Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > co do veneoth'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
veneoth
Guest

Wink co do veneoth'a

Witam Państwa (mowie panstwa bo mam nadzieje ze sa tutaj rowniez panie (a SA ???))
Nie wiem czy zrociliscie uwage na jednego z nowych graczy UT - veneoth'a. Moim zdaniem jest to BARDZO dobry gracz siegajacy niemal do pięt samemu (bacznosc) jaggedowi (spocznij). Biorac pod uwage, iz gra on dopiero od 2 dni, jak gral to byl dopiero po jednym piwie i nie ma najlepszych pingow śmiem twierdzić , że w niedlugim czasie (za rok moze dwa, jak wypije ze dwa browce i bedzie mial 10 pinaga) dorosnie w/w (bacznosc) jaggedowi (spocznij) być może nawet do kolan, czego jemu i innym wszystkim lamakom zycze.

no to pozdroofka all

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-12-2001 08:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

lol

witamy...

Old Post 21-12-2001 08:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jagged
dr JAGODA

Wink HAHAHA

Ven ale zrobiles ql posta hehe chyba z 10 min gnilem. Cisze sie ze jednak ut przypadl ci do gustu a i na forum zaczoles sie udzielac A i jeszcze jedno nie przesadzaj ze mna bo jeszcze ci uwieza

Old Post 21-12-2001 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

hehe veneoth jak troche zlepsiejesz to załóż nowy klan i weż tam np. eeee... no nie wiem kogo nikt mi nie przychodzi do głowy ale zbierz trochę graczy i załóżcie jakiś kla... bedzie z kim grać

Old Post 21-12-2001 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

VENEOTH

Veneothjak byś zakładał klan to mam 2 chętnych.
Jeden to "OpTiCaLArM.pl", a drugi to "Pla$ma"
Nawet nieźli są!
jak coś to odzywaj sie do mnie na maila
[email protected]

GrEaTEyE

Old Post 21-12-2001 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

LOL

Sorry że pisze drugiego posta pod rząd, ale mnie coś zdziwiło!!!
Veneoth jesteś z białegostoq.Tak pisze.Ja jestem z Wasilkowa, napewno wiesz gdzie to jest.
Białystko rośnie w graczy.
UT zapełni się zaraz Białostockimi graczmi

GrEaTEyE

Old Post 21-12-2001 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Talking hehe

dopiero co zaczalem w to grac, a juz chca zebym klan zakaldal hihi
dajcie troche czasu ...
PS. (post scriptum a nie PlayStation) veneoth czyt. winioffff hehe
PS2. gratuluje wszytkim co zrozumieli zart, wspolczuje tym ktorym sie to nie udalo ;-)
PS3. (i ostatni) pamietajcie ze najwazniejsze to umiec sie smiac z samego sievbie, bo z innych to kazdy duren potrafi

POZDRAWIA :

Old Post 21-12-2001 14:06
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking bry

Veneoth, witay, wiem ze b-stock to duzawe miasto :> ale musze sie spytac, znasz moze gada? Albo borka(slynna caffe :> ) ? heh jeszcze nie mialem tego zaszczytu Cie spotkac w grze, ale juz niedlugo...

Old Post 21-12-2001 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions