Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > KaZaA i Chello = Problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Question KaZaA i Chello = Problem

Znudziło mi się chwiliowo DC
Chce teraz skorzystać/powrócic do edonkeya i Kazy.
I mam mały problem. Mam Chello w Wawie i nie wiem jak skonfigurować Kazę (słyszałem że się da) żeby mi poprawnie śmigało. Teraz to ja nawet nie moge się połączyć z kazą a w edonkeyu i innych pochodnych p2p jest tak wolno ze modem to jest F-22.
A pamiętam jeszcze w lipcu miałem transfery w kazie i innych p2p ze 40, 50 i więcej KB/s. Ach te czasy, chce do nich wrócić

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-03-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Re: KaZaA i Chello = Problem

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Znudziło mi się chwiliowo DC
Chce teraz skorzystać/powrócic do edonkeya i Kazy.
I mam mały problem. Mam Chello w Wawie i nie wiem jak skonfigurować Kazę (słyszałem że się da) żeby mi poprawnie śmigało. Teraz to ja nawet nie moge się połączyć z kazą a w edonkeyu i innych pochodnych p2p jest tak wolno ze modem to jest F-22.
A pamiętam jeszcze w lipcu miałem transfery w kazie i innych p2p ze 40, 50 i więcej KB/s. Ach te czasy, chce do nich wrócić

w tym odcinku przedstawie osla

sciagnij najnowsza wersje z www.edonkey2000.com

przeczytaj to co powinienes wiedziec : http://www.ed2kforum.host.sk/forumd...&forumid=28

jesli sie zdecydujesz to sciagnij bota http://file-finder.com

zarowno samego osla jak i bota jest dobrze miec w np 2 wersjach - najnowszej i jakiejs starszej - jak jedna nie dziala to druga itd...

Old Post 10-03-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Thumbs up

Wielkie Dzięki
Prawde mówiąc nie wiem o co jeszcze chodzi , ale widze że będzie OK.

Old Post 10-03-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Thumbs down

Wracam do DC.
DC FOREVER
DC FOREVER
------- dla tych co maja CHELLO (chyba że nie którym się udało)

Nic się nie dowiedziałem, ale wiem jedno : eDonkey działa mi wolno ponieważ Chello maczało w tym palce.
Wiem co mówie kiedyś działało OK, a teraz p2p działa mi wolno i nic nie zmienie chyba że jakieś proxy wymyśle.
Zresztą wszystkich których znam i którzy maja Chello narzekaja na transfery (a właściwei ich brak) we wszytkich programach tego typu.
Pingi po wgraniu tego boota (i bez niego tylko że mniej serwrów) są fascynujące minimum 1100 , a standart to jakieś 6600, transfer od 0 do 0,1 KB/s. Zgranie jakiś 600MB przewidziane w 2005 roku

Chello

Old Post 10-03-2002 19:03
ZimZum
Nieśmialy abstynent

to mzoe czas na zmiane?
imesh albo cos ?

Old Post 10-03-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Lightbulb

Wszystkie p2p łącznie z imesh u mnie nie działają (czytaj: wolno)
Dosłownie wszystkie

Pozotaje tylko Direct Connect

Old Post 10-03-2002 19:29
ZimZum
Nieśmialy abstynent

no to niezla lipa :o
zalatw sobie jakiegos duzego shella i na shella sciagaj
tzn np. Audiogalaxy jest pod Linuxa, to moze inne progsy tez

Old Post 10-03-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
no to niezla lipa :o
zalatw sobie jakiegos duzego shella i na shella sciagaj
tzn np. Audiogalaxy jest pod Linuxa, to moze inne progsy tez

Szkoda że AG pod FreeBSD nie chodzi.

Old Post 10-03-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Chello mówi że zna problem ale nie wie jak go usunąć
Nie chce mi sie jakoś wierzyc

Old Post 13-03-2002 15:06
rcube
KOSZ

Re: Re: KaZaA i Chello = Problem

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag

w tym odcinku przedstawie osla

sciagnij najnowsza wersje z www.edonkey2000.com

przeczytaj to co powinienes wiedziec : http://www.ed2kforum.host.sk/forumd...&forumid=28

jesli sie zdecydujesz to sciagnij bota http://file-finder.com

zarowno samego osla jak i bota jest dobrze miec w np 2 wersjach - najnowszej i jakiejs starszej - jak jedna nie dziala to druga itd...

Hm... nagle eOsiołek zadziałał!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem dlaczego??!. Np: kumplowi nie działa(też ma Chello) a mi zadziałało (i to po jakim czasie). Jedyna jakaś dziwna sprawa to te serwery: udaje mi się raz dzienne z nimi połączyć

Dzięki [FPP]kag

Old Post 25-03-2002 17:06
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions