Paczowanie rekomendowane
Hmm , popieram ( ciekawe czemu ? )
Tak już przy okazji wytknę parę bugów ligi : ( nie , tym razem 0% wazelinki - już był nawet cały wazeliniarski topik , także dam se siana <nie wolno ich zagłaskać na śmierć> )
1.) sędzia meczu - chyba nie powinien to być kolo z klanu rywalizującego w tej samej grupie [ przykład mi znany : DX sędziujący mecz VMC z kimśtam ] - to chyba jest zbyt oczywiste , żeby jeszcze wyjaśniać całą istotę bug'a 
2.) system wybierania map tuż przed meczem i pochodne temu rzeczy przedmeczowe - IMO to się nie sprawdza , za dużo niepotrzebnego chaosu to wprowadza według mnie ( moja opinia )
3.) niewiedza ! naginanie regulaminu ( jak ktoś mi gdzieś powiedział - "wszystko zależy , KTO sędziuje" - toż to paranoja
[ przykład mi znany , który rozmienił mnie na drobne : mecz VMC vs ktośtam - sędzia BadIdea : VMC zaczyna w 8 jednak po jakimś czasie zmuszone jest grać w osłabieniu w 7 | sędzia reaguje odpowiednio , tzn NIE PRZERYWA meczu ... OK , inny mecz - VMC vs hunter pl | sędzia spanz z TC : VMC zaczyna w 8 , jednak po jakimś czasie znowu zmuszone jest grać w osłabieniu w 7 - i tu ZONK - sędzia PRZERYWA mecz ...
Pytanie brzmi : gdzie tu logika ?
Wniosek prosty : PRL 2 [ czy jak to się będzie zwać ] musi być ostro spaczowane
Reszta jest @llright , jak znajdę jakieś buraczki to ośmiele się jeszcze je wytknąć , żeby PRL 2 było śliczne i eleganckie 
Pozdry >
|