Re: PRAWDZIWI fani DN3D !
quote: Napisane oryginalnie przez Kazik
Nie trudno zgadnąć o co mi chodzi !
Ile tak naprawdę zostało prawdziwych fanów DN3D ?!
Oczywiście oni są i czekają na kolejną część jaką jest DNF...
Ale czy zostali jacyś FANI, którzy ciągle uwarzają tą grę za coś wspaniałego ?!
Pamiętam, kiedyś każdy się podniecał tą grą, a mieć ją to nie możliwe było...
Teraz PRAWIE każdy o niej zapomniał !
W sieci ze mną nie chcą grać w DN3D !
Wiem, że nie ma zabójczej grafy ( ale to może ulec poprawie już nie długo ) i tego klimatu który był 4latka temu... ale... wciąż JA uważam, że jest w tej grze coś fajnego...
Kiedy wyjdzie DNF znów wszyscy będą szaleć i uważać się za prawdziwych FANÓW Duke Nukema, ale czy wtedy nimi będą ?!
PS.
Tylko mi nie piszcie tekstów typu ,,Oni są tylko czekają"...
Wiem, że są, ale, czy kogoś opchodzi jeszcze DN3D ?!
Tak, tak... grupa ludzi jest, czy coś po za tym ???
No wiesz... gdyby fajów nie było to po co pracowalibyśmy nad ta stroną i kto by odwiedzał działy poświęcone Duke Nukem 3D? kto wysyła te maile z różnymi pytaniami do nas? 
Fani nadal są, ale sam wiesz że nie można cały czas grać w jedną grę... (przynajmniej tak mi się wydaje)
Prowadzę stronę o Duke'u, ale często gram w inne gierki FPP, nie powiem że wszystkie mi sie podobają, ale niektóre zasługują na uwagę, jednak dla mnie zawsze Duke Nukem 3D jest najlepszy... każdą gierkę FPP oceniam przez pryzmat DN3D.
Dla mnie liczy się to że wiem sporo rzeczy o tej grze, lubię w nią grać i że nadal spotykam ludzi którzy ją kochają...
Dawniej często rozgrywaliśmy mecze w gronie ludzi którzy są w obecnej redakcji (prawda naimad, jakb? ) obecnie już prawie wcale nie gramy w internecie, nie oznacza to jednak że już nie jesteśmy fanami Duke'a...
|