Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > misyu?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

misyu?

Hi misiek dzieki tobie specjalnie zalozylem sobie konto na tym smiesznym "bordzie dla niewybranych". gdyz wktoryms tam z 20 postow napisales: czy..... ze jestem w elicie......

hmm misiek niewiedzialem ze cos takiego istnieje i btw. jesli nawet istnieje to od kiedy wniej jestes?

No attack

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-01-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

OWN!!!

o **** sorki misiek )))

niechcialem zalozyc nowego tematu
peace?

Old Post 07-01-2002 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Talking

O Jezu, Ave, nie odgrzewaj tematu, bo ja nie chce sie spotkac z lokalnym znawca elit, Nexusem, wiec obiecalem sobie tutaj nie zagladac :}

Nie pisalem, ze jestem w elicie, tylko ze do elity jestem zaliczany przez Rozzalonych I Wiecznie Niezadowolonych (tak jak calosc "naszego" borda), a jak wiadomo, elita jest be, smierdzi, w ogole **** warta, o- i bluzga!

I to mnie smieszy- podzialy scenowe, globalne ocenianie innych na bazie wlasnych dojrzalych spostrzezen po 2-3 miesieczym kwaczeniu nie na serwerze QW.

Zonk.

Old Post 07-01-2002 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

own!!! again

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
O Jezu, Ave, nie odgrzewaj tematu, bo ja nie chce sie spotkac z lokalnym znawca elit, Nexusem

Zonk.

misiek miazga!!!!! wogule oczym tu te smieszne ludziki gadaja? oprucz tego jak wlaczyc bota itd. ale z tego co czytalem to niekturzy maja charakterek mowiac .....blebleble....... a gosc moze byl raz w zyciu na serwie.

albo

a on to powiedzial i tamto................ a na koncy twierdzi ze elita smierdzi.

jak sie spotyka maclera na serwie to to niesmierdzi elita tylko smrud jaki pozostawia ten gosc na serwie i to taki zarazliwy.

prawda misiek?

Old Post 07-01-2002 15:02
tec.avenger
Combat (Death Knight)

Re: own!!! again

w morde!!!!!!!! misiek!!!!!!!!!!! zrobili z toba wywiad na fpp.pl

OWN!!!!!!!!!
ci ludzie niszcza. sczegulnie inteligentnymi na poziomie czlowieka grajacego w qw pytaniami.
btw. jeszcze raz sorki misiek ze sie wszyskich i wszystkiego czepiam ale spodobal mi sie ten board

takie bzdury tutaj pisza ze mam polewke na caly tydzien.
tak tzrymac chopaki!!!!!!!!!

Old Post 07-01-2002 15:07
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Re: own!!! again

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.avenger
ci ludzie niszcza. sczegulnie inteligentnymi na poziomie czlowieka grajacego w qw pytaniami.

Czemu nie napiszesz poprostu "Shooler" tylko "ludzie"? Znasz mnie i wiesz, ze to ja przeprowadzilem wywiad z MisYem - moze pytan nie rozumiesz?

btw. Niejaki Avenger byl przez 2 miesiace redaktorem na fpp.pl i byl bym wdzieczny gdyby opinie na temam fpp.pl zachowal dla siebie, a jesli chcesz krytykowac to rzuc chociaz jakimis argumentami!

Old Post 07-01-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: own!!! again

eh bo niechcialem nikogo obrazik poprostu nieczuje sympati do ludzi na fpp.pl a niekture pytania sa naprawde na l33t poziomie.

btw. bardzo slabo cie znam )
a gdybyscie nieusuneli z fpp.pl to moze laskawie bym napisal wtedy reportarzyk z pg-chellange i teraz jak bedzie bielawa.
ale to tylko moze bo nigdy nielubialem nic na tym "smiesznym" serwisie [dla slabych graczy (c) (fpp)mayes] pisac.

(sorki jesli popelnilem blad w xywie ale niejestem pewien jak to sie tam mu pisalo)

peace shooler!

Old Post 07-01-2002 15:28
tec.avenger
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: own!!! again

a chcesz jakies argument?

1. popatrz na borda i zastanow sie oczym te ziomale pisza i czy to ma sens?
2. wejdz do dzialu demos na fpp.pl czy jakiego innego downloadu
3. o ile pamietam mieliscie jakis taki dzial dla newbie z jakims execiem dla klawiszowca? (niejestem pewien czy to jeszcze jest zaraz sprawdze)
4. oprucz ciebie shooler to reszta tych ludzikow na fpp niema pojecia czym jest scena qw

Old Post 07-01-2002 15:36
[FPP]MajeS
Guest

1. cale fpp.pl nie musi sie znac na qw - wystarczy ze ekipa pracujaca na quake.fpp.pl sie zna...
2. majes a nie mayes
3. "serwis dla slabych graczy"? ja tak powiedzialem? btw a nawet gyby byl to serwis dla newbies, to co? nie kazdy jest takim wymiataczem jak ty...
4. szkoda ze taki falszywy jestes - jak ze mna rozmawiac na icq to zachowujesz sie normalnie, a tutaj? zgrywasz sie i tyle...

Old Post 07-01-2002 15:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Re: Re: Re: Re: own!!! again

quote:
1. popatrz na borda i zastanow sie oczym te ziomale pisza i czy to ma sens?

Czy to ze ktos nie wie skad siciagnac quake jest bez sensu? tak samo to ze ktos nie umie odpalic botow pod QW? Rozumiem, ze niektorzy najezdzaja na "elite" - macie prawo sie wqrwic i goscia "pouczyc", ale board.fpp.pl jest forum otwartym, kazdy moze sie tu zarejestrowac i wyrazic wlasna opinie. To ze ktos tutaj napisze ze "elita" jest be to nie znaczy, ze loodzie z ekipy fpp.pl tak mysla! Do lodzi z fpp.pl mogl bys sie czepiac, gdyby ktos z [FPP] przed ksywaka was obrazil! Przeciez nie mozemy brac odpowiedzialnosci za wszystko co ludzie tutaj pisza, a w momecie gdy ktos z moderatorow skasuje obrazliwego posta to na graczu pojawiaja sie opinie "na fpp.pl znowu cos zniknelo? ktory to juz raz?"

quote:
2. wejdz do dzialu demos na fpp.pl czy jakiego innego downloadu

Niestety download nie dziala w calym servisie, ale jest to zpowodowane problemem technicznym a nie "lamerstwiem" ekipy z fpp.pl

quote:
3. o ile pamietam mieliscie jakis taki dzial dla newbie z jakims execiem dla klawiszowca? (niejestem pewien czy to jeszcze jest zaraz sprawdze)

A co w tym zlego? Na samym kibordzie nie da sie grac, ale jesli komus sprawi to przyjemnosc to czemu nie? przeciez wszyscy tak czesto deklarooja ze graja "4fun" a nie zeby byc najleprzym czyz nie?

quote:
4. oprucz ciebie shooler to reszta tych ludzikow na fpp niema pojecia czym jest scena qw

No ale chyba po to jest servis fpp.pl zeby informowac loodzi o tym, co sie dzieje na scenie i jaka ona jest? A jesli chodzi o relacje pomiedzy fpp.pl a "elita" to przykro mi - wiem jak jest, probowalem niektorym to tloomaczyc (MisYu zreszta tesh) ale nie wszyscy sa w stanie to zrozumiec (moze nie chca?). Na boardzie q1 wypowiada sie kilkadziesiat osoob, ale tylko 2 sa w ekipie fpp.pl - wystawisz opinie calemu fpp na tej podstawie?

Old Post 07-01-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: own!!! again

wystawiam taka opinie jaka widze shoolerku. a to ze ci sie niepodoba to juz twoj problem sam powiedziales ze jest to wolnu board i kazdy moze mowic co chce.

majes: tak jak napisalem tak powiedziales. i sie niezgrywam poprostu sie nudze i podrzymuje ten beznadzieny temat.

shooler: cos tam o lamach wspomniales. czy ja kogos tak nazwalem?

aha i jeszcze jedno a co do tego ze ty tylko na fpp.pl wiesz co to jest scena qw to sie mylilem?

Old Post 07-01-2002 16:15
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: own!!! again

quote:

wystawiam taka opinie jaka widze shoolerku. a to ze ci sie niepodoba to juz twoj problem sam powiedziales ze jest to wolnu board i kazdy moze mowic co chce.

Ja nie mam nic przeciwko, ale pierwsze twoje posty wygladaly raczej jak nabijanie sie z fpp.pl i robienie z nas idiotow - a to juz raczej nie jest krytyka.

quote:
shooler: cos tam o lamach wspomniales. czy ja kogos tak nazwalem?

Napisalem ogolnie - nie mowie ze nazwales kogos lama (przynajmniej nie napisales niczego podobnego na forum)

quote:
aha i jeszcze jedno a co do tego ze ty tylko na fpp.pl wiesz co to jest scena qw to sie mylilem?

Nie mowie ze sie myliles - chodzilo mi o loodzi z boarda bo to gloownie oni wystawiaja "elicie" opinie takie ich prawo. Mozliwe ze z calego fpp.pl tylko ja orientuje sie w sytuacji na scenie qw, ale zauwaz ze reszta ekipy pracuje w servisach o innych grach - nie o qw. Oni sie znaja na tym co robia a na qw.fpp.pl piszemy tylko ja i Klarkash-ton

Old Post 07-01-2002 16:28
[FPP]Klarkash-ton
Guest

1. Czy nie uwazacie za eliciarstwo, ze na waszego boarda przez dlugi czas nie mozna bylo sie zarejestowac, a pozniej nagle laskawie pozwoliliscie? Coz za laska! Dziekujemy o Wielcy. Na dodatek przez pewien okres czasu, a teraz znowu nie mozna. O co w tym chodzi? (ja sie nie zarejestrowalem bo niebede sie wpychal tam gdzie mnie nie chca i wcale nie jestem rozzalony bo spotkalem kilka osob nie nalezacych do "elity" (?) z ktorymi fajie sie gra i idzie pograc i na zadnych boardach/ligach nie wystepuja)
2. Czy jezeli gram na sewerach dopiero od 2-3 miesiecy to jestem lama? W takim razie zawsze bede lama, bo za rok ja bede na serwkach rok i 2-3 miesiace, a ty dluzaj, zawsze dluzej i zawsze bede lamo w waszych oczach bo wy tu dluzej gracie. A w quake gram dlugo, tylko ze przez neta nie gralem. A tak pozatym przez 2-3 miesice mozna sie duzo dowiedziec o polskiej scenie.
3. Avenger, mow przykladam. Gadasz ogolnikowa.
Co w tym zlego, ze ktos nie wie jak bota uruchomic? Nie kazdy jest alfa i omega jak Ty.
4. Avenger zachowujesz sie w sposob chamski, dziecinny i bardzo ograniczony. Bluzgasz wszystkich, lacznie z boardem i serwisem, podajac czesto jakies dziwne przyklady. Na dodatek jeszcze masz zal, za to ze zostales wydalony z redakcji, a przeciez to byla wylacznie Twoja wina, ze takie zdarzenie zaszlo. Jak nie lubiales tak pozatym tu pisac (nie rozumiem czemu) to po szybciej niezrezygnowales?
5. Co chcesz od wywiadu? Zrob swoj serwis i sam przeprowadzaj wywiady zadajac bardzo inteligentne pytania czlowieka, ktory jest najmardzejszy i wie wszystko o qw. ok?
6. Avenger piszesz, ze nie czujesz sympati dla ludzi z fpp, a po czym ich oceniasz? po tych kilku postach na boardzie? Jak tak, to ja tez Cie ocenie jako czlowieka, ktory ma nasrane w glowie, uwaza sie za lepszych od innych. Moge wymieniac duzo. Kiedys przekonasz sie ze zycie nie konczy sie na qw, a Ty tak naprawde jestes malym gownem, ktore w koncu sobie uswiadomi, ze nic w zyciu nie osignelo.
7. Avenger najpier zastanow sie o czym ty piszesz, ok?
Do Misya nic nie mam (juz zakopalem topor wojenny ), ale avenger swoja postawa nie swiadczy dobrze o "elicie", przynajmniej moim zdaniem.

Old Post 07-01-2002 18:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

Czekam na odpowiedz i kontargumenty
p.s. avenger jestes moim idolem, błehehehe, lol

Old Post 07-01-2002 18:17
Nexus6
Master (Spawn)

szkoda slow

Old Post 07-01-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Klarkash-->
A juz mialem nadzieje, ze zrozumiales, a po punkcie pierwszym widze, ze dalej nie. Ciagle ta liczba pluralna, ciagle uogolnianie "avenger zle swiadczy o elicie", "z laska otworzyliscie rejestracje". Avenger moze zle swiadczyc co najwyzej o sobie, a borda otworzyl RooS, a nie my. Notabene, ma pelne prawo do tego, aby robic ze swym bordem co chce, a zakompleksieni na punkcie elity ludzie pokroju Nexusa nie musza byc mile widziani ze swoimi wypracowaniami na ten temat, am I right? Tym bardziej, ze z wypracowan Nexusa N-I-C nie wynika, poza nieuzasadnionym zalem.

Ludzie, bluzgajcie sie ile wlezie. Straszcie sie wjazdem na chate, spaleniem szalasu i innymi zalosnymi ekscesami. Klnijcie na siebie, swoje rodziny, psy, koty, chomiki i komputery. Wysmiewajcie gry, wyglad zewnetrzny, sposob pisania, bycia i robienia kupy.
Tylko blagam, zadam, zadnych uogolnien tak z jednej, jak i z drugiej strony, bo to po prostu traci K-O-M-P-L-E-K-S-A-M-I !!!

Old Post 07-01-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

Ja nie jestem #### (nie chce przytaczac xywki, ale Ty Misyu napewno wiesz o kogo chodzi ) , zeby bluzgac kogos wjazdem na chate (błehehehe ), ani avenger, ktory wchodzi na boarda wysmiewa i oczernia wszystko, lacznie z cala redakcja fpp (w tym i mna, chcociaz wogole mnie nie zna) i serwisem qw.fpp. Czy to jest w porzadku? Jego teksty naprawde zalatuja eliciarstwem i w to bardzo negatywnym znaczeniu.
Do Ciebie jak juz mowilem Misyu bic nie mam. A co do boarda resetu... jakos mam do tego troche mieszane uczucia.
p.s. czy ktos wie czy szykuje sie jakis turniej 1on1 (ewentualnie 2on2)?

Old Post 07-01-2002 22:09
tec.avenger
Combat (Death Knight)

Re: .

ty klamka (klashard czy jak ci tam) teraz widze ze ty naprawde jestes jebniety!! jak juz to gdzies misiu napisal: czy ty naprawde myslisz ze my tylko qw widzimy?
a teraz odpowiedzi tak jak chciales:
1. niebluzgam wszystkich tylko ciebie.
2. fpp.pl smierdzi co nieznaczy ze wszyscy z tego smiesznego serwisu smierdza. ale ty z pewnoscia tak.
3. niewyglupil bym sie tak bardzo zebym robil zkims wywiad bo jest to lekko smieszne i idiotyczne.
4. mowimy tu teraz o swiecie qw: a niejestem lepszy?. mozliwe ze grasz lepiej w PingPponga. mam to gdzies.
5. jak to misiek wspomnial co ty **** masz do elity? wchodze na borda a tu na wiekszosc moich ziomali ktos klanie krytykuje itd.
6. a ty **** potem chcesz zeby jakis jakto nazywasz "eliciaz" wszedl i sie jeszcze z tego cieszyl?
7. jak to wspomnialem wczesniej jestes naprawde jebniety!
8. a zapomnialbym napisales: mam zal..... blebleble? czego tu zalowac? i niewspominaj nigdzie wiecej ze bylem w tej dziwnej redakcji bo mi sie glupio robi.
9. a to jest punkt w ktorym powinienes usiasc i zaczac sie zastanawiac nad soba i swoim przesmiesznym zachowaniem.
10. niemoge sie powstrzymac przed tym: slpnczyul? (c) macler

Misyu r u gay?
no attac.
misiek wiesz ze demosklad znowu ruszy? JeCmIdUspY?

Old Post 08-01-2002 03:55
misyu
Combat (Death Knight)

Niech wszyscy mamy wlasne piaskownice, w ktorych bedziemy sie babrac, bez niepotrzebnych zalow i skarg (fpp---->elita) czy rownie niepotrzebnych bluzgow (elita---->fpp).

Ave wez mnie lub ***** taknie?
Spoko, nie wiedzialem o DMS
Slyszalem cos tam o graczu natomiast =)

Turniej 1v1/2v2 nie wiem, Bolo moze cos naszykuje. Ja chcialbym zrobic turniej 2v2, ale w tej chwili nie mam czasu.

Old Post 08-01-2002 12:39
krecik
Training (Enforcer)

ej no jak juz taki topic powstaje to mam male pytanko do ekipy quake.fpp.pl... otoż dlaczego jeśli macie założmy newsa z qw.gracz.net/opql to piszecie ze zrodlo to fpp.quake ?
Jesli kilka newsow wczesniej dajecie gracz.net ?
Imho to jest jakies chore, chyba obowiazuja jakies zasady a nie raz sobie napisze tak a raz tak...
Jeszcze moglbym zadac kilka innych pyt ale nie chce byc posadzony o zazdrosc i lamerstwo wiec sobie daruje :p

Old Post 08-01-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krecik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krecik Znajdź więcej post'ów przez  krecik Dodaj krecik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krecik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

Do Avengera: Nawet nie chce mi sie odpowiadac na Twoje zalosne posty. Znowu mowisz ogolnikowo, daj przyklady, a nie ******* trzy po trzy. A jak Ci sie tu nie podba to ***********, rozumiemy sie?

Do Misya: Ja mam zale i skargi? Mialem na poczatku, bo spotkalem ludzi takich jak Avenger, pozniej mi przeszlo i przestalem bluzgac na elite, bo nie mialem powodu, teraz jednak elita znowu zaczela rozdrapywac stare sprawy. Po co? Co ja wam do ***** nedzy zrobilem? Zasmiecam wasz graczowy board? *******e jakies niestworzone rzeczy w komentarzach na graczu? Wpierdlam i nie wiadomo co robie na serwerach? A moze daje nieobiektywne nesy na qw.fpp? Wiec o co wam do jasnego ****a chodzi?
Avenger wlazi na board *******i glupoty, a ja sie bronic w miare normalny sposob w przeciwenstwie do niego i zostaje zbluzgany?

Chcialem sie pobawic w qw, przeszedl mi okres buntowniczy. Wlasnie jestem w trakcie orgazniowania klanu, zastanawialem sie aby w maju zorganizowac lige 1na1 w jakis oryginalny sposob, ale teraz sie zastanawiam po co? **** to jeden wie, dziekuje za uwage.

Old Post 08-01-2002 14:18
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

jeszcze jedno, prosze przezemnie nie oczerniac serwisu FPP.
blugi kierowac tu: [email protected]
p.s. a ty avenger nie mysl mojego nicka, bo ja twojego nie myle ok?

Old Post 08-01-2002 14:26
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez krecik
otoż dlaczego jeśli macie założmy newsa z qw.gracz.net/opql to piszecie ze zrodlo to fpp.quake ?
Jesli kilka newsow wczesniej dajecie gracz.net ?

No wiec caly czas pisalem qw.gracz.net przy informacjach z opql (chyba ze klarkash sam siedzial na serverze i mial wyniki z pierwszej reki), ale ostatnio po podaniu wynikow meczy podalem zrodlo qw.gracz.net i w tym momencie wpadl Vicious z pretensjami! Ciezko jest dogodzic wszystkim jesli kazdy chce co innego tak wiec (jesli nie masz nic przeciwko) chialbym pogadac o tym z toba na priv.

quote:
Jeszcze moglbym zadac kilka innych pyt ale nie chce byc posadzony o zazdrosc i lamerstwo wiec sobie daruje :p

Bardzo prosze - jednak sprawy dotyczace bezposrenio servisu wolal bym omawiac na priv

[email protected]
ICQ 135592791
GG 1599710

Old Post 08-01-2002 14:37
misyu
Combat (Death Knight)

Re: .

Klarkash-->
Ja Cie nie bluzgam. Po prostu mnie tylko dziwi to, ze dalej dzielisz scene na jakies czesci i nawet w powyzszym cytacie mowisz "wasz" "elita" "wam" "zaczela". Samemu Ci sie nie podobaja takie sprzeczki po obu stronach, ale sam rowniez dolewasz oliwy do ognia, oskarzajac wlasnie wszem i wobec CALA elite i CALA scene, zamiast jednego Avengera. Ktorego, notabene, w mysl, ze chcesz sie pobawic QW i nie masz nic do nikogo, powinienes OLAC, a nie wdawac sie w klotnie, mmkaj?

A co do odpowiedzi na pytanie "co ja wam ***** zrobilem, ze na Ciebie elita najezdza" to przeciez mi wypada teraz zaklac szpetnie :p Bo ja Ciebie i Twojego przyjaciela Nexusa o to samo pytalem, co takiego zrobila elita Wam, ze WSZEDZIE sie na nia zalicie.
Nie doczekalem sie sensownej odpowiedzi. Speechless.

Tak swoja droga, najpierw chcesz sie zapisac na "naszego" borda, potem stwierdzasz, ze otworzylismy go z laska, wiec ciagnijmy sie. To chcesz, czy nie chcesz, bo w tym przypadku (Ty, i nie tylko Ty, lecz wiekszosc, chcaca sie na "naszego" borda zapisac) zachowujesz sie jak niewinna panienka- i chcialaby, i boi sie.

Nuff said.

Old Post 08-01-2002 15:20
ya.
neony oslepiaja mnie

Re: own!!! again

quote:

misiek miazga!!!!! wogule oczym tu te smieszne ludziki gadaja? oprucz tego jak wlaczyc bota itd. ale z tego co czytalem to niekturzy maja charakterek mowiac .....blebleble....... a gosc moze byl raz w zyciu na serwie.

naucz sie pisac bo oczy bola...
a po drugie to czy zmuszal cie ktos do rejestracji tutaj a tym bardziej do postowania skoro "wogole oczym tu te smieszne ludziki gadaja? "
btw:zachowales sie jak lama piszac na podstawie paru gosci/postow (co nam z reszta bezustannie zarzucacie) takie hasla na temat calego fpp board "a gosc moze byl raz w zyciu na serwie" !

Old Post 08-01-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

ya. zgadzam sie z Toba

Old Post 08-01-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

I to jest bledo kolo Misyu, bo jak sam mowisz my najezdazmy na cala elite, a nie poszczegolne jednsotki, a teraz Ty mnie z Nexusem laczysz.
Podsumowujac:
1. przepraszam elite, scena za ogoolnienie
2. avenger to wielki **** i *******ec, ktoremu sie w glowie poprzewracalo (on sam, a nie wszyscy jego kumple)
3. Nexus to moj kumpel, ale on ma swoja zdanie, a ja swoje. roznimy sie i prosze mnie z nim nie porownywac (Nexus nie obrazaj sie )
4. co do boarda gracza: chcialbym, ale niestty jest juz za pozno (a nie zapisalem sie szybciej bo po prostu nie zwrocilem uwagi, ze rejestracja jest przez pewien okres czasu)

Old Post 08-01-2002 16:07
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Nexus to moj kumpel, ale on ma swoja zdanie, a ja swoje. roznimy sie i prosze mnie z nim nie porownywac (Nexus nie obrazaj sie )

Za co tu sie obrazac? Jestem z tego powodu bardzo szczesliwy

Old Post 08-01-2002 16:12
misyu
Combat (Death Knight)

E tam, nie trzeba przepraszac (przepraszajac wszystkich - przepraszach nikogo ), wystarczy lac na podzialy scenowe, ktorych nie ma, a jesli sa, to je obyczajnie olewac prostym sikiem (chyba, ze sie ma spore kompleksy, pozdrawiam Znawcow Scenowych).

Rejestracja na borda (czyli dostawa swiezego zywca ) zostala wstrzymana, gdyz ktoz to moze wiedziec, jaki narybek sie zapisze? Wiele bordow widzialem, a wrecz chamskie, lamerskie posty (zakladam fakenickowe konto i dalejze, na Kowno!) nie zachecaly do udostepniania borda gawiedzi. Dlatego tez RooS swego czasu rejestracje zamknal (IMHO), a ze nie otwieral przez jakis czas, to jedni zyli w swoim srodowisku, a drugie srodowisko patrzylo z zalem (?), zawiscia (?) i smutkiem (?), dopasowujac do zaistnialej sytuacji jakies chore teorie scenowe ze znaczkiem "trademark - Znawca Sceny".

A po mojemu to sie w ogole nie ma czym przejmowac, Boze. Wszyscy gramy w jedna gre, mozna spokojnie pogadac, nie ma zadnego problemu, nalezaloby nawet wypic wspolne piwo, wzglednie absynt (*****, dajcie :})

Old Post 08-01-2002 18:37
misyu
Combat (Death Knight)

Tak wyglada sprawa z konflikem "elita - newbies".
Inna rzecz to konflikt "gracz - fpp", ale w to sie nie bede zaglebial, gdyz w temacie nie jestem (zniknely posty, ktore o czyms swiadczyly ), choc trzeba przyznac, ze i to ma spory wplyw na podzial sceny.

Old Post 08-01-2002 18:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:11.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions