Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Denerwujaca sprawa !!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Angry Denerwujaca sprawa !!

Chodzi mi o pewna dziwna sprawe ktora mnie irytuje a mianowicie grajac na serwerze L337_&_HS zaobserwowalem ze niektorzy admini sa ze tak powiem hmmm....stuknieci !!!!!

Grajac jako terrorysta z kijowym skladem probowalem ratowac sytuacje i nie raszowac bo bym odrazu zginol , wiec wycofalem sie z kilkoma ziomalami do tylu na ten placyk obok zejscia w dol i zaczolem obserwowac wyjscia w wiadomym celu, po zabiciu kilku CT na ekranie pojawil sie napis od admina Radzilka z klanu HS cyt." TERRO ***** MACIE ATAKOWAC" ja olalem to bo gram po swojemu .Za chwile pojawil sie napis "RUSZAC DUPY ALBO BANY BEDE ROZDAWAL" , oki jeszcze spokojny olalem sprawe.
W nastepnej rundzie zakupilem AWM i zaczolem obserwowac przejscie pod mostkiem , tam ubilem z 3 kolesi w tym tez admina Radzilka i ku mojemu zdziwieniu zostalem usmiercony!!!.

Ja rozumiem ze terro maja atakowac na DE_DUST ale ja sie nie bede pchal po to aby zginac odrazu jak tylko wejde w tunel (bo to jest nielogiczne) , gram po swojemu i zaden *******ony admin nie bedzie mi dyktowal stylu gry !!! To jest CS tu mozna sie wycofac czy nawet przykampic , w tej grze sie mysli i jak tobie sie ***** Radzilek nie podoba to zacznij grac w Quake III lub RTCW tam sie tylko atakuje!!!.Ktos umiescil w tej grze snajperki po to zeby z nich korzystac i to jest moja sprawa gdzie ja z nia stoje i kogo zabije , a jak jestes taki dobry to sie wychyl i mnie zabij a nie zabijaj za pomoca admina !!!.Wiec apeluje do wszystkich glownych adminow o zabranie praw dostepu takim wlasnie osobom jak -|HS|-Radzilek bo to co niektorzy admini robia na L337 i nie tylko to sie w pale nie miesci !!!.

Aha Radzilek jak Ci ulzy to mozesz mnie zbanowac wali mnie to
znajde sobie inny serwer do grania ale uswiadczy mnie to w przekonaniu jakim palantem jestes !!!.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-01-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Angry

Zapomnialem ze CT mogli i uzywali snajperek po mimo tego ze nie musieli bo i tak wygrywali.

Old Post 21-01-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

boze Kosi ole sprawe... mi tez sie tak zdazalo nie raz i nie tylko na L337...ale nie zakladam odrazu topika zeby sie wyzalic...wiem ze jestes pewnie wqrwiony(tez bym byl) ale takie zeczy na polskich serwerach sa na pozadku dziennym wiec wal to....

Old Post 21-01-2002 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

Wink

trza zalozyc jeden wspoolny topic - "admin mnie skrzywdzil" i tam odsylac wszystkie ofiary . Czytam to 4um 2 dzien i jush widzialem 3 takie watki . NO offense

Old Post 21-01-2002 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

To sie zgadza Eustachy (jelsi chodzi o polskie serwery) ! ,ale....
Ostanio zakladalem Topic pt. "malo znany nik i co za tym idzie..." i ktos tam napisal tez o wyzalaniu sie.

Nie wydaje mi sie ze chodzi yu o wyzalnie sie - tylko o to zeby zwrocic uwage na zachowanie niektorych osobnikow i uczulic innych przed powtarzaniem takiego zachowania. Gdzie indziej mozna to robic na forum publicznym jesli nie tu ?

Co do tematu Kosimazaki -- ostatnio mialeem dokladnie taka sama sytuacje - mnie i scoprpiona wyzywali od kamp lam i tak dalej. Faktycznie sie przyczailismy pare razy ale tego wymagal sytuacja. To bylo na mapce de_dust2 i CT ostro nam kopali tylki. Ci z Ctekow ktorzy chcieli miec najwyzsze staty wkurzali sie ze ja albo scop gdzies sie na nich zaczailismy

Nie zawsze terro sa w stanie skutecznie zaatakowac i wtedy trzeba szukac innej metody na wygranie rundy.
Czasem trzeba i mozna walczyc jak lew , ale czasem sytuacja wymaga wcielenia sie w lisa

U mnie Kosimazaki bylo to samo z adminem -- bluzgal i grozil kickiem

Amen.

Old Post 21-01-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

ale fakt jest faktem...T powinni atakowac...czasem tez sie wkurzam gdy strona atakujaca kampi w respie...choc napewno nie wyzywam nikogo! mozna przeciez prowadzic atak pozycyjny albo cos w tym rodzaju, przeciez gra to nie tylko rush! choc czasem jak CT powiedzmy na dust naprawde ostro atakuje...to nie pozostaje nic innego jak tylko kampa przed wejsciem choc tego rodzaju gry nie lubie bo prawie zawsze w tej sytuacji T obrywa!

azazel, chce tylko wspomniec ze to jest juz 10 topic o tym samym (glupim adminie) i niektorych naprawde denerwuje ze robi sie burdel na boardzie...choc moze sie myle...

Old Post 21-01-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Eustach ja nie zakladam topika po to by sie wyzalic (fakt klawiatura ledwo co przezyla) tylko ja uwazam ze osoba posiadajaca admina powinna byc kompetentna i nie sterowac w ten sposob gra tylko pilnowac porzadku na serwerze.
A tym topikiem chcialem sie tylko podzielic bo domyslam sie ze to nie jest jedyny przypadek tego typu i napewno kazdy z was sie z czyms takim spotkal i moze wrescie ktos sie wezmie za takich typkow.

Old Post 21-01-2002 14:12
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
...moze wrescie ktos sie wezmie za takich typkow.
na to nie licz...nie ma nawet najmiejszej szansy ze takich adminow nie bedze na polskich serverach, albo nawet ze ich liczba sie zmiejszy mozemy jedynie zalozyc nowe forum...LAMERSCY ADMINI!

Old Post 21-01-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

Siema !

Cze ADAXIQ ))

Jesli kogos wkurzaja takie topici to zawsze moze ich nie czytac
(osobiscie nie czytam kazdego nowego tematu jaki sie pojawia,ablo ewnentualnie zagladam i patrze o czym jest - jesli mnie nie interesuje to sie nie wczytuje w tresc).

Amen.

P.S. odezwij sie na gg

Old Post 21-01-2002 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

masz racje azazel

Old Post 21-01-2002 16:33
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

Kosi - to "odezwij sie na gg" bylo do Adaxa

Old Post 21-01-2002 16:47
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt

Buhahahahahahahahahahaha - sorx-

Old Post 21-01-2002 17:29
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt

a ty masz jakis nowy nr?
czy po prostu nie chce ci sie przejsc na dostepny?
mam ten: 2126255

Old Post 21-01-2002 19:12
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
... tylko ja uwazam ze osoba posiadajaca admina powinna byc kompetentna i nie sterowac w ten sposob gra tylko pilnowac porzadku na serwerze.

...hehe swiete slowa... niestety na wiekszosci polskich serwerow klanowych admina maja wszyscy czlonkowie kalanu (a przynajmniej wiekszosc) Potem sie to konczy tak ze przychodzi na [C4] taki Chomik i banuje wszystkich jak leci...

Old Post 21-01-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Biedny kosi, jak mi cie szkoda.
Ale juz otrzyj lzy i do boju wracaj

ps. Na duscie ciezko sie wychylic jak all terro stoja prawie w respie i czekaja na szturm ct aby go bohatersko odeprzec i wykonac zadanie.
motto: moj jest ten kawalek plecaka, nie mowcie mi co mam robic

Old Post 21-01-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

Czesc !

Osama tez dlugo planowal zanim zrobil rusha....
Jak by sie rzucili na USA z kalachami to niewiele by zwojowali.

Czasami naprawde trzeba najpierw ocenic swoje szanse (czesto marne) i zalatwic wroga podstepem (czyt. przykampic )

Nie jestem zwolennikiem siedzenia w respie (wyjatek - cs.italy), ale czasem zeby wygrac trzeba zagrac bardziej zachowawczo, a nie rzucac sie jak nienormalny w kaftanie (glupie porownanie ).
czyli... ===> Nie tak szybko bo cie sznurówki wyprzedzą

Amen.

Old Post 22-01-2002 00:14
ON.
Warrior (Scrag)

Dyskusji na ten temat prowadzil nie bede. Nie widze podstaw.
I osobiscie przyrzekam wam komende slayteam 1 jesli kampa bedzie notoryczna.

Old Post 22-01-2002 02:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

LOL....jak admin dobrze postraszy kampy to nawet nie wiecie jak dobrze rus.h.u.j.ą......sam widziałem....
tytlko zeby do tego doszlo to admin zbanował z 10 osoob, ale reszta sie bała (bo nie były to puste słowa) i atakowała....no i terro zaczęło wygrywać...

Old Post 22-01-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Question Jakim cudem

Ja wogole nie rozumiem jak to sie dzieje ze gdziekolwiek wejde na server kazdy laps ma admina.......potem takie dziecko slapuje, teleportuje sie i banuje kogo popadnie........

To jest maksymalnie bez sensu.......u nas na serverze sa przegladane logi i jak ktos naduzywa admina to odrazu go traci i to jest chyba proste...............

Tak samo jest jak ktos gra pod fake nickiem..........
Ostatnio LUq opowiadal mi o kilku sytuacjach jak dostal bana za to ze gra dobrze....maksymalna abstrakcja.....

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 22-01-2002 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

Re: Jakim cudem

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
[B]Ja wogole nie rozumiem jak to sie dzieje ze gdziekolwiek wejde na server kazdy laps ma admina.......potem takie dziecko slapuje, teleportuje sie i banuje kogo popadnie........

ciach

Dezodorant ale ty jestes filozof fiu fiu ))))

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Old Post 22-01-2002 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Re: Re: Jakim cudem

Odwal sie War

Z tego co zauwazylem ty tak filozofujesz ze nawet sie tego czytac nie chce

Oczywiscie zartuje

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 22-01-2002 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

Re: Re: Re: Jakim cudem

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Odwal sie War

Z tego co zauwazylem ty tak filozofujesz ze nawet sie tego czytac nie chce

Oczywiscie zartuje

a nie denerwuj wes jak wejdziecie sobie gdzies pograc a tu admin urzadza sobie czat na tsay i zawala caly ekran i rozmwiam z kims (jak by nie mogl normalnie jak inni gracze)

Old Post 24-01-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

O ! I to sie zgadza Beaker...

Mysli taki ze ma admina to jest wielkim szefem. Wkurza mnie to ze taki admin czuje sie tak wszchwladny ze nie moze "znizyc" do poziomu gadania normalnym "sayem" tylko wali te biale, zolte zielone czy inne fioletowe napisy na srodku ekranu...

ehh... co za poziom..

Amen.

Old Post 24-01-2002 15:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:11.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions