie za kazdym razem atakujesz (sic!) elite?
Chcesz naprawic sytuacje przez atak, korzystajacy notabene z dosc marnych, bo przesiaknietych nienawiscia argumentow?
Ale po kolei.
quote: Ciesze sie, ze tak dobrze graja i zycze im zeby mieli troche radosci z tego co robia.
Po co wiec te lamenty, ze jakas liga sie nie udala jedna czy druga? Po co lamenty, ze nie ma nikogo nowego? Po co lamenty, ze scena qw umiera?
Jesli wam dobrze to se siedzcie i pykajcie w qw. Po co liga jak i tak wszystko wiadomo?
W zwiazku z tym pytanie. Po ****a na stronce fpp czy gracza istnieje w ogole dzial o qw? Przeciez elicie to niepotrzebne a nowych na smietnik? Nie rozumiem tej dwoistosci w zachowaniu. To sie chyba schizofrenia nazywa.
Nie wiem czy czytasz ze zrozumieniem, ale wszelkiego rodzaju kwekania kierujemy pod wlasnym adresem. Ktos "od nas" chce ligi po czym daje ciala- i my wtedy na niego narzekamy, nie na anonimowa mase newbies, ktorej tak bronisz.
A co my robimy, jesli nie siedzimy i pykamy w QW? Czyzbys byl kolejnym rozzalonym, ktory w zyciu na serwerze QW nie byl, co pozwala Ci, oczywiscie, autorytarnie orzekac o sytuacji na scenie?
Po co liga? Zeby pograc wg jakichs zasad? Zeby rywalizowac? Nie przesadzaj, bo ja Cie zapytam, po co komputer. No, po co?
Schizofrenia? W Twoim przypadku raczej katatonia.
Kto napisal, ze nowych na smietnik?
Kto napisal, ze elicie to niepotrzebne?
Gdzie jest ta dwoistosc w zachowaniu, skoro na bordzie RooSa elita udziela teraz pomocy newbies?
Piszesz tylko zeby ukazac swoj zal i rozgoryczenie?
WTF dude?
Tak swoja droga, czy Ty to ten Nexus, co tak strasznie sie chwalil przy okazji WCG?
quote: Mnie tez, ale ja im sie nie dziwie. Wchodzi czlowiek na stronke i patrzy a tu Misiu ********** z mapkami i w ogole robi nie wiadomo co, po czym zaglada dalej a tam w komentarzach narzekania, jakie to ****owe mapki itp. Kto narzeka? Nowi? Chyba Cie pogielo!!! Popatrz na nicki kto tam najwiecej bluzga.
Ciebie raczej pogielo, skoro moje narzekania na sytuacje w tym wypadku kierujesz pod adresem swoich newbies, ktorzy w Twoim -i tylko Twoim, mniemaniu sa uciskani niczym lud zydowski.
As far as I remember, na swoich stronach, ktore prowadzilem, w zyciu nie napisalem czegos w stylu "zasrani newbies nie graja na moich mapach".
Kolego, to Twoje szukanie powiazan w kazdej dziedzinie mozna nazwac kompleksami.
quote: ale troche denerwuje mnie ta niedostepnosc i zamnietosc "elity"
Kolejny przejaw Twoich kompleksow.
No, smialo- kto z elity tak Ci zalazl za skore?
Kto wydaje sie byc tak niedostepny?
Nie widziales oczywiscie, co sie dzieje na bordzie RooSa teraz?
Czy w ogole probowales kiedykolwiek nawiazac kontakt?
Czy ja tutaj (a mnie pewnie za lamera-eliciarza uwazasz) nie odzywam sie do Ciebie?
Postaraj sie byc obiektywny, to nie boli.
quote: A dlaczego? Po prostu jak slysze wladczy ton wypowiedzi (wiadomo o kogo chodzi) to od razu wiem, ze ten czlowiek nie chce nic dobrego.
Czemu sie chowasz w nawiasie?
O kogo, ja nie wiem! O mnie? RooSa? Satyra? No, smialo!
Ogolnikami kazdy potrafi rzucac, ale jak przychodzi do konkretow..
Odpowiadajac na zapas (jesli to o mnie mowisz): Ty chyba nie znasz tresci moich listow z Shoolerem. W sumie to dobrze, kolejny dowod na to, jak fanatycznie sie zachowujesz takimi stwierdzeniami.
quote: Mysle, ze nie ma sensu prowadzic dalej dyskusji na ten temat, lepiej porozmawiac o czym ciekawszym zwiazanym z qw.
To powiedzial Klarkash-Ton, ale pod tym sie i Ty podpisales.
W zasadzie mozna ta postawe okreslic jako "krogociarska"- wpasc, rzucic kilka bezpodstawnych oskarzen, na kontre nie poczekac (bo po co?) i isc sobie precz w przekonaniu, ze sie jest nieomylnym, madrym i sprytnym.
Gratuluje samopoczucia.
I na koniec mowisz: "robmy swoje".
W Twoim przypadku jest to najezdzanie na elite, a potem narzekanie, ze to *MY* nie chcemy poprawic sytuacji?
GG.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|