Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Brak serwerów
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[VAL]TrisTr@m
Valhalla JK2 CL

Brak serwerów

Chcem poruszyć tutaj temat nowych mapek. Jest ich mnóstwo, a na żadnym serwerze nie można w nie pograć. Proponuje żeby ktoś postawił serwer TYLKO z niestandardowymi mapkami. Bo jak patrze na asfalt to mi sie żygać chce

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-04-2002 08:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [VAL]TrisTr@m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [VAL]TrisTr@m Znajdź więcej post'ów przez  [VAL]TrisTr@m Dodaj [VAL]TrisTr@m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [VAL]TrisTr@m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

a jaka mapke bys proponował ?? bo to sie da zalatwic

IR|192 212.106.175.170:27961

propozycje na @ [email protected]

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 07-04-2002 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

I co z tego że postawisz serwer z niestandardowymi mapkami

Skoro ludzie nie będą chcieli tam grać ?. Poza tym musiałbyś wyłączyć allow vote żeby ludzie nie zmieniali non stop na bicz albo inny depot. Co do mapek to trudno powiedzieć. Jest całą masa mapek, które wyglądają na bardzo grywalne, ale jeszcze nigdy nie widziałem ich na żadnym serwerze. Dlatego trudno cokolwiek powiedzieć. Jedną z moich propozycji jest mapka big guns autorstwa człowieka, który zrobił bridge.

Old Post 07-04-2002 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Exclamation

MOZEMY SPROOBOWAC !!!

IR|192 bedzie stalo od dzis do wtorku na bigguns i zobaczymy jaki bedzie ruch

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 07-04-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Thumbs up

ja chce Omacha beach ( wydaje sie bardzo fajowa)
bumkry, ckmy, zasieki, alianci na plaży i doki w dodatku nie grana chyba wcale u nas.

Kiedyś ściągałem mapki od razu jak się pojawiały w necie ( te co fajniejsze) ale szybko zrozumiałem że to nie ma sensu
W 3/4 map które mam nigdy niegrałem a połowy nawet nie widziałem.
Tak nie powinno być

Old Post 07-04-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Question no tak ale ktora

sa 3 planszy nawiazujace do omahy

beat 1
beta 2
Deathwish

_______

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 07-04-2002 15:45
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

No dobry pomysl, ale moze lepiej ustawic ze 3-4 mapki niestandardowe + jakies zmienianko pomiedzy nimi

IRCnet: #polishlegion

Old Post 07-04-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Exclamation

czyli jak:

np 4 rundki na jednej 4 na drugiej itd
i co 4 rundki zmiana ??

[email protected]

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 07-04-2002 20:35
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez ir|eFD2eM
czyli jak:

np 4 rundki na jednej 4 na drugiej itd
i co 4 rundki zmiana ??

[email protected]

Moja propozycja to 4-5 rundek i swap, nastepne 4-5 i zmiana mapki. Na nastepnej mapce tak samo. Proponuje tez nie umieszczac zbyt wielu mapek, powiedzmy 4-6.

IRCnet: #polishlegion

Old Post 07-04-2002 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Post ...

propozycje propozycjami ale kto taki skryypcik moglby napisac

jest tu moze ktos taki ???

[email protected]

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 07-04-2002 21:30
Xceed
prodigY

Question więc ?

Oddam się za wrzucenie *na jakiś czas* mp_river i mp_bismarck .
Pomysł niegłupi , tylko faktycznie jest parę minusów :
1.) nie wszyscy mają te mapki
2.) nie wszyscy mają te mapki ---> nie wszyscy lubią te mapki
3.) nie wszyscy mają te mapki ---> nie wszyscy lubią te mapki ---> mam grać sam ze sobą ?

Old Post 07-04-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No wlasnie dlatego trzeba sprawdzic ile osob bedzie w nie grac

Btw jestescie strasznie sklonni do nudzenia sie Spojrzcie na takich quakerow - potrafia dniami i nocami, miesiacami ... nawet latami grac na jednej mapie i jakos im sie nie nudzi (a mnie tak i dlatego gram w Wolfa )

Old Post 08-04-2002 06:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Ale w Wolfie to co innego

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
No wlasnie dlatego trzeba sprawdzic ile osob bedzie w nie grac

Btw jestescie strasznie sklonni do nudzenia sie Spojrzcie na takich quakerow - potrafia dniami i nocami, miesiacami ... nawet latami grac na jednej mapie i jakos im sie nie nudzi (a mnie tak i dlatego gram w Wolfa )

Sam grałem w Quakii kiedyś i dobrze wiem że niektóre mapy mogą nie nudzić się przez lata. Ale w Wolfie to co innego . Odmiennośc tej gry od całej reszty innych z kręgu Id Software powoduje że tutaj mapy szybciej się nudzą ( Nie wiem może to wynika z niedoskonałości lub z trudności zrobienia dobrych map do Wolfa ?)

Old Post 08-04-2002 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Thumbs down Nerve Software to leniuchy

Najlepiej by było , gdyby to zakichane Nerve w końcu wypuściło całą serię firmowych mapek ... na razie goście potrafią tylko "szumieć " w wywiadach , że mapki są już gotowe ale nie betatestowane :/ Niech ich szlag trafi , ile można zwlekać ! Mp_Ice to dno przy takim Tanku , TrenchToast w ogóle się nie sprawdziło ( dobre na godzinę )

Wyszło szydło z worka - późno ale zawsze : mapek multi jest po prostu MAŁO . A u nas custom-mapki chodzą w ilości =2= ( mp_tundra | mp_bridge a dalej ... próżnia )

Old Post 08-04-2002 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no ja propnuje takie oto mapki: Mitchell Down, Tank, Blitkrieg Ardennes i moze jeszcze np taki X LAB

Old Post 09-04-2002 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions