Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Muza & rzeźnia na serwerach :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xceed
prodigY

Cool Muza & rzeźnia na serwerach :D

No właśnie --> zarzucacie - przynajmniej od czasu do czasu - muzę jakaś jak gracie w wolfikersa ? Jeśli odp 1.) brzmi =TAK= to poytanioe drugie brzmi : jaką [ konkrety ! ]

Mi osobiście muza zazwyczaj pomaga w grze - nie wiem , chyba więcej adrenalinki to grze dodaje , tak sądze .

Ostatnio dobrze mi się gra z muzą z soundtracku do "The Scorpion King'a" ( np. Godsmack "I stand alone" ) .
Nieźle idzie mi też przy jakiejś brytyjskiej techniawce ( Prodigy i Firestarter nieźle grzeje )

Już dawno przestałem grać bez jakiegokolwiek 'tła muzycznego' - problemem jest tylko to , że mozna nie usłyszeć skradającego się mordercy czy stukającego o ziemię granatu ale olać to .

OK ja się nagadałem , teraz Wy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-04-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Blade Soundtrack - Blood Bath albo Voodoo People od Prodigy... rytm to podstawa

Edytowane przez C4|Shiro dnia 13-04-2002 o godz. 15:41

Old Post 13-04-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Wole grać bez muzy bo mnie to dekoncentruje. Jeśli już to jest to najczęściej Gov't Mule "Dose", Hendrix (obojętne jaka płyta) i Stevie Ray Vaughan (whatever).

Old Post 13-04-2002 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Ja slucham tego co na co dzien podczas gry =] Najczesciej OSTR, Fenomen i Onar&Ośka, ale czasami wlanczam shuffle i slucham losujaco ok. 600 mp3 (nie kce mi sie wymieniac jakich )

Old Post 13-04-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Wink

A ja słucham DnB Bo denerwoje mnie muza z Woflika z tego malego prechistorycznego radyjka

Old Post 13-04-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Male prechistoryczne radyjko w wolfie rulz

Klima klima i klima - to jest ta gra ... a muza jakakolwiek psuje te klime wiec zadnej muzy nie wlaczam

Old Post 13-04-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

ja jak gram w wolfa to lubie sobie posluchac chlopakow z just 5 albo n sync bardzo pomaga mi to grac ;)

Old Post 14-04-2002 00:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Jezdze samochodem i najlepsza muzyka w nim jest odglos silnika (szczegolnie przed odcieciem doplywu paliwa), w Wolfie tak samo - zero zbednych ulepszaczy.

Kiedys gadalem z qmplem i on twierdzil, ze najlepiej mu sie gralo w Q2 przy disco-polo(na codzien byl przeciwnikiem tego udawania muzyki)...

Rozne gusta i gusciki...

IRCnet: #polishlegion

Old Post 14-04-2002 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tsumetai
Training (Enforcer)

Na ogół gram bez podkładu dźwiękowego ale od czasu do czasu coś sobie zapuszcze w winampie, najczęściej jest to muzyka agresywna: metal albo ciężki rock (ostatnio króluje u mnie Iron Maiden i Deep Purple). Człowiekowi po 3-4 godzinie grania znowu wraca energia do fragowania .

Old Post 14-04-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tsumetai Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tsumetai Znajdź więcej post'ów przez  Tsumetai Dodaj Tsumetai do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tsumetai prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Ja na ogol grywam bez muzy ale jezeli juz to najprzyjemniej sie kosi przy jakims dynamicznym graniu... Black Sabbath, Iron Maiden, AC/DC.....etc
PS. Jak mam humor to z mp3 poleci BoW WoW WoW..

Old Post 16-04-2002 11:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YSY
Guest

Arrow

Kiedy ja wlfie Mój brat gra na blaszanym bębenq

najwazniejszy jest rytm

Old Post 16-04-2002 11:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Drakoforma
Skilled (Knight)

Krzyki rannych,halas wybuchow, pociski i granaty rozrywajace ciala, to jest muza godna uszu Wolfowca.

ps. Jak mi sie nudzi to zapodaje sobie indianskie trele .

Old Post 16-04-2002 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Drakoforma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Drakoforma Znajdź więcej post'ów przez  Drakoforma Dodaj Drakoforma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Drakoforma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]TrisTr@m
Valhalla JK2 CL

ja slucham System of a down i prodigy

Old Post 16-04-2002 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [VAL]TrisTr@m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [VAL]TrisTr@m Znajdź więcej post'ów przez  [VAL]TrisTr@m Dodaj [VAL]TrisTr@m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [VAL]TrisTr@m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

U mnie leci TVN24 jest to wystarczająco brutalne.....

Old Post 17-04-2002 07:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool RACJA ....

Najlepsze sa odguosy rzezni. hehe a jesli jestem jeszcze sprawca tej rzezni to to jest muzyka dla mych uszu.

Old Post 17-04-2002 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

a ja....

A ja slucham radia maryja
To dopiro daje kopa i energi do grania

Old Post 17-04-2002 08:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Ja gram bez muzy. Lubie slyszec jak koles tupie na back stairways i cisnac mu granat prosto w ryj

Old Post 17-04-2002 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Rayan ah Brutalu odrazu zeby było pełno krwi nielepiej Tortury na przeciwniku :> a co do muzy to cofam to co powiedziałem bo słucham jakiegos HardCoru do klimatu zabijania THC & fUzz RULEZ a nie muza z Radyjka

Old Post 17-04-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking FUCKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja to słucham System Of A Down, SlipKnot-a, Prodigy i jakiegoś mocnego drum 'n' bass czasami Kaliber 44 (+ i - to jedyne czym żyje!! rulaaaaaaa).
lubię również sluchać mojej gry na gitarze elektrycznej (to jest piękne jedną reką probuję grać tu drugą tam )
Czasami jakiś Fatboy Slim mocno Marilyn Manson (byłem na koncercie ludzie mistrzostwo!!!!!!!!)

Old Post 25-04-2002 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: Muza & rzeźnia na serwerach :D

Of koz Prodigy i polecam soundtrack z Titanica (oczywiście bez Celinki i "jej hart will goł on") mimo wieku nadal rządzi.

Old Post 25-04-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions