Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > cd-key :(
pomoze mi ktos??
Ta ankieta została zakończona.
nie 10 76.92%
tak 3 23.08%
W sumie: 13 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
majcher99
Guest

Angry cd-key :(

siema czy moglibyscie mi pomoc potrzebuje cd-key do wolfensteina mam taki kod clal-a7wj-dtsj-warp-88 ale nie dziala na mam tez i taki ddhg-tsla-jasp-jcpp-8c i tez nie dziala ten pierwszy powoduje u mnie komunikat banned cd-key a ten drugi invalid cd-key mam oczywiscie pirataaha i czy moglibyscie mi powiedziec jak sie wpisuje te serwery bez cd-key Niewiem co wy myslicie o tej grze ale dla mnie ona jest the best i chcialbym teraz pograc przez siec z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich czekam na szybka odpowiedz

Majcher99

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-02-2002 19:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

LOL ?

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 18-02-2002 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Jesli faktycznie jest dla Ciebie the best to wypadałoby miec orginał. A moze sie myle..........

Old Post 18-02-2002 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]snO
Iceman

Re: cd-key :(

quote:
Napisane oryginalnie przez majcher99
siema czy moglibyscie mi pomoc potrzebuje cd-key do wolfensteina mam taki kod clal-a7wj-dtsj-warp-88 ale nie dziala na mam tez i taki ddhg-tsla-jasp-jcpp-8c i tez nie dziala ten pierwszy powoduje u mnie komunikat banned cd-key a ten drugi invalid cd-key mam oczywiscie pirataaha i czy moglibyscie mi powiedziec jak sie wpisuje te serwery bez cd-key Niewiem co wy myslicie o tej grze ale dla mnie ona jest the best i chcialbym teraz pograc przez siec z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich czekam na szybka odpowiedz

Majcher99

to ja ci życzę powodzenia (a będzie ci potrzebne )

Old Post 18-02-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

ehhh sorx, ale zazwyczaj zanim sie postawi topic, to powinno sie sprawdzać czy coś na ten temat już nie zostało napisane ...

Old Post 18-02-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Cool

Człowiek potrzebuje pomocy, a wy tak.....

Luknij na topic: "Lista serwerów bez CD_Keya"

Oto pare linków
http://www.waster.no/
http://mrgravedigger.myftpsite.net/wolf/
http://www.gigahosts.com/~c1003/wolfenstein/index.php

-----------------------------------------------------------

Old Post 18-02-2002 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking

Aha i fakt Sphere ma racje ...... lepiej bałaganu nie robić
Trzeba najpierw przeszukać a potem pytać (porzadek musi być)

FORZA ADAM MAŁYSZ

Old Post 18-02-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions