Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > czy umiecie to zrobić??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[VC]SNEAKS
Skilled (Knight)

czy umiecie to zrobić??

Umie ktoś zwas stworzyć własną modyfikacje do q2 która zawierałaby tylko nowe przez siebie zrobione bronie??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-03-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [VC]SNEAKS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [VC]SNEAKS Znajdź więcej post'ów przez  [VC]SNEAKS Dodaj [VC]SNEAKS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [VC]SNEAKS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bob the Great
Skilled (Knight)

Re: czy umiecie to zrobić??

quote:
Napisane oryginalnie przez [VC]SNEAKS
Umie ktoś zwas stworzyć własną modyfikacje do q2 która zawierałaby tylko nowe przez siebie zrobione bronie??

Tak swietny pomsyl!.! zawzse chcialemz agrac z innymi broniami to byloby dobre normalnie w quake2 masz dziesiec albo 9 broni nie apmeitam a tak to by mozna zrobic duzo wiecej i na przykald nuklearna taka bron co jak strzelasz to wszyscy gina na mapie na przyklad 1 amunicji ma i jeden strzal i trudno ja zebrac gdzies wysoko po schodach trzeba skadakc i tam bylaby taka nuklearan i normalnie zabija wszystkich i masz duzo punkto ale trudno ja zdobyc to byloby sadze dobre i ogolnie inne bronie jak berrtta 9mm takie jak na filmach tez fajne karabiny lubie strzelac z broni w grach komptureowych i dobrze mi to wychodzi bardzo duzo juz strzlealem i ogolnie prawdizmy snajpier ze mnie dobrze i celnie umiem strzlac i moze jakies lasery ejhszcze to bylbo cos!!

Old Post 17-03-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bob the Great Znajdź więcej post'ów przez  Bob the Great Dodaj Bob the Great do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bob the Great prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Claymore
quake2.fpp.pl
quake2.fpp.pl

Old Post 17-03-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Claymore Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Claymore Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Claymore Dodaj [FPP]Claymore do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Claymore prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VC]SNEAKS
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Bob the Great

Tak swietny pomsyl!.! zawzse chcialemz agrac z innymi broniami to byloby dobre normalnie w quake2 masz dziesiec albo 9 broni nie apmeitam a tak to by mozna zrobic duzo wiecej i na przykald nuklearna taka bron co jak strzelasz to wszyscy gina na mapie na przyklad 1 amunicji ma i jeden strzal i trudno ja zebrac gdzies wysoko po schodach trzeba skadakc i tam bylaby taka nuklearan i normalnie zabija wszystkich i masz duzo punkto ale trudno ja zdobyc to byloby sadze dobre i ogolnie inne bronie jak berrtta 9mm takie jak na filmach tez fajne karabiny lubie strzelac z broni w grach komptureowych i dobrze mi to wychodzi bardzo duzo juz strzlealem i ogolnie prawdizmy snajpier ze mnie dobrze i celnie umiem strzlac i moze jakies lasery ejhszcze to bylbo cos!!

BoB może jak ktoś nam powie jak to zrobić to byśmy zrobili razem sobie z 25 broni

Old Post 18-03-2002 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [VC]SNEAKS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [VC]SNEAKS Znajdź więcej post'ów przez  [VC]SNEAKS Dodaj [VC]SNEAKS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [VC]SNEAKS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:12.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions