Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Chce chce chce...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Chce chce chce...

...pierwszego screena z Quake z 4 sierpnia 1995 (z zapowiedzi Q1). Przeszukalem cala strone ID, planetshity i inne pasqdztwa i nie moge znalezc....

....ma to ktos?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-02-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

A po co?

Old Post 03-02-2002 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
A po co?

Celem zaspokojenia mojej chorej potrzeby ujrzenia tego screena

Old Post 03-02-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xzwart
Guest

Chyba mam taki jeden.

Old Post 25-02-2002 11:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Xzwart
Chyba mam taki jeden.

Cos mi sie wierzyc nie chce - za dobrze Cie znam Grabi

Old Post 25-02-2002 14:52
Xzwart
Guest

Slabo mnie znasz mam screena choc nie jestem pewien czy ci wystarczy bo jest niewymiarowy

Old Post 28-02-2002 14:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Lightbulb

Shooler ja mam fakies dwie fotki z mega starego service secret ... na jednym jest ogr o ile pamietam .. jak jestes bardzo potrzebujacy to moge zeskanowac u kogos i dac na board.

Btw. Jest mozliwosc zamieszczania obrazkow w swoich postach .. ale nie w postaci zalacznika ?

Old Post 08-03-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

A co bylo na pierwszym screenie? Ja tez mam mase starych gazetek ze zdjeciami z zapowiedzi quake1, ale musialbym wiedziec co na nim jest bo sam nie wiem.

Old Post 08-03-2002 21:32
chimera
Elite (Fiend)

Unhappy

Kurde przeszukalem swoj zapas makulatury i niestety nie znalazlem tego numeru secret service. Pewnie poszedl jak podpalka na dzialkowym grillu

Old Post 08-03-2002 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

no trudno

chimera - mozesz dodawac - musisz wklepac cos takiego:

[img.] no i zakonczyc [/img.] (bez tych ktopek po img) a pomiedzy podajesz url'a do obrazka

Old Post 09-03-2002 12:32
chimera
Elite (Fiend)

First Person Perspective

TEST
Ciekawe jak na takim czyms graloby sie w quake'a Uzywaja tego jako symulatora wybuchow nuklearnych - ale po co to komu - lepiej niech na talibanach testuja

Old Post 09-03-2002 13:00
Hakan
Elite (Fiend)

A zamias monitora ekran dajmy na to z kina
jeden centralny strzal z rakiety i spadasz z krzesla
Dopiero by bylo virtual 3D

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 09-03-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

zdjecie FOV 180

No ciekawe jak by sie gralo - quake ponizej 20*10 do 12 FPS to komp do reklamacji

a tak powaznie to Ciekawe czy w ogole by Q na tym ruszyl

Old Post 09-03-2002 13:35
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Oto co udalo mi sie narazie znalezc na necie .. wiem ze to nie jest fotka z quake1 test ale zawsze cos. Poszukam jeszcze jak bede mial czas.

Old Post 09-03-2002 13:53
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Oto co udalo mi sie narazie znalezc na necie .. wiem ze to nie jest fotka z quake1 test ale zawsze cos. Poszukam jeszcze jak bede mial czas.

nie z q1? wiec z czego? z q4?

Old Post 10-03-2002 22:24
chimera
Elite (Fiend)

Thumbs down

by Klark

quote:
nie z q1? wiec z czego? z q4?

by Chimera
quote:
to nie jest fotka z quake1 test

Old Post 10-03-2002 23:28
[FPP]Klarkash-ton
Guest

sorki, zel przeczytalem i zrozumialem
ok, zwracam honor

Old Post 11-03-2002 11:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions