Korzystam wylacznie z tych skryptow, ktorych dotknalem wlasnymi paluszkami. Czyszcze te, ktore sa dostepne free, rozszerzam, poprawiam, pisze nowe. W tej chwili korzystam z:
newchat: pozwala pisac "niedozwolone" znaki w oknie chata (ja zyc nie moge bez emotikonow :-P)
newdemonames: zapisuje dema pod nazwami postaci: ksywa-mapa-numer
newfov: zmienia FOV (uzywam 110)
newfpsping: wyswietla na dole ekranu male okienko z pingiem i fps
newfpsstats: gdy jest wlaczone, podaje minimalna, maksymalna, srednia i aktualna wartosc fps
newfreelook: pozwala sie rozgladac wokol postaci (przydaje mi sie przy robieniu zdjec)
newhuntershud: podaje wartosc przenoszonych flag w trybach hunters i team hunters
newkillpopup: wyswietla okienko przy sfragowaniu przeciwnika (lub gdy sie jest sfragowanym). W okienku widac, kto kogo. Dodatkowo skrypt implementuje przyjemne gadzety z UT: odglosy typu "killing spree" gdy na jednym zyciu zdobylo sie 5 fragow (heh, godlike tez jest, tylko kto na jednym zyciu w ctf zabije 25 gosci?) oraz double kill, multikill itp. Gada tez utkowym "headshotem" przy trafieniu HS. Skrypt w fazie budowy, bedzie znacznie rozbudowany, zmienie takze sposob wyswietlania tekstow.
newpilotmode: pozwala definiowac rozna czulosc myszy w poszczegolnych pojazdach.
newscrollzoom: zwiekszanie/zmniejszanie powiekszenia podpina pod pokretlo myszy.
newshot: zgrywa screenshoty bez huda (w formie zdjec), z nazwa postaci: ksywa-mapa-numer.
newthrowrepairpack: pozwala wyrzucic apteczke (wlasnie go sobie skrobnalem i musze sprawdzic, czy dziala ok)
I to na razie tyle... Planuje znaczna rozbudowe komunikatow glosowych (np. dzwiekowa sygnalizacja pelnego zregenerowania energii) oraz rozbudowane statsy.
No i w przeciwienstwie do skryptow PJ te moje nie ingeruja zbyt mocno w program, sa "dyskretne" :-)
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|