Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Liga podumiera?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Unhappy Liga podumiera?

Wchodzisz na boarda i...
Żadnych nowych postuf od 3 dni. he?
1/2 fianły wiszą w zawieszeniu ?
z tego co wiem to chyba tylko jeden pojedynek 1/2 finałowy za nami ?!?
CO EST ?!? DAWAC TYŁKI W TROKI I KOŃCZYMY TĄ EDYCJE !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-04-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

First Person Perspective Paczowanie rekomendowane

Hmm , popieram ( ciekawe czemu ? )

Tak już przy okazji wytknę parę bugów ligi : ( nie , tym razem 0% wazelinki - już był nawet cały wazeliniarski topik , także dam se siana <nie wolno ich zagłaskać na śmierć> )

1.) sędzia meczu - chyba nie powinien to być kolo z klanu rywalizującego w tej samej grupie [ przykład mi znany : DX sędziujący mecz VMC z kimśtam ] - to chyba jest zbyt oczywiste , żeby jeszcze wyjaśniać całą istotę bug'a

2.) system wybierania map tuż przed meczem i pochodne temu rzeczy przedmeczowe - IMO to się nie sprawdza , za dużo niepotrzebnego chaosu to wprowadza według mnie ( moja opinia )

3.) niewiedza ! naginanie regulaminu ( jak ktoś mi gdzieś powiedział - "wszystko zależy , KTO sędziuje" - toż to paranoja
[ przykład mi znany , który rozmienił mnie na drobne : mecz VMC vs ktośtam - sędzia BadIdea : VMC zaczyna w 8 jednak po jakimś czasie zmuszone jest grać w osłabieniu w 7 | sędzia reaguje odpowiednio , tzn NIE PRZERYWA meczu ... OK , inny mecz - VMC vs hunter pl | sędzia spanz z TC : VMC zaczyna w 8 , jednak po jakimś czasie znowu zmuszone jest grać w osłabieniu w 7 - i tu ZONK - sędzia PRZERYWA mecz ...
Pytanie brzmi : gdzie tu logika ?

Wniosek prosty : PRL 2 [ czy jak to się będzie zwać ] musi być ostro spaczowane

Reszta jest @llright , jak znajdę jakieś buraczki to ośmiele się jeszcze je wytknąć , żeby PRL 2 było śliczne i eleganckie

Pozdry >

Old Post 08-04-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Beda inne zasady czesciowo juz wymione na PRL boardzie.

Nie sedziowalem zadnego meczu VMC.... bylem na meczu takim raz jako obserwator nagrywajacy dema. Skoro ktos nie widzi roznicy no coz

Sprawa sedziow to jak wszedzie sedzia, sedzi nie rowny. Czesci wam szla na reke to slyszelismy, ze regulamin naginany, i nie dajemy grac bo przepisy sa dla ludzi etc. Ciagle bylo marudzenie obojetnie jak bysmy nie robili zawsze komus nie pasi. W next Lidze... A dokladnie jest to Puchar Polski RTCW. Org inna itp. Ma inne zasady. Mapy beda narzucone na kazda kolejke np.

Dziekuje za uwage

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 09-04-2002 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking Puchar?!?! :)))

..ekhm puchar? more info please

Old Post 09-04-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Beda inne zasady czesciowo juz wymione na PRL boardzie.

Nie sedziowalem zadnego meczu VMC.... bylem na meczu takim raz jako obserwator nagrywajacy dema. Skoro ktos nie widzi roznicy no coz

<<<>>>W takim razie : jeszcze lepiej skoro miałeś wyśmienitą okazję na analizę taktyk itp itd Nieważne .

... A dokladnie jest to Puchar Polski RTCW. Org inna itp. Ma inne zasady. Mapy beda narzucone na kazda kolejke np.[/QUOTE]

<<<>>>Rewelacja ! Pomysł naprawdę przypadł mi do gustu , poza tym jest już soldnie sprawdzony i akceptowany [ Battle on a Beachhead ] . Jak dla mnie strzał w 10 . No i nazwa wreszcie w miarę sensowna

Old Post 09-04-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jano
Training (Enforcer)

Jestem

Tescik obrazka

Old Post 09-04-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jano Znajdź więcej post'ów przez  Jano Dodaj Jano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Puchar: Ano puchar all co sie nauczylismy tu razem tam zaawocuje napewno etc etc... u will see

Xceed:
Jezu analize taktyk? Xceed nie rob sobie jaj ze mnie. Sa dema graczy wystarcza rozgarnietemu gosciowi do taktyk... zreszta nie w ciagaj mnie w dyskucje, czy jest co analizowac

Peace.

PS: Nie jestem tu juz praktycznie moderatorem, wiec nie pisac do mnie w tej sprawie. Na koniec zamykam ten topik kontynuujcie go na PRL... jest ten sam.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 10-04-2002 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:20.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions