Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Wyścigi zabytkowych pojazdów.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Post Wyścigi zabytkowych pojazdów.

Aloha.
W trakcie jednej czy dwóch gier pytany byłem,a że słabo piszę w trakcie gry (bo walczę o życie) więc tutaj ...
No ale o co chodzi z tym wiekiem? Poczekajcie.poczekajcie wam też 30 z kawałkiem [drugie tyle:)))] stuknie ,pogadamy,the best of the world pewnie już nie będę, bo dobry to ja byłem kilka(naście) lat temu,teraz już oczy nie te, ręcę się trzęsą ... ale zawsze parę skór zdejmę:)
I lepsze to niż kolejna powtórka przygód por.Columbo albo Gość Jedynki w TV. Tak czy nie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2002 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Wyścigi zabytkowych pojazdów.

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Aloha.
W trakcie jednej czy dwóch gier pytany byłem,a że słabo piszę w trakcie gry (bo walczę o życie) więc tutaj ...
No ale o co chodzi z tym wiekiem? Poczekajcie.poczekajcie wam też 30 z kawałkiem [drugie tyle))] stuknie ,pogadamy,the best of the world pewnie już nie będę, bo dobry to ja byłem kilka(naście) lat temu,teraz już oczy nie te, ręcę się trzęsą ... ale zawsze parę skór zdejmę
I lepsze to niż kolejna powtórka przygód por.Columbo albo Gość Jedynki w TV. Tak czy nie?

e... nie kapuje topicu

Old Post 01-03-2002 23:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: Wyścigi zabytkowych pojazdów.

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

e... nie kapuje topicu

jezeli dobrze zrozumialem to kolega panNA nazwal siebie "zabytkowym pojazdem" mam racje ?

Old Post 02-03-2002 01:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Wyścigi zabytkowych pojazdów.

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

jezeli dobrze zrozumialem to kolega panNA nazwal siebie "zabytkowym pojazdem" mam racje :D ?

Masz ją w 100 %.
p.s.
Ciekawe czy jestem najstarszy z zarejestrowanych na tym forum?
Może by tak klanik Oldtimersów, a w secondary weapon laska zamiast shotguna? Czekam na zgłoszenia:))) żart

Old Post 02-03-2002 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh mysle ze sie mylisz....ale nie bede mowil kto jest od ciebie duzo starszy...sam dojdziesz do tego

Old Post 02-03-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh mysle ze sie mylisz....ale nie bede mowil kto jest od ciebie duzo starszy...sam dojdziesz do tego :D

Mówisz DUŻO STARSZY?Ludzie tyle nie żyją:)
ps.kto to może ...

Old Post 02-03-2002 15:18
Sniezek
Elite (Fiend)

heh nie moge zdradzic moze jak bedzie pzegladal boarda to sam ci powie

Old Post 02-03-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh nie moge zdradzic moze jak bedzie pzegladal boarda to sam ci powie

Śnieżq o kogo Ci chodzi ?? Bo chyba nie o Ciebie ??? No chyba że ta fotka co ją dałeś to była sprzed 20 lat ...

Old Post 02-03-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

tkaniny dzianiny itp :>

panna nie owijaj w bawelne, tylko napisz ile masz za soba zimek, a my powiemy Ci czy jestes wapien etam tu liczy sie gra a nie ludź :>

Old Post 02-03-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: tkaniny dzianiny itp :>

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
panna nie owijaj w bawelne, tylko napisz ile masz za soba zimek, a my powiemy Ci czy jestes wapien :D etam tu liczy sie gra a nie ludź :>

Eeee,ja już taki stary że sam nie bardzo pamiętam,do Komunii byłem wtedy jak Miłościwie Nam Panujący Cysorz Franz Josef forty w CK Krakowie budował (sanki na Komunię dostałem to pamiętam jak dziś) ,czekaj chwilę,tu gdzieś była taka ikonka coś jak"profil panNY".......

Old Post 03-03-2002 00:34
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

panna jestes młodziutki..

panna jestes młodziutki..są starsi od ciebie, 2 ich znam
1-yarecki-gracz klanu v3
2-KG-gracz klanu v3
ihihih
to na tyle
pozdroofka dla młodzieńca

GrEaTEyE

Old Post 03-03-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: panna jestes młodziutki..

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
panna jestes młodziutki..są starsi od ciebie, 2 ich znam:)
1-yarecki-gracz klanu v3
2-KG-gracz klanu v3
ihihih
to na tyle
pozdroofka dla młodzieńca:)

Ja tam generalnie specjalnych kompleksów z powodu wieku nie mam,a nawet jakby ... to żadnego wpływu na czas mieć nie można,więc pewnie PieCyk będę miał przy łożu śmierci:)

Jak zakładałem temat to raczej chodziło mi o tzw."społeczny" odbiór graczy i gier,że niby to tylko zabawa dla dzieciaków i marnowanie czasu,a mówią to ludzie którzy są zmęczeni wielogodzinnym oglądaniem argentyńskich seriali itp
Z drugiej strony są goście którzy uważają się za thebeściaków,bo mając 12 wiosen (cyfra przykładowa,nie mam nic ani do 12 ani do 14 ani do 16-latków) potrafią windy zainstalować a ich rodziciele co najwyżej monitor mokrą ścierką przejadą;) i tacy mówią "kup se dziadku ładne buty do trumny".
I tyle w temacie.

Żarcik znam,stary ale do tematu pasuje:
Noc,ktoś puka do drzwi,gośc otwiera a tam taka mała śmiertka,gość cały blady a ona mówi "nie bój nie bój ja po chomika".

Old Post 03-03-2002 13:13
deen
Man of the Moon

Re: Re: panna jestes młodziutki..

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Żarcik znam,stary ale do tematu pasuje:
Noc,ktoś puka do drzwi,gośc otwiera a tam taka mała śmiertka,gość cały blady a ona mówi "nie bój nie bój ja po chomika".

A to znasz:
Salowy wiezie przez korytarz faceta na noszach.
Nagle odslania sie narzuta i wylania sie glowa pacjenta który mówi:
-Przepraszam a dokad my jedziemy?
-Do kostnicy (odpowiada salowy)
-Ale ja jeszcze nie umarlem
-Nic nie szkodzi, jeszcze nie dojechalismy.

brutalne ale pasuje do tematu

Old Post 04-03-2002 01:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: panna jestes młodziutki..

quote:

A to znasz:
:D
brutalne ale pasuje do tematu :D

Znam bo karetki ostatnio w modzie;)
Znam też taki, nie na temat:
Noc późna ,gdzieś na Bliskim Wschodzie,trzej królowie wchodzą do stajenki,ostatni najwyższy wali głową we framugę i woła "O Jezu" na to Maryja odwraca się do Józefa i mówi "Widzisz, Jezus, takie ładne imię , a ty tylko Maurycy i Maurycy".

Old Post 04-03-2002 11:03
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: panna jestes młodziutki..

quote:

A to znasz:

brutalne ale pasuje do tematu

rotfl... bedzicie sobie opowiadac kawaly?

Old Post 04-03-2002 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: Re: Re: panna jestes młodziutki..

quote:

nie widze przeszkod panNA kto naspteny, ja ?

Old Post 04-03-2002 18:24
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: Re: Re: panna jestes młodziutki..

quote:

nie widze przeszkod panNA kto naspteny, ja ?

no to opowiadac, opowiadac

Old Post 05-03-2002 15:02
panNA
Warrior (Scrag)

quote:

rotfl... bedzicie sobie opowiadac kawaly? :P

No a dlaczego nie? Co prawda nie mam do kawałów pamięci,ale jak mi jakiś utkwi to zamieszczę:)
Bo to wg.mnie fajne miejsce żeby pogadać o UT,ale przy okazji o wszystkim innym.Ja np. "Wiedźmina" wczoraj widziałem na VHS (późno co?) i SUPERKUPA,no pierwszy lepszy odcinek "Czarnych chmur" jest o niebo lepszy!!!

ps.no dawaj do_w_cipa, twoja kolej:)

Old Post 05-03-2002 19:35
quietc
UT VIRGIN

Talking mega dowcip:>

ehh osoby ponizej 18 nie czytac:>>>>

karetki na topie wioec i dowcip byl o smierci
a ze na topie takze problemy hierarchow pewnej powaznej i szacownej instytucji to:

Old Post 05-03-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Talking mega dowcip:>

a ze na topie takze problemy hierarchow pewnej powaznej i szacownej instytucji to:

Facet posuwa drugiego od tyłu i szepcze mu słodko do ucha:
- Ale masz wspaniałą ciasną dziurkę!
- Bo jestem dopiero na I roku, proszę księdza biskupa.

Old Post 05-03-2002 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: mega dowcip:>

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

Facet posuwa drugiego od tyłu i szepcze mu słodko do ucha:
- Ale masz wspaniałą ciasną dziurkę!
- Bo jestem dopiero na I roku, proszę księdza biskupa.

:))))))))))))))))))))
No to się porobiło,za chwilę albo czarni zjadą po linach i przez okna wpadną po nas albo koledzy z boarda wyślą nas na
www.paradausmiechu.pl

Old Post 05-03-2002 19:57
GuriaS
Breathe

MOJ 600 POST !!!

Old Post 05-03-2002 20:26
panNA
Warrior (Scrag)

Thumbs down Re.600

quote:
:ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15:
MOJ 600 post !!!
:ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15::ubaw15:

Hmm.A to mój 39.

Old Post 05-03-2002 20:34
panNA
Warrior (Scrag)

To nadal o czarnych,ale oryginal story,nie żart (chyba):
Kumpel ma dzieciaka, który w tym roku idzie do komunii,dziecko dostało zadanie na religii,żeby krzyż zrobić.I zrobiło,idzie do tatusia a ten mówi "ładny samolot synku ale pilota nie ma".

Old Post 05-03-2002 20:38
LuZnY
luznym po pysku :o

Talking

no to moze ja cosik powiem (jak znacie to nie bijcie )

Dwie zakonnice spotykają się i jedna do drugiej mowi:
- Teraz to nie mozna spokojnie po ulicach chodzic, wszedzie gwałca!
- Skad wiesz?!
- Wczoraj byłam... Dzisiaj byłam... i jutro tez idę...
--------------------------------------------------------------------------------
Spotyka się dwoch ateistow. Jeden pyta się drugiego:
- Co tam u ciebie?
- Byłem w kosciele.
- I co? Jak tam było?
- Jedno wielkie oszustwo!!! Wszyscy spiewaja, wszyscy robia zrzutke, A PIJE TYLKO JEDEN!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Obiad dla zakonnic:
- Siostry, dzis na obiad marchewka!
- Hurra!
- Ale pokrojona!
- Eeeee...
-Czemu Mojzesz przeprowadził zydow przez pustynie?
-Bo przez miasto się wstydzil!
a to taka zagadka filozoficzna

- Czy Bog moze stworzyc olbrzymi kamien?
- Oczywiscie!
- Czy może go podniesc?
- Alez oczywiscie!
- A czy moze stworzyc kamien, ktorego nie podniesie?
-...

pozdro...

\/

Old Post 06-03-2002 10:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

spoko gość

dla mnie panNA jest spoko gostek , mój stary nie umie nawet kompa włączyć a co mówić o graniu w ut, a panNA niewiem ile ma latek ale coś myśle że ma zbliżony wiek do moich starych
gra na kompie i dzieci uczy jak w ut grać .
panNA lozik gostek

Old Post 13-03-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: spoko gość

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
dla mnie panNA jest spoko gostek , mój stary nie umie nawet kompa włączyć a co mówić o graniu w ut, a panNA niewiem ile ma latek ale coś myśle że ma zbliżony wiek do moich starych
gra na kompie i dzieci uczy jak w ut grać .
panNA lozik gostek

To niech mnie tez nauczy w ut grac a mojego tatę niech myszka nauczy sie poslugiwac

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 01-04-2002 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: spoko gość

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

To niech mnie tez nauczy w ut grac:) a mojego tatę niech myszka nauczy sie poslugiwac:P

Co do ojca spoko :) Co do nauki gry w UT to adres nie bardzo, sam njubasek jestem jakich mało, wydaje mnie się że OpTiCaL miał na myśli raczej to że sprzęta bratu udostępniam.Chyba ...

Old Post 01-04-2002 20:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions