Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Asik or sth i przyjaciele
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

Asik or sth i przyjaciele

Gram sobie na snajpie, bo oczywiscie na coolnecie sie nie da przy 20 klatkach i 20 osobach, zaczyna sie gra kilku gosci od razu zabija najpierw jeden drugiego a potem jeszcze inny mnie... oczywiscie, wywoluje to u mnie wiadome zdenerwowanie dlatego mowie ze sa powaleni ecetra ecetra, oni takze zaczynaja mnie wyzywac, oczywiscie najpierw pytam o co chodzi potem zaczynam takze najezdzac, nagle server mowi "Szymon, nie najezdzaj na moich chlopcow bo dostaniesz bana"... no spytalem sie czemu bla bla bla... potem "zostane na serverze i poobserwuje jakby co to kick" no i sobie gramy... pan niejaki ZABEK i SATAN.. sobie na mnie dowoli uzywaja, ale poniewaz zwiazano mi rece ograniczam sie do udzielania odpowiedzi typu "nawzajem" lub "pewnie ta wiazanke z kartki czytasz bo na wiecej cie nie stac", i tak sobie na mnie przeklinaja.. gramy gramy.. a tu nagle |-dT-|Unknown was kicked... zdziwilem sie.. ale sobie pomyslalem ze pewnie zawinil CHLOPCOM z ferajny.. wiec gram dalej... za chwile wylatuje jeszcze raz... potem wylatuje sobie M.G... tlumacze to sobie tym ze pewnie sie klocili przeklinali rob robili cos wbrew regulaminowi servera.. tzn nie szczac na trawniki, nie srac na chodnik.. nie najezdzac na boyow admina...
podczas gry tak sobie wszyscy latali.. dziwnym trafem ja nie chociaz najbardziej podpadlem chyba na poczatku... goscie docinaja nam... ale w dupe i tak dostaja.. wylatuje Mystikal kilka razy kilka razy M.G kilka razy Unknown.. kilka razy KaczorDonald.r3 ktory nie wiem w sumie kim byl dokladnie....
goscie po jakims czasie mowia... "Asik mowi ze ma byc spokoj"...co jak co ale wiadomo kto tutaj wprowadza chaos, po jakims czasie ja takze ze 2 razy wylatuje sobie... chyba sobie o mnie przypomnieli.
Komentarz :
Zalosne, nie wiem czy to kopal Asik wydawalo mi sie na poczatku ze bycie adminem jest wystarczajaco wazne by nie robic takich glupstw wiec nie jestem pewien co do tego, za to na pewno kopali obdarzeni rconem dwaj koledzy Satan + Zabek.. gratuluje dojzalosci, Asikowi i "chlopcom" Asika...

Za tego wpisa pewnie dostane bana, no ale trudno chcialem tutaj napisac jak naprawde bylo. Bede musial sobie radzic na coolnecie.

Jak ktos chce moge wyslac condumpa.Dziekuje za uwage i jeszcze raz gratuluje.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-01-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Re: Asik or sth i przyjaciele

hmmm, widze sprawa wymaga spojrzenia na trzezwo ... coz alkoholizowanie w tym nie pomoze, wiec zaprzestane na chwile :P ... ale post jest ciekawy, bo dotyczy bezposrednio mnie, wiec przedmowco odpowiadam niezwlocznie, .....
- chlopcy z ktorymi grales grali z mojej cafe, wykupili sobie sesje nocna w mojej cafe za godziwe pieniadze to fakt
- bezposrednio przed tym zdarzeniem mialo miejsce inne, trening cheaterow (wiem, ze nie chcacych wkorzystac swoich umiejetnosci w grze), oraz cheaterow ktorzy bezposrednio w grze korzystali z bugow gry powodujac zdenerwowanie u graczy w kafejce
- teraz na spokojnie spogladam na to co dzialo sie na snajpie .... hmmm fakt, masz racje, moje decyzje byly ograniczone do jednej strony .... nie mialem porownania (spedzalem czas na zapleczu w towarzystwie przyjaciol ze szkoly sredniej ogladajac "Jak rozpetalem II wojne swiatowa" :P ), i 'postraszylem' z konsoli by gra na serwerze odbywala sie w 'pokojowej atmosferze' :P
- jestem strasznym konserwatysta chyba .... nienawidze hamstwa, bluznierstw ...... na snajperze uzylem rcona wykopujac cheaterow (2 dostalo bana) jesli ktorys z wymienionych przez ciebie graczy nim byl, nie oczekuj ode mnie wyjasnienia, oraz 2 razy kicknalem Szymona jakiegos tam, za co???? za przeklenstwa i strasznie kickiem banem i wszystkim co zaklocalo gre - w sumie 4-5 kickow w ciagu wieczora -> jesli gracz w cafe wykorzystal rcona, to bylo to z kompa z ktorego korzystalem i bez mojej wiedzy (......hmmmmm nie sadze) wydaje mi sie ze przesadziles gruuuuuuubo z iloscia kickow nie kickalem tych osob!!!!!!!! sprawdze logi na kompach!!!!!!!!! wydaje mi sie, ze Cie ponioslo troszke ......
- jesli gratulujesz mi dojrzalosci ... dziekuje szczerze ....
- za wypowiedzenie sie na forum nikt ne ma prawa dostac bana na jakis serwer albo na cokolwiek !!!!! za to, ze wypwiada swoje spostrzezenia i poglady??? absolutnie, kategorycznie nie!!!!

podchmielony [AS]ik, (oraz jego ferajna?)

ps.: sadzac po dlugosci posta widze, ze sprawe traktujesz powaznie -> chetnie porozmawiam z Toba odpowiadajac na dalsze Twoje pytania, jesli beda dotyczyly bezposrednio mnie prosze o maila na moja skrzynke ...

Old Post 19-01-2002 02:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

frd nie dostaniesz zadnego bana bo to jest forum i bardzo dobrze ze poruszasz ten temat...

Old Post 19-01-2002 10:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry eee

ja byłem przy tym, jak asik (albo ktos inny) napisał "Szymon, nie najezdzaj na moich chlopcow bo dostaniesz bana"... potem niestety poszedłem na coolneta, a potem na qffaka... jeżeli to Twoji koledzy asiq, o weż im rcona o troche przesadzają...

Old Post 19-01-2002 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

gurias a jednak mozesz pisac posty.. wtf?

Old Post 19-01-2002 13:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

Asik szanuje ze tak podchodzisz teraz do sprawy, tzn przyznajde przesadzilem zbluzgami a to dlatego ze zostalem 2x zteamkillowany i goscie sami sie tez zabijali z mojego teamu, a to w koncu tylko gra, ale chyba sam wiesz jak czasem czlowiekiem szarpie jak na poczatku dostaje teamkilla. Gdy postraszyles mnie banem to przestalem przeklinac i potem ani razu nie klnalem ani nie straszylem nikogo kikiem, to ja bylem *Av*Szymon Katanski, i zostalem wykopany na samym koncu mapy, nie wiem zupelnie z jakiego powodu... powiedzialem tylko : wszyscy wylatujecie z servera (do ludzi z teamu) tylko mnie jeszcez nie wykopali, a ja w sumie na poczatku zle sie zachowalem, ale potem juz byl spokoj" i nagle polecialem 2 razy... nie wiem w sumie czemu bo jak mnie postraszyles banem to sie nie odzywalem, oprocz sytuacji w stylu ZABEK: s****** ch****** a ja mowilem wtedy nawzajem i tyle... wylatywaly 3 osoby z AV 1 z dT i 1 z r3, ja nie wylatywalem wogole az dziwnie na koncu z tego co pamietam to jeden moj teammate straszyl goscia [mlody] ze go kopnie w sytuacji gdy nie mogli sie znalesc i moj teammate myslal ze ten [mlody] nie gra, moze pomyslales ze go straszy kikiem i go wykopales, dzieki czemu przegralismy... przejzyj lepiej te logi z servera dokladnie bo padlo na pewno powyzej 10 kikow, najbardziej kikany byl chyba |-dT-|Unknown.. pozatym mogles nas wszystkich pomylic bo mielismy ksywy typu *Av*Szymon Katanski, *Av*Mateusz ktos tam i *Av* Michal ktos tam... tzn nazwiska... a na koncu na pewno zostalem kopniety bez powodu. Nie bede tego tematu juz tu na forum rozwijal bo chyba nie ma sensu.

Old Post 19-01-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

masz racje nie ma sensu rozstrzasac tego co bylo .... mnie takze troche ponioslo (takze biorac pod uwage fakt, ze duzo wypilem i w zasadzie do komputera podchodzilem tylko kiedy ktos mnie zawolal dlatego moje decyzje mogly byc stronnicze) jednak dalej bede kickal graczy uzywajacych niestosownego slownictwa i wykorzystujacych bugi, sprawe ze swojej strony uwazam za zamknieta

[AS]ik -> sztywniak ;P

ps.: prosze nie uzywac w stosunku do mnie slow ktore moga mnie obrazic na tym forum ... typu 'gej'

Old Post 19-01-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Ja mam tylko jedna prosbe do Apsika. Nie przepadam za Zabkiem i Satanem. Moim zdaniem sa to goowniarze, ktorzy non stop wyzywaja wszystkich na serwerze. Sam sie z tym spotkalem, wiec wynika to z mioch doswiadczen a nie z tego ze ktos cos powiedzial to ja powtarzam. Apsik mam tak prosbe naucz ich kultury na serwerze i powiedz jak maja sie zachowywac , bo jesli chca szalec w ten sposob to niech lepiej ida pobawic sie w piaskownicy.....
Dziekuje i pozdrawiam

Old Post 20-01-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Ja mam tylko jedna prosbe do Apsika. Nie przepadam za Zabkiem i Satanem. Moim zdaniem sa to goowniarze, ktorzy non stop wyzywaja wszystkich na serwerze. Sam sie z tym spotkalem, wiec wynika to z mioch doswiadczen a nie z tego ze ktos cos powiedzial to ja powtarzam. Apsik mam tak prosbe naucz ich kultury na serwerze i powiedz jak maja sie zachowywac , bo jesli chca szalec w ten sposob to niech lepiej ida pobawic sie w piaskownicy.....
Dziekuje i pozdrawiam

Popieram Sniezka i takze moge potwirdzic ze panowie z kafejki nie zachowuja sie zbyt dorosle. Chodzi asik tylko o to, ze oni wyzywaja, a my mozemy mbyc kickowani. Troche ironiczne nieprawdaz?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 20-01-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Popieram Sniezka i takze moge potwirdzic ze panowie z kafejki nie zachowuja sie zbyt dorosle. Chodzi asik tylko o to, ze oni wyzywaja, a my mozemy mbyc kickowani. Troche ironiczne nieprawdaz?

od wczoraj wszyscy sa na tych samych zasadach, oni dostaja bana ale na kafejke -> od dzisiaj przegladam systematycznie logi snajpera .....

[AS]ik

ps.: zaczynam sprzatac poczynajac od swojego podworka

Old Post 20-01-2002 19:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions