Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > siakiś error
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
veneoth
Guest

Unhappy siakiś error

mam jakiegos problema z forum
czasami widze ze sa nowe posty w jakis temacie (tzn. np. jest napisane "ostatni post 01-66-6666, dodane przez king-kong"), klikam a tam mi ich nie pokazuje, a zatrzymuje sie na jakims poscie i tyle, widze ze potem sa dodawane inne posty przez inne osoby, jednak jak klikam na nazwe posta to dalej widze jako ostatni post post ktory widzialem juz wczesniej, na ktorym zatrzymalo mi sie juz przedtem
(trudno to wytlumaczyc i z poczatku ten post moze wydawac sie wam bełkotm szlenca, hehe, ale postarajcie sie wytlumaczyc mi o co chodzi )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-02-2002 09:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

hmm, troszke nie czaje ale moze chodzi o to ze ja skasowalem tego posta ktorego szukasz wiec stad te problemy...

Old Post 01-02-2002 09:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

moze tak to wytlumacze:
w temacie "Zawdonik ostatnich miesiecy" ostatni post jest z 01-02-2002, a post wczesniej to post z 27-01-2002, czy tak ???
ale ja widzialem ze np. 30-01-2002 ktos dodal tam jakiegos posta, ale mi go nie wyswietla

Old Post 01-02-2002 13:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions