Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Nowy patch
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DjLothar
Training (Enforcer)

Question Nowy patch

Polskie stronki o CS troche daly ciala, a szczegolnie cs.pl piszac, ze patch bedzie o 11:00 jutro (12 lipca.. w sumie to dzisiaj, bo juz po polnocy ), a na phl i cs.de juz sobie lezy. Na dodatek na cs.de jest pelno mirrorow.

Napiszcie co o nim sadzicie - przede wszystkim o Deathmach Classic. Dla mnie to raczej tylko ciekawostka, bo bronie prawie identyczne jak w Q1 i kilka z Q2.

Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale ja nie slysze krokow jak chodze, moze to malo istotne (to nie CS, gdzie sie naslu****e z ktorej strony ktos idzie, ale DM). Troche zdolowal mnie dzwiek granatnika - identyczny jak Q2 . Jest jedna ciekawa "znajdzka" - taka czerwona "lambda" (jest niebieska - cos ala quad damage i przezroczysta - niewidzialnosc) Jak obrywasz tracisz armour, ale zycia nie. nie wiem, czy to dziala tez na innych, bo tylko pobiegalem po mapce.

Dla mnie ten patch to po prostu podkladka pod 1.1.0.8, bo dla mnie nic uzytecznego tam nie ma, poza szybszym logowaniem do WON, ale moze po prostu mialem fuxa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-07-2001 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DjLothar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DjLothar Znajdź więcej post'ów przez  DjLothar Dodaj DjLothar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DjLothar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

mirror u nas

11061107.exe

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 12-07-2001 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

emmm.. co jest dziwnego w traceniu armoru po wzieciu
"niesmiertelnosći" ten powerup powoduje ze przez
killka (kilakdziesiąt) sekund nie tracisz punktow życia
wiec nie rozumiem jaki by miał być sens w nie traceniu
armoru ??

to jest tak jak bys był niewrażliwy na ogien i wszedł bys
w ubraniu w plomienie. Po chwili bys wyszedł i bys miał
na sobie całe ubranie. (co prawde gra nie jest realistyczna
jak CS, ale nie zmienia to faktu że to sensu ni ma)

A tak na marginesie, mieć taki powerup i nieskończonosć
armoru to lekkie przegiecie.

Old Post 12-07-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions