Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > UT a Xp pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Unhappy UT a Xp pl

mam problem z moim q3(ut tez), podczas grania w urbanka czasami wywala mnie z gry i wyswietla napisik ze Quake3.exe spowodowal blad i zostal zamkniety. Taki blad pojawia sie w winshicie XP pl, znalazlem stronke gdzie taki blad jest opisany i jest jakas latka zeby q3 sie nie wykrzaczal, ale jak ja sciagnac z MICROSHITU za c...a nie wiem, stronka ta to :
http://support.microsoft.com/defaul...b;EN-US;q308361
jak ktos ma taki sam problem albo wie jak sciagnac ta latke (juz sciagnal) to piszcie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-12-2001 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy ... ja tesh...

ja tesh ma problem z XP'ekami tylko że inny... jak wejde konfiga klawiszy to potem jush nie mog zmieniać boni myszką... jak wejde np. drugi albo trzeci raz to nie beded mół ruszać w ogóle mychą... to jest wina windy bo w win 98se i w ME takich jaj nie miałme i wszystko było QL... wpierdziela mnie to troche bo przy dzisiejszej klanówce z [=PKF=] (jeszcze raz gratulacje dla r3) mi tak wywaliło i musiałem robić restarta kompa bo ut nie wystarczyło... jak wiecie jak to pomóżcie plz...

H E L P !
ps. um mnie takiego czegoś jeszcze nie było (na szczęście)

Old Post 22-12-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

to samo

gurias mam ten sam problem z mysza (bron sie niezmienia czasami po wyjsciu z menu)
moim zdaniem to sterowniki jakie wybiera xp przy instalacji myszy(ale nie wiem na 100%) a nie chce mi sie instalowac swoich starych sterow do myszy, jak wyprobujesz to daj znac
a tak pozatym to w czasie gry nie wchodz do menu

Old Post 22-12-2001 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: to samo

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
gurias mam ten sam problem z mysza (bron sie niezmienia czasami po wyjsciu z menu)
moim zdaniem to sterowniki jakie wybiera xp przy instalacji myszy(ale nie wiem na 100%) a nie chce mi sie instalowac swoich starych sterow do myszy, jak wyprobujesz to daj znac
a tak pozatym to w czasie gry nie wchodz do menu

jak mam nie wchodzić do enu? qrde zapomniałem czym sie wywala broń i przez to qr.wa musiałem redtarta... to jest nie normalne... ja mam stery do myszy ale jak je instaluje to mi w ogóle nie chodzi mysz ani w windzie ani w q3(nie mówiąc jush o ut)
H E L P !

Old Post 22-12-2001 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

po prostu sciagnij najnowsze stery do swojej mychy ze strony producenta przystosowane do pracy w win xp

Old Post 23-12-2001 09:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy eh...

jak bym wiedizał z kąd!?!? ze strony logitecha nie ściągne nic bo tam nie widziałem ejszcze sterów, a jak szukałem to gó...tzn. qpke znalazłem...

Old Post 23-12-2001 23:28
deen
Man of the Moon

Re: eh...

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
jak bym wiedizał z kąd!?!? ze strony logitecha nie ściągne nic bo tam nie widziałem ejszcze sterów, a jak szukałem to gó...tzn. qpke znalazłem...
powiedz jaka mash mysh sproboje ci pomoc...
mysle ze nie bedzie to trudne
hmm pewnie mash mysh logitech wheel mouse ?
btw ja na win xp nie mialem zadnych problemow z myshka na najnowshych sterownikach logitecha... a na tych standardowych nie gralem.

Old Post 23-12-2001 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Post help!! help!!

eeejjjjjjjjj pomozcie mi z tym wywalaniem ut przez xpeka(pierwszy post), mysza to mniejszy problem, a mnie juz dzis 3 razy wywalilo

Old Post 24-12-2001 18:39
GuriaS
Breathe

eh deen powiedziałbym Ci jak ona sie zwie gdybym wiedział... nie mam wersji BOXOWEJ (tej z pudełkiem i innymi bajerami) tylko normalną qpiłem w woreczq chyba i cholera wie jak ona się nazywa jak by co to sxl we bo takie są w m@upie więc on Ci chyba umie podac nazwe
ps. BIG thx zaa chęć pomocy... plz znajdź jakoś te stery bo ja nie oge nic znaleźć :-/

Old Post 24-12-2001 18:47
GuriaS
Breathe

teeee

ja widze temat jest o POLSKIM XP... a j miałem podobne jaja w angielskiej wersji :-/

Old Post 24-12-2001 19:00
GruChA
ho ho headshot

Unhappy ta

ta o polskim xp, na angielskim urban mi sie nie wykrzaczal
lol

Old Post 25-12-2001 16:26
GuriaS
Breathe

ta to j teraz mam nowy, gorszy problem... dzisiaj miało to miejscie bardzo dużo razy, a chodzi o... o to że czasami (wiem że to głupio brzmi ale...) trace panowanie nad playerem, po prostu sam zaczyna chodzic, cały ekran świruje, sam strzela itp. (jush nawet ra mi sie udało zabić swojego tym sposobem ) ale jak mi sie takl zaczyna robic podczas klanówki to mnie cholera bierze!
pomocy! aha i wiem że to jest wina (powalonego) XP pl bo w żadnym innym windzowsie mi sie takie jaja ni działy... a najlepiej mi sie grało pod lizuxem tylko że prawie żadna gra tam nie chodziła wię wróciełem do windy...

H E L P !

Old Post 25-12-2001 23:48
GuriaS
Breathe

Angry grrrr

qrde... mam stery do myszy i jest cały czas to samo...
H E L P !

Old Post 26-12-2001 11:05
Ni_co
|-dT-|Vito Corleone

Re: UT a Xp pl

quote:
mam problem z moim q3(ut tez), podczas grania w urbanka czasami wywala mnie z gry i wyswietla napisik ze Quake3.exe spowodowal blad i zostal zamkniety. Taki blad pojawia sie w winshicie XP pl, piszcie

ja taki problem mialem w win 2000 i to nie tylko z ut ale tez z IE i outlokiem. Pomogl Norton Utiliti.
Jak chcesz cos wiecej o tym uslyszec to pisz.

Ni_co

Old Post 26-12-2001 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ni_co Znajdź więcej post'ów przez  Ni_co Dodaj Ni_co do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ni_co prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Arrow Re: Re: UT a Xp pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Ni_co

ja taki problem mialem w win 2000 i to nie tylko z ut ale tez z IE i outlokiem. Pomogl Norton Utiliti.
Jak chcesz cos wiecej o tym uslyszec to pisz.

Ni_co

przejechalem xpeka nortonem win doktorem i zobacze co z tego wyjdzie.
Ni_co mozesz napisac co dokladnie zrobiles??

Old Post 26-12-2001 11:51
Ni_co
|-dT-|Vito Corleone

Re: Re: Re: UT a Xp pl

quote:

przejechalem xpeka nortonem win doktorem i zobacze co z tego wyjdzie.
Ni_co mozesz napisac co dokladnie zrobiles??

Hmm no najpierw norton win doctor a potem disk doctor i on potem przy rozruchu windy uruchomil dosowy scan disk - czy cos w tym stylu. No a potem wszystko bylo i jest w pozadeczku.
Ogolnie to roznie to moze byc ale sadze ze chodzi albo o kosci ramu (moze masz rozna i sie nie dogaduja zawsze) albo o dysk.

Ni_co

Old Post 27-12-2001 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ni_co Znajdź więcej post'ów przez  Ni_co Dodaj Ni_co do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ni_co prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions