Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mapka autorstwa 34 ! ( to juz bylo ale ... )
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Talking Mapka autorstwa 34 ! ( to juz bylo ale ... )

Zapraszam do pogrania na mapce autorstwa [SPECNAZ]34 ( serdeczne gratulacje dla tworcy ) !

IP serwera gdzie mozna w nia pograc to 217.11.137.35
DURON 750 , 512 RAM !

Do [FPP]Raptor :
Powiedziales ze lepiej zrobic w ten sposob , a szczerze jaka jest roznica ? W tytule topcia ? I tak chodzilo o to zeby wszyscy mogli pograc w mape 34 !

Mapa bardzo grywalna dla obu stron , naprawde polecam !
Nosi nazwe cs_mg ( małpi gaj ) , nie wiem czemu taka nazwa ale napewno orginalna !

MSN [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-01-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ehhh zapomnialem jej dodac w zaloczniku , a wiec wam zapodaje !

MSN [email protected]

Old Post 20-01-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab

Sciagnalem sobie ja ale jakos jej nie rozumiem........wedlug mnie zbyt szybko ct i terro sie moga spotkac....mozna powiedziec ze jak ktos kupuje wolniej to moze go cos trafic w respawnie

Ale ogolnie spox duzo przejsc i fajnych kombinacji.......ta mapka kojarzy mi sie z cs_estate ktore zreszta bardzo lubie.......

Gratulacje dla tforcy tej mapki czyli 34.......Dobra robota......

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 20-01-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Fajna Fajna tylko ze piwnica to najgorsze pomieszczenie tej mapy. Jak sie gra i taki Neo wejdzie ci do niej lamp rozwali i kampi. Ble nikt nie ma szans

Old Post 20-01-2002 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

jest roznica

teraz jest spox

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 20-01-2002 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

buy zone dla terro (tych startujących w kanale) musi być poprawione, ale reszta to spox..szybko łatwo i przyjemnie się gra

Old Post 20-01-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Grałem dzisiaj trochę na waszym serwerku i muszę przynać, że panuje bardzo miła atmosfera... A co do mapki to jak na pierwszy raz autora to jest wręcz świetna, oby tak dalej. Szczególnie podoba mi się na zewnątrz domku, i w piwnicach. Dach też rulzuje, a parterek i piętro jest rochę na siłę zrobiony... Sporo błędów w teksturach (cześć rzeczy wygląda nienaturalnie), ale jeśli chodzi o konstrukcję większości pomieszczeń to oki.

Old Post 20-01-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Tsun
[SPECNAZ]Tsunami

Cool

Dobra niedługo zobaczycie moją mape sciągnolem sobie wordcrafta i bede prubował sie nim bawić
Ale z drugiej strony załatwiłem sobie MOH i chyba nici z moich planów
A co do mapki 34 jescze nic niewiem ale sciągnelem ja sobie a ze jestem na nocce to pogram z qmplami po lanie i dopiero potem wydam werdykt

Old Post 20-01-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Tsun Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Tsun Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Tsun Dodaj [SPECNAZ]Tsun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Tsun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

ta mapa wsumie spox ale textury troche niedopasowane w niektorych miejscach i ogulnie straszna platanina... pozatym tak jak wyzej troche respy zablisko...

Old Post 20-01-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
ta mapa wsumie spox ale textury troche niedopasowane w niektorych miejscach i ogulnie straszna platanina... pozatym tak jak wyzej troche respy zablisko...

no nie...tektury, tak to prawda niektorych miejscach sa wszystkie na koope, ale coz...a tak BTW. to to ze RESPY sa za blisko to uwazam za zalete tej mapki...to jest naprawde super!

Old Post 20-01-2002 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no nie...tektury, tak to prawda niektorych miejscach sa wszystkie na koope, ale coz...a tak BTW. to to ze RESPY sa za blisko to uwazam za zalete tej mapki...to jest naprawde super!

nie gralem ejszcze na neij w sieci ale mysle ze bedzei fajna (raj dla camperow )

Old Post 20-01-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hydrant
Training (Enforcer)

quote:

hehe przejzalem mapke. Calkiem fajna. Trzeba miec na nia swietny refleks (szczegolnie jesli jestes w domq) bo praktycznie zawsze i z kazdej strony mozna dostac.

Old Post 21-01-2002 07:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hydrant Znajdź więcej post'ów przez  Hydrant Dodaj Hydrant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hydrant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Hydrant

hehe przejzalem mapke. Calkiem fajna. Trzeba miec na nia swietny refleks (szczegolnie jesli jestes w domq) bo praktycznie zawsze i z kazdej strony mozna dostac.

no tak...jest tam duzo przejsc...i duzo poziomow do poruszania sie i to sprawia ze mapka staje sie ciekawa! a najlepsze jest to ze tyle razy dostalem z gory a nie wiedzialem od kogo bo tam sa te okna balkony etc.

jest blad...bo w kanalach nie ma jeszcze BUY ZONE...ale jak zapowiada 34 niedlugo bedzie!

Old Post 21-01-2002 09:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

A kto z was znalazl jajeczko ?

Old Post 21-01-2002 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

A prosze i oto on

Old Post 21-01-2002 11:50
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Bylem mile zaskoczony 34, very nice
Tylko jak bedziesz drugi raz kompilowal to daj lepsza jakosc VISow [swiatlo]. Wtedy w piwnicy bedzie o wiele lepiej wygladac.

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 21-01-2002 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

a mi 34 mowil ze ta mapa jest na 4 graczy

Old Post 21-01-2002 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Exclamation

1. Kitab upomnienie. Mapa wymaga jeszcze poprawek dlatego nie chciałem jej jeszcze zamieszczać w ogólniedostępnym miejscu.

Co do mapy. To moja pierwsza, sporo w niej błędów w punktu widzenia rzemiosła. Planowanie, hyhyhy oprócz ogólnego kształtu budynku i tego gdzie mają być przejscia to wszystko jest improwizacją co niewątpliwie się odbiło na samej mapie. Co do textur to faktycznie jest zbyt pstrokata a tam gdzie textury są źle dopasowane to sprawka kompilacji bo do tej pory beztrosko kompilowałem przy użyciu WC . Oświetlenie z premedytacją dałem słabszej jakości bo odnoszę wrażenie że przy lepszym FPSy mocniej siadają a r_speeds i tak już przekraczają granice przyzwoitości.

Zadania mapy. Jest ona pomyślana dla małej ilości graczy do szybkiej strzelaniny dlatego jest mała i respy są blisko (zalecam ustawienie mp_freezetime na 3 - 4 sekundy). Poza tym mapa została stworzona też w celach badawczo- poznawczych żebym mógł sobie zobaczyć na jakie problemy napotyka się po drodze.

Nie ma co jej teraz ściągać bo napewno będzie następna wersja z poprawkami (ale bez rewolucji ogólny kształt, pstrokatość pozostaną raczej bez zmian bo już nie mogę na tą mapę patrzeć ).

Old Post 21-01-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Exclamation po poprawkach.

wersja ostateczna. Ewentualne uwagi zostaną uwzględnione przy kolejnej produkcji .

Old Post 21-01-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

a tak BTW, juz stoi serverek na tej mapce

Old Post 21-01-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

Squall czicie jeden ten twoj de.. ehh

Old Post 21-01-2002 17:28
Squall
[SPEC]Squall

Od dwóch-trzech tygodni desert jest podstawową bronią jaką kupuję. Czasami sam siebie nim zadziwiam...

Old Post 21-01-2002 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: Mapka autorstwa 34 ! ( to juz bylo ale ... )

quote:
Zapraszam do pogrania na mapce autorstwa [SPECNAZ]34 ( serdeczne gratulacje dla tworcy ) !

IP serwera gdzie mozna w nia pograc to 217.11.137.35
DURON 750 , 512 RAM !

Do [FPP]Raptor :
Powiedziales ze lepiej zrobic w ten sposob , a szczerze jaka jest roznica ? W tytule topcia ? I tak chodzilo o to zeby wszyscy mogli pograc w mape 34 !

Mapa bardzo grywalna dla obu stron , naprawde polecam !
Nosi nazwe cs_mg ( małpi gaj ) , nie wiem czemu taka nazwa ale napewno orginalna !

Moze nie robić topika....tylko na counter-strike.pl jest tzw. mappack i tam mozesz zglosić mapke........

Old Post 21-01-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
1. Kitab upomnienie. Mapa wymaga jeszcze poprawek dlatego nie chciałem jej jeszcze zamieszczać w ogólniedostępnym miejscu.

Ale to Neo zalozyl prawie taki sam topic tylko go rator wywali jako reklame serwa SPECNAZ ! Wiec ja zrobilem poprawke ! Myslelem ze Neo skonsultowal to z toba !

MSN [email protected]

Old Post 21-01-2002 18:43
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

mapa jest świetna, już nie jest tak ciemno w piwnicy jak sie zbije wszystkie lampy, ale nadal miejscami można docenić NOKTOWIZOR ----> tak jest takie coś do kupienia w menu

Old Post 21-01-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
A prosze i oto on
Neck wlasnie patrze na twoje 2 posty i zajmuja mi one caly ekran czlowieku nieprzesadzaj z sygnami i avatarami ...

PS.
Zresta jak ty zrobiles taki wielki av. (ponad 65/65) jakis bug ?

Sprawa mapki:
jakim programem robiles ta mapke sam chetie sie pobawie i jakies kosmiczne texturu porobie jak mozesz to daj lokalizacje syfu ktorym to robiles to sobie zdonloaduj...

Old Post 22-01-2002 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Worldcraft 3.3

http://cs.fpp.pl/worldcraft/ znajdziesz tu wszystko co potrzebne do rozpoczęcia

Old Post 22-01-2002 11:06
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Neck wlasnie patrze na twoje 2 posty i zajmuja mi one caly ekran czlowieku nieprzesadzaj z sygnami i avatarami ...

PS.

Sprawa mapki:
jakim programem robiles ta mapke sam chetie sie pobawie i jakies kosmiczne texturu porobie jak mozesz to daj lokalizacje syfu ktorym to robiles to sobie zdonloaduj...

Jesli chodzi o awatara to musi to byc bmp , wtedy nie ma znaczenia jaka rozdzielczosc , tylko musi miec mniej niz 50 kb !

MSN [email protected]

Old Post 22-01-2002 12:56
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

quote:

PS.

Sprawa mapki:

1- to sie nie patrz na moje posty ...
2- Kitab ja to chcialem powiedziec . Musisz miec w bmp i nie moze wazyc wiecej nic 50 kb.

Old Post 22-01-2002 19:48
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

moim zdaniem kolega MAJKIEL ma swieta racje...

Old Post 22-01-2002 20:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:51.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions