Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Duke > PRAWDZIWI fani DN3D !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kazik
Mystic

Question PRAWDZIWI fani DN3D !

Nie trudno zgadnąć o co mi chodzi !
Ile tak naprawdę zostało prawdziwych fanów DN3D ?!
Oczywiście oni są i czekają na kolejną część jaką jest DNF...
Ale czy zostali jacyś FANI, którzy ciągle uwarzają tą grę za coś wspaniałego ?!
Pamiętam, kiedyś każdy się podniecał tą grą, a mieć ją to nie możliwe było...
Teraz PRAWIE każdy o niej zapomniał !
W sieci ze mną nie chcą grać w DN3D !
Wiem, że nie ma zabójczej grafy ( ale to może ulec poprawie już nie długo ) i tego klimatu który był 4latka temu... ale... wciąż JA uważam, że jest w tej grze coś fajnego...
Kiedy wyjdzie DNF znów wszyscy będą szaleć i uważać się za prawdziwych FANÓW Duke Nukema, ale czy wtedy nimi będą ?!

PS.
Tylko mi nie piszcie tekstów typu ,,Oni są tylko czekają"...
Wiem, że są, ale, czy kogoś opchodzi jeszcze DN3D ?!
Tak, tak... grupa ludzi jest, czy coś po za tym ???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-11-2001 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: PRAWDZIWI fani DN3D !

quote:
Napisane oryginalnie przez Kazik
Nie trudno zgadnąć o co mi chodzi !
Ile tak naprawdę zostało prawdziwych fanów DN3D ?!
Oczywiście oni są i czekają na kolejną część jaką jest DNF...
Ale czy zostali jacyś FANI, którzy ciągle uwarzają tą grę za coś wspaniałego ?!
Pamiętam, kiedyś każdy się podniecał tą grą, a mieć ją to nie możliwe było...
Teraz PRAWIE każdy o niej zapomniał !
W sieci ze mną nie chcą grać w DN3D !
Wiem, że nie ma zabójczej grafy ( ale to może ulec poprawie już nie długo ) i tego klimatu który był 4latka temu... ale... wciąż JA uważam, że jest w tej grze coś fajnego...
Kiedy wyjdzie DNF znów wszyscy będą szaleć i uważać się za prawdziwych FANÓW Duke Nukema, ale czy wtedy nimi będą ?!

PS.
Tylko mi nie piszcie tekstów typu ,,Oni są tylko czekają"...
Wiem, że są, ale, czy kogoś opchodzi jeszcze DN3D ?!
Tak, tak... grupa ludzi jest, czy coś po za tym ???

No wiesz... gdyby fajów nie było to po co pracowalibyśmy nad ta stroną i kto by odwiedzał działy poświęcone Duke Nukem 3D? kto wysyła te maile z różnymi pytaniami do nas?

Fani nadal są, ale sam wiesz że nie można cały czas grać w jedną grę... (przynajmniej tak mi się wydaje)
Prowadzę stronę o Duke'u, ale często gram w inne gierki FPP, nie powiem że wszystkie mi sie podobają, ale niektóre zasługują na uwagę, jednak dla mnie zawsze Duke Nukem 3D jest najlepszy... każdą gierkę FPP oceniam przez pryzmat DN3D.

Dla mnie liczy się to że wiem sporo rzeczy o tej grze, lubię w nią grać i że nadal spotykam ludzi którzy ją kochają...

Dawniej często rozgrywaliśmy mecze w gronie ludzi którzy są w obecnej redakcji (prawda naimad, jakb? ) obecnie już prawie wcale nie gramy w internecie, nie oznacza to jednak że już nie jesteśmy fanami Duke'a...

Old Post 08-11-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Smile Re: Re: PRAWDZIWI fani DN3D !

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]sarmac

No wiesz... gdyby fajów nie było to po co pracowalibyśmy nad ta stroną i kto by odwiedzał działy poświęcone Duke Nukem 3D? kto wysyła te maile z różnymi pytaniami do nas?

Fani nadal są, ale sam wiesz że nie można cały czas grać w jedną grę... (przynajmniej tak mi się wydaje)
Prowadzę stronę o Duke'u, ale często gram w inne gierki FPP, nie powiem że wszystkie mi sie podobają, ale niektóre zasługują na uwagę, jednak dla mnie zawsze Duke Nukem 3D jest najlepszy... każdą gierkę FPP oceniam przez pryzmat DN3D.

Dla mnie liczy się to że wiem sporo rzeczy o tej grze, lubię w nią grać i że nadal spotykam ludzi którzy ją kochają...

Dawniej często rozgrywaliśmy mecze w gronie ludzi którzy są w obecnej redakcji (prawda naimad, jakb? ) obecnie już prawie wcale nie gramy w internecie, nie oznacza to jednak że już nie jesteśmy fanami Duke'a...

Masz rację !
Poprostu ty ich więcej spotykasz, ponieważ jesteś redaktorem strony. Dlatego nie widzę w tym nic dziwnego ...
Mam nadzieję, że jak wyjdzie GLDN3D i DNF to przybędzie fanów DUKE NUKEMA ...
Aha... FANI DN, piszcie więcej na BOARDZIE !

PS.
Ja też nie gram tylko w DN. Wiele innych gier lubię !

Old Post 09-11-2001 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Re: PRAWDZIWI fani DN3D !

quote:

pamietam pamietam, stare dobre czasy
kiedys trzeba sie umowic ze wszytkimi ktorzy chcieliby pograc i czworkami moznaby sprobowac.
i nie mysl sarmac ze ciagle gram tak jak wtedy dobre 4 lata minely

Old Post 09-11-2001 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Re: Re: PRAWDZIWI fani DN3D !

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]jakb

pamietam pamietam, stare dobre czasy
kiedys trzeba sie umowic ze wszytkimi ktorzy chcieliby pograc i czworkami moznaby sprobowac.
i nie mysl sarmac ze ciagle gram tak jak wtedy dobre 4 lata minely

no wiesz.. u mnie też z formą nie jest najlepiej, ale raczej nie zdarza się mi przegrać 1 na 1

Kiedyś pogramy, nie wiem kiedy i nie wiem czy pogramy, ale pogramy...

Old Post 09-11-2001 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Kazik: Nie wiem jak Ty, ale moim zdaniem każdy kto tu pisze, jest fanem Duke'a... Jakby nie było fanów, nie byłoby forum Księcia i serwisu IMHO... Ja przynajmniej jestem fanem

Old Post 10-11-2001 07:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Fan...

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Kazik: Nie wiem jak Ty, ale moim zdaniem każdy kto tu pisze, jest fanem Duke'a... Jakby nie było fanów, nie byłoby forum Księcia i serwisu IMHO... Ja przynajmniej jestem fanem

To dobrze, że jesteś fanem tak samo jak ja ...

Old Post 10-11-2001 10:22
Kazik
Mystic

Talking Fani...

Niech moc będzie z wami...

Old Post 23-11-2001 17:41
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Fani...

quote:
Napisane oryginalnie przez Kazik
Niech moc będzie z wami...

Wracajac do topicu... poczytaj sobie nowa kolumne na duke.fpp.pl

Old Post 05-12-2001 16:10
L0b0
Combat (Death Knight)

Duke rox

tak Duke to przednia giera pamiętam jeszcze jak dawniej z qumplami napirdzielalismy,w tych czasach gdy jeszcze Doom był wszyscy przesiedlismy sie na Duka i nawalalismy tak se dniami i nocami
ah to były coolowe czasy

Old Post 08-12-2001 02:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Cool

U mnie nadal tak jest
Wprawdzie nie gra się już tyle ile dawniej, ale nadal jest fajnie.

Spośród kilkudziesięciu gierek które mamy w stałym "repertuarze" to właśnie DN3D daje najlepszą zabawę.
Większość szybko się nudzi.

Old Post 08-12-2001 10:40
Kazik
Mystic

Cool Pykanko...

quote:
U mnie nadal tak jest
Wprawdzie nie gra się już tyle ile dawniej, ale nadal jest fajnie.

Spośród kilkudziesięciu gierek które mamy w stałym "repertuarze" to właśnie DN3D daje najlepszą zabawę.
Większość szybko się nudzi.

No Ja też nadal pykam w DN3D i jest COOL !
Ale lubię także inne gierki...

Old Post 08-12-2001 20:39
Najtwish
najtmare :P

Re: PRAWDZIWI fani DN3D !

Dzis (31.12.01) mamy selwester... a ja zamiast isc na jakas impreze porzadna (z pozadnym piciem i paleniem) wole zaniesc kompa do kumpla i pograc z nim w Djuka na MP!!!! Nie tam jakiegos Cs'a (nie mowie przez to ze CS jest shitny) albo Q3a...
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki djuk jest na taki lan party grywalny...!!

Oficjalna Polska Strona Duke Nukem Manhattan Project

D u k e N u k e m P o r t a l - I was born to rock the world !

Old Post 31-12-2001 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Najtwish Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Najtwish Znajdź więcej post'ów przez  Najtwish Dodaj Najtwish do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Najtwish prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Question Re: Re: PRAWDZIWI fani DN3D !

quote:
Napisane oryginalnie przez Najtwish
Dzis (31.12.01) mamy selwester... a ja zamiast isc na jakas impreze porzadna (z pozadnym piciem i paleniem) wole zaniesc kompa do kumpla i pograc z nim w Djuka na MP!!!! Nie tam jakiegos Cs'a (nie mowie przez to ze CS jest shitny) albo Q3a...
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki djuk jest na taki lan party grywalny...!!

Ja wiem, bo Sam mam sieć i czasami z kumplami gram w DN3D na LANIE !
Tylko, że oni tej Gry zbytnio nie doceniają... może dla tego, bo ze mną lamią ?
Może dać im więcej fury ?

Zresztą, co mi po tym kiedy nie chcą grać, zawsze mają jakąś wymówkę...

Old Post 01-01-2002 18:55
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Po sieci w Duke'a gram od 96 czyli od ukazania się gierki także wiem co to znaczy dobra zabawa z Księciem
Od pol roku mamy już sieć na stałe, także można grać do woli i tak też robimy jeśli tylko mamy wolną chwilę.

Old Post 01-01-2002 21:10
Kazik
Mystic

Grywalny...

Pykaliśmy w DN3D z kumplami i wiemy co to znaczy Grywalność...

I nikt nie musi nam tego mówić, skoro graliśmy, chyba każdy się ze mną zgodzi... ?

Old Post 02-01-2002 17:13
Kazik
Mystic

Talking Małe pykanko !

Dobra, muszę sobie pyknąć z botami na Holywoood !

Old Post 02-01-2002 18:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions