Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Buah
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

Buah

Prosze o niezwracanie uwagi na to co pisze o mnie szanowny lamer blood na tymze forum. Doszly mnie sluchy ze wypowiada sie iz mam takie czy inne zdanie na temat pewnych osob czy rzeczy, gdy to jak najbardziej nie jest prawda. Spytalem sie go dlaczego wciska takie kity i psuje mi stosunki z kolegami z netu, on zas odpowiedzial "spierdalaj".

Coz, nie bede tego komentowal. Niektorzy szybko dosrastaja i plciowo i umyslowo, niektorzy tylko umyslowo, a niektorzy jak blood tylko plciowo.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2002 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor
Skilled (Knight)

:)

oki doki sxl

Old Post 06-04-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor Znajdź więcej post'ów przez  thor Dodaj thor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Buah

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Prosze o niezwracanie uwagi na to co pisze o mnie szanowny lamer blood na tymze forum. Doszly mnie sluchy ze wypowiada sie iz mam takie czy inne zdanie na temat pewnych osob czy rzeczy, gdy to jak najbardziej nie jest prawda. Spytalem sie go dlaczego wciska takie kity i psuje mi stosunki z kolegami z netu, on zas odpowiedzial "spierdalaj".

Coz, nie bede tego komentowal. Niektorzy szybko dosrastaja i plciowo i umyslowo, niektorzy tylko umyslowo, a niektorzy jak blood tylko plciowo.

Hehe 8lood majsterkuje troche...wykorzystuje jakiś mastahoof żeby komuś zagrozic lub urazi..niełądnie 8lood.

GrEaTEyE

Old Post 06-04-2002 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:31.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions