Re: Asik or sth i przyjaciele
hmmm, widze sprawa wymaga spojrzenia na trzezwo ... coz alkoholizowanie w tym nie pomoze, wiec zaprzestane na chwile :P ... ale post jest ciekawy, bo dotyczy bezposrednio mnie, wiec przedmowco odpowiadam niezwlocznie, .....
- chlopcy z ktorymi grales grali z mojej cafe, wykupili sobie sesje nocna w mojej cafe za godziwe pieniadze to fakt
- bezposrednio przed tym zdarzeniem mialo miejsce inne, trening cheaterow (wiem, ze nie chcacych wkorzystac swoich umiejetnosci w grze), oraz cheaterow ktorzy bezposrednio w grze korzystali z bugow gry powodujac zdenerwowanie u graczy w kafejce
- teraz na spokojnie spogladam na to co dzialo sie na snajpie .... hmmm fakt, masz racje, moje decyzje byly ograniczone do jednej strony .... nie mialem porownania (spedzalem czas na zapleczu w towarzystwie przyjaciol ze szkoly sredniej ogladajac "Jak rozpetalem II wojne swiatowa" :P ), i 'postraszylem' z konsoli by gra na serwerze odbywala sie w 'pokojowej atmosferze' :P
- jestem strasznym konserwatysta chyba .... nienawidze hamstwa, bluznierstw ...... na snajperze uzylem rcona wykopujac cheaterow (2 dostalo bana) jesli ktorys z wymienionych przez ciebie graczy nim byl, nie oczekuj ode mnie wyjasnienia, oraz 2 razy kicknalem Szymona jakiegos tam, za co???? za przeklenstwa i strasznie kickiem banem i wszystkim co zaklocalo gre - w sumie 4-5 kickow w ciagu wieczora -> jesli gracz w cafe wykorzystal rcona, to bylo to z kompa z ktorego korzystalem i bez mojej wiedzy (......hmmmmm nie sadze) wydaje mi sie ze przesadziles gruuuuuuubo z iloscia kickow nie kickalem tych osob!!!!!!!! sprawdze logi na kompach!!!!!!!!! wydaje mi sie, ze Cie ponioslo troszke ......
- jesli gratulujesz mi dojrzalosci ... dziekuje szczerze ....
- za wypowiedzenie sie na forum nikt ne ma prawa dostac bana na jakis serwer albo na cokolwiek !!!!! za to, ze wypwiada swoje spostrzezenia i poglady??? absolutnie, kategorycznie nie!!!!
podchmielony [AS]ik, (oraz jego ferajna?)
ps.: sadzac po dlugosci posta widze, ze sprawe traktujesz powaznie -> chetnie porozmawiam z Toba odpowiadajac na dalsze Twoje pytania, jesli beda dotyczyly bezposrednio mnie prosze o maila na moja skrzynke ...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|