Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > organizacja klanówek
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry organizacja klanówek

eh... w dzisiejszej klanówce z PKF nie było żadnej organizacji ze strony r3...
r3 v PKF: organizacja PKF była na 100% a r3 na 0%... najpierw problemy z ustaleniem sqadu(okolo 15minut) a potem z kickowaniem
r3 v AV: tego wydarzenia nie da się skomentować... MASAKRA
najpierw r3 ustaliło sqad(3-5minut) a potem AV ustalało sqad(jakieś 15minut)... lecz to nie wszystko... w 19minucie gry na dox(pierwsza mapka) zostało założone chasło i wszystkich wywaliło, do tego nikt chasła nie znał oprócz AV i dowiedzieliśmy się jakie to (c)hasło po 10minutach rozmowy i klnięcia na AV i tego kto to zrobił...
następną klanówke trzeba inaczej zrobić... umawiamy się o danej godzinie na server, ktoś MUSI mieć rcona, wszyscy oprócz klanów grającyh pojedynek mają wyjść (jeżeli nie to kick), a potem gramy... sqady powinny byc ustalone przed meczem tak jak mapki i wszystki inne sprawy związane z meczem...

jeszcze jedno: r3 WYGRAŁO z [=PKF=] !!
casa: 12:7(chyba )
docks: 5:8(chyba )

w każdym razie wygraliśmy WDOMA punktami i posumowując na casie nam szło bardzo dobrze, ale nad dockami musimy jeszcze popracować

Edytowane przez GuriaS dnia 22-12-2001 o godz. 22:52

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-12-2001 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Szkoda ze mnie nie bylo Niestety nikt mnie nie poinformowal.

Jesli chodzi o klanowki, wszystko powinno byc ustalane przed terminem... nie wiem jak mozna wybierac sklad doslownie przed rozpoczeciem gry (?!). Przeciez to powinno byc juz wczesniej ustalone, a gracze w skladzie powinni byc zgrani i znac taktyki na danej mapie ._.

Mam nadzieje ze to sie zmieni...

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 22-12-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jagged
dr JAGODA

Angry ehhhhh

A ja wam powiem jedno zeby nie moj ping (to samo sie tyczy gruszki ) to pkcostam moglo by sobie najwyzej probowac uciekac (chociaz i tak z marnym skutkiem) .Ale coz niezbadane sa wyroki tepsy i nie moglem za duzo nakopac niemcom buuuuuuuu a tak bardzo chcialem "poleczyc"

Old Post 22-12-2001 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Post hyhy taktyki

quote:
Napisane oryginalnie przez Silencer_2100
Szkoda ze mnie nie bylo Niestety nikt mnie nie poinformowal.

Jesli chodzi o klanowki, wszystko powinno byc ustalane przed terminem... nie wiem jak mozna wybierac sklad doslownie przed rozpoczeciem gry (?!). Przeciez to powinno byc juz wczesniej ustalone, a gracze w skladzie powinni byc zgrani i znac taktyki na danej mapie ._.

Mam nadzieje ze to sie zmieni...

a no ja nie znam zadnej taktyki r3
ja mam swoja taktyke (chyba skuteczna) i jak by czasami ktos za mna polecial tak jak ja za Ottarem latalem to by bylo roz........ na calego hie hie hie
ale co ja moge jestem tylko pionkiem

Old Post 22-12-2001 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Arrow eh

jago masz racje ale topic nie dotyczy meczy (o wynik nie chodzi) tylko o ORGANIZACJE... wypowiedz się na ten temat, bo przecież wiemy że wymiatasz w UT

Old Post 22-12-2001 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Przesadzacie troche z ta organizacja. Jestescie za surowi, przeciez gdyby nie lagi Gruchy i Jaggeda to sklad bylby wybrany w 2min. Cala zamotka przez to zze grucha, nasz debesciak [no teraz jak wrocil Ottar to juz nie ] mial straszne lagi i sprawdzal w trakcie czy juz moze grac, wychodizl jak mial ping 800 itp... Za to jedyne co bylop do dupy to te kicki, haslo powinno bylo byc zalozone 5 min po tym jak wszyscy gracze r3 i PKF weszli na server, a tak to nawet sami votowalismy kicki 2 razy

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-12-2001 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions