Re: A Wiec Koniec ... :(
quote: Napisane oryginalnie przez veneoth
to musialo sie stac ... jak wiecie internet mialem w pracy, teraz gdy dowiedzialem sie ze dostalem sie wkoncu na studia dzienne przyszlo mi rzucic robote ... a to wiaze sie z brakiem stalego dostepu do internetu 
wiec PAPA dzięciouki, fojowo sie was fragowalo ) mam nadzieje ze bedzie mnie stac na podlaczenie sie do netu jakos w domku, ale to nie jest pewne i jak cos to nie tak predko 
w szegolnosci pozdrawiam:
- caly klan Brothers In Arms (macie grac dalej bo jak zaloze se net to chce byc w jakims klanie ;-) teraz bede mial czas w domku to zrobie grafe do stronki a znajomy dorobi do tego kod html i bedzie git )
- Maro alias Śnieżek alias Aim alias ... hehehe nie wiem jaki alias (a swoja droga to alias mi sie z q2 kojarzy ) 3maj sie stary
- Kilera z v3
- no i nie moge zapomniec o jaggedzie (wpadne do ciebie w weekend, oka ?)
no to teraz bedziecie mnie widywac najwyzej jak bede gral od kumpli z chaty albo z kafejki 
PS. to bodajrze moj setny post, ehh jaka szkoda, a bym wam wystawil takie ocenki ... ze hey ;-) ;-) ;-)
3maj się stary ... i niech moc/z będzie z Tobą Wróć jak najszybciej bo chce Cię jeszce kiedyś rozwalić ...  
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|