Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Polskie servery a Point release 1.31
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

Polskie servery a Point release 1.31

co wy na to zeby na polskich serverach wrzucic Pointa 1.31? dzieki temu pewnie by byl jeszcze jeden server, ktory juz chwilowo stał. czekam na odpowiedzi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-01-2002 06:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Polskie servery a Point release 1.31

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
co wy na to zeby na polskich serverach wrzucic Pointa 1.31? dzieki temu pewnie by byl jeszcze jeden server, ktory juz chwilowo stał. czekam na odpowiedzi

No jak widac to wiekszosc preferuje PR 1.31, ale bedzie trzeba posciagac taki programik do zmiany pomiedzy 1.30 a 1.31 bo admin CoolNetu nie odpowiada na moje maile, wiec w takim przypadku bylby server 1.30 i 1.31 :/

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 05-01-2002 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Re: Re: Polskie servery a Point release 1.31

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

No jak widac to wiekszosc preferuje PR 1.31, ale bedzie trzeba posciagac taki programik do zmiany pomiedzy 1.30 a 1.31 bo admin CoolNetu nie odpowiada na moje maile, wiec w takim przypadku bylby server 1.30 i 1.31 :/

razem z ottarem myslelsmy nad zmiana point releasa na 1.31 poczekam na coolnet ..... jesli bedzie sie przedluzalo i admin coolnetu nie zmini na wyzszy niestety bede to musial zrobic sam

[AS]ik

Old Post 05-01-2002 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

ja tam mam duzy dysk (40gb ) i se skopiowalem q3 i na jednym mam 1.30 a na drugim 1.31 tez wam tak radze zrobic

Old Post 05-01-2002 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
ja tam mam duzy dysk (40gb ) i se skopiowalem q3 i na jednym mam 1.30 a na drugim 1.31 tez wam tak radze zrobic

Heheh duk3 Jest programik do sciagniecia ktory w niecala minute zmienia ci wersje PR na jaka chcesz, a ty zajmujesz sobie 1gb miejsca na 2x q3a + UT

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 05-01-2002 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

a gdzie ?

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Heheh duk3 Jest programik do sciagniecia ktory w niecala minute zmienia ci wersje PR na jaka chcesz, a ty zajmujesz sobie 1gb miejsca na 2x q3a + UT

jezeli mozesz to daj linka (bo ja mam maly dysk )

Old Post 05-01-2002 19:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

nie 1 gb tylko ponad. mam jeszcze kilka innych modow

Old Post 05-01-2002 21:19
[FPP]MajeS
Guest

nie ma jak to szanowanie miejsca na hdd

Old Post 05-01-2002 22:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: a gdzie ?

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth

jezeli mozesz to daj linka (bo ja mam maly dysk )

Ja tego nie mam bo narazie wszystkie PL servery sa 1.31 ale Ottar i GruChA to maja. Popytaj ich gdzies na serverach skad sciagneli.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 06-01-2002 10:19
veneoth
Guest

Exclamation WAZNA SPRAWA !!!

nie wiem czemu ale od wczoraj jak tylko wejde na serwer to po paru sekundach robi mi sie wtyka (ping 999 i pokazuje sie taka duzy wtyka w prawym dolnym rogu ekranu)
ja widze co sie dzieje na mapie, widze jak goscie sie zabijaja, widze ich teksty ale sam nie moge nic napisac ani sie poruszyc musze robic reconnecta ale to pomaga znowu tylko na pare sekund
myslalem ze tylko ja tak mam ale dzis rano na coolnecie spotkalem attack'a ktory mowi mi ze tez ma od niedawna wtyki (on twierdzi ze to od PR 1.31, ja nie wiem, MOZE)
powiedzcie mi czy to jest sprawka PR 1.31 a jak nie to czego ? i jak to naprawic ?? bo pomimo dobrych pingow z rana (50) jak wejde to wtyka

Old Post 10-01-2002 08:21
GuriaS
Breathe

Unhappy ...

mi tez sie tal ostatnio dzieje na coolnecie, ale rzadko, a jak mam jakieś lago to nie 999 tylko do 700 i gra nie ma sensu... nie znam sie na tych poprawkach i innych pierdołach, le myśle że to jest wina PR.1.31

Old Post 10-01-2002 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Arrow hmm

a moze to zalezy od servera a nie peera? tez tak wczoraj mialem ale przeczekalem, mam slabe lacze bo sdi, ale czekam i jakos przechodzi lag... jedno jest pewne - to bardzo uciazliwa sprawa!

Old Post 10-01-2002 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy eee

nie pamiętam czy jush o tym pisałem
ostatnio mi sie zdarza takie cudo w ut, że postać mi zaczyna sama cohdzic... kręci sie na boki, czasami strzela a ja nic nie moge zrbic wtedy ... zdarzyło mi sie raz, że stał koło mnie chyba FrD, obróciła mi sie postac, i zazmiast w przeciwnika walnałem w łeb FrD'kowi :-(... omóżcie mi z tym bo ostatnio coraz częściej mi sie to zdarza i nie moge grac ... może to wina XP?

Old Post 10-01-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Re: eee

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
nie pamiętam czy jush o tym pisałem :P:P
ostatnio mi sie zdarza takie cudo w ut, że postać mi zaczyna sama cohdzic... kręci sie na boki, czasami strzela a ja nic nie moge zrbic wtedy :(... zdarzyło mi sie raz, że stał koło mnie chyba FrD, obróciła mi sie postac, i zazmiast w przeciwnika walnałem w łeb FrD'kowi :-(... omóżcie mi z tym bo ostatnio coraz częściej mi sie to zdarza i nie moge grac :(... może to wina XP?

w mojej kafejcee zaobserwowalem taka sytuacje kilka razy w ciagu dluuuugiego czasu .... nie wiem co jest powodem uzywam windy ME

[AS]ik

Old Post 10-01-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Question co sie dzieje ?

nie wiem gdzie tego posta walic wiec pisze tu:

co sie dzieje z coolnetem ? teraz patrze na browser a tam :

Informacje na temat server'a UT
COOLNET: Urban Terror
217.8.168.234:27960

Na serwerze przebywa aktualnie 13 gracz(y)
Maksymalna liczba graczy: 20
Timelimit: 30
Fraglimit: 0
Typ rozgrywki: Team Survivor

ut_docks

Lp Gracz Ping Fragi
1 113 0
2 BaCkOwErS.pl 999 0
3 _ErA_ 53 0
4 Rav3n. 999 0
5 Piotra5.r3 999 0
6 lUKASZ 999 0
7 Horn[Rte] 999 0
8 DEMON 999 0
9 Sniezek 999 0
10 -v3-GrEaTEyE 999 0
11 BelgeKiller 999 0
12 mdr_jenecpo 999 0
13 Antoine (france orleans) 95 0

Old Post 10-01-2002 14:53
[FPP]MajeS
Guest

Re: co sie dzieje ?

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
nie wiem gdzie tego posta walic wiec pisze tu:

co sie dzieje z coolnetem ? teraz patrze na browser a tam :

Informacje na temat server'a UT
COOLNET: Urban Terror
217.8.168.234:27960

Na serwerze przebywa aktualnie 13 gracz(y)
Maksymalna liczba graczy: 20
Timelimit: 30
Fraglimit: 0
Typ rozgrywki: Team Survivor

ut_docks

Lp Gracz Ping Fragi
1 113 0
2 BaCkOwErS.pl 999 0
3 _ErA_ 53 0
4 Rav3n. 999 0
5 Piotra5.r3 999 0
6 lUKASZ 999 0
7 Horn[Rte] 999 0
8 DEMON 999 0
9 Sniezek 999 0
10 -v3-GrEaTEyE 999 0
11 BelgeKiller 999 0
12 mdr_jenecpo 999 0
13 Antoine (france orleans) 95 0

mogles walnac screna

Old Post 10-01-2002 15:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions