Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Tworczosc wszelakiej masci
Co tworzysz?
You do not have permission to vote on this poll.
poezje 3 15.79%
proze 1 5.26%
GFX 7 36.84%
jestem tylko odbiorca 8 42.11%
W sumie: 19 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Tworczosc wszelakiej masci

Swego czasu alien zarzucal rymy z kilkoma innym userami, tram- napisal 1 scene sztuki o bordzie Saari ma swoja blue page i na niej kilka opowiadan. Jestem ciekaw, ilu z Was publikuje swoja tworczosc literacka w inecie . Rzuccie linkami, pochwalcie sie

Moze ktos wie, jak mozna opublikowac jakis swoj utwor na lamach prasy "papierowej"? Jak wyglada taki proces?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-05-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Niestety nie zaglosuje w tejze ankiecie, a to z tego powodu, iz nie twozre zadnej tzw. literatury. Nie jestem w tym dobry. Za to tworze cos zupelnie innego, dzialajacego na inne zmysly i w inny sposob.
Mozna powiedziec ze jestem muzykiem amatorem. Zarowno gram w zespole na gitarce, jak i przy pomocy komptera jakies psychodelki, industriale i inne tworze.
Co prawda pisalem kiedys jakies takie jakby "wierszydla", ale byly na tyle biedne i marne ze nie warto tego epizodu wspominac. O opowiadaniach nie bede rowniez nic mowic, nie wychodzi mi nic. Swego czasu pisalem "zakonczenia", tzn. jak wychjodzilem z irc'a to opisywalem w 3 zdaniach jakis glupi rodzaj mojej smierci. Czasami smieszne, innymi razy tragiczne. Hmm... niema co o tym mowic.

Old Post 04-05-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Ja tworzę ruch, nie źródło ruchu. Nie przenoszę żadnej konkretnej treści, to wy w sobie nadajecie do siebie to co nadałem w nicość.

Old Post 04-05-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Ja tworzę ruch, nie źródło ruchu. Nie przenoszę żadnej konkretnej treści, to wy w sobie nadajecie do siebie to co nadałem w nicość.

no fucking comments

Old Post 04-05-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Jezeli tworzysz ruch, to jestes jego zrodlem. Tworzysz zrodlo ruchu, bo tworzysz siebie samego. to ad 1 zdanie

Jezeli nie przenosisz konkretnej tresci, to po co w ogole zasmiecasz otoczenie zbednymi informacjami, o ile pamietam byles za ograniczeniem chaosu.

ad druga czesc zdania patrz wyzej...

zastanow sie zanim cos napiszesz, bo malo "naukowo" ci to wychodzi...

Old Post 04-05-2002 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum

Jezeli tworzysz ruch, to jestes jego zrodlem. Tworzysz zrodlo ruchu, bo tworzysz siebie samego. to ad 1 zdanie

Jezeli nie przenosisz konkretnej tresci, to po co w ogole zasmiecasz otoczenie zbednymi informacjami, o ile pamietam byles za ograniczeniem chaosu.

ad druga czesc zdania patrz wyzej...

zastanow sie zanim cos napiszesz, bo malo "naukowo" ci to wychodzi...

Jestem źródłem, ale żadnego źródła nie tworzę, w tym i siebie (jako źródła).
Tu wykazałem chaos, bo tak wskazał autor wątku, więc umywam od tego ręce.

Old Post 04-05-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Jestem źródłem, ale żadnego źródła nie tworzę, w tym i siebie (jako źródła).
Tu wykazałem chaos, bo tak wskazał autor wątku, więc umywam od tego ręce.

w takim razie kto tworzy twoja osobowosc? Otoczenie?
Nie jest w stanie sam pokierowac "ruchem". Czy jest to neizalezno od Ciebie? Jesli tak, to masz racje, a jednoczesnie stwierdzam, ze jestes zniewolony przez spoleczenstwo...

Autor watku chcial odpowiedzi na swoje pytanie, wiec nie wprowadzal "zbednego chaosu". Wprowadziles go ty kierujac rozmowe na inne tory, wiec nie mozesz umywac rak od tego zdarzenia...

Old Post 04-05-2002 17:05
rcube
KOSZ

[b]Twórczość artystyczna /b]

1) działania związane z procesem tworzenia dzieła sztuki;

2) jedno z podstawowych zagadnień estetyki, ale także ważne zagadnienie psychologii (psychologia twórczości i psychologia postaw twórczych). Przedmiotem jej rozważań są: osobowość artysty i jej wpływ na proces tworzenia oraz dzieło sztuki, struktura i typ procesu twórczego od zamysłu do realizacji, a także inne czynniki zewnętrzne (np. materiałowe, formalne, socjologiczne, społeczne, psychologiczne itp.).

wiem.onet.pl

Old Post 04-05-2002 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
[b]Twórczość artystyczna /b]

1) działania związane z procesem tworzenia dzieła sztuki;

2) jedno z podstawowych zagadnień estetyki, ale także ważne zagadnienie psychologii (psychologia twórczości i psychologia postaw twórczych). Przedmiotem jej rozważań są: osobowość artysty i jej wpływ na proces tworzenia oraz dzieło sztuki, struktura i typ procesu twórczego od zamysłu do realizacji, a także inne czynniki zewnętrzne (np. materiałowe, formalne, socjologiczne, społeczne, psychologiczne itp.).

wiem.onet.pl

no i?
A moze tak czasem cos od siebie...

Jak tak dalej pojdzie, to bedziemy samymi cytatami rozmawiac...

btw. ladnie tutaj rcube pokazales, ze jestes jedynie odbiorca, ktory sam nic nie tworzy, jedynie powiela

Old Post 04-05-2002 17:10
rcube
KOSZ

quote:

btw. ladnie tutaj rcube pokazales, ze jestes jedynie odbiorca, ktory sam nic nie tworzy, jedynie powiela

Oto mi właśnie biegało dla tego pana

btw. dobry programista nie tworzy ale kopiuje

Old Post 04-05-2002 17:18
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Oto mi właśnie biegało dla tego pana

btw. dobry programista nie tworzy ale kopiuje

no to powoli wracamy do tematu...

Old Post 04-05-2002 17:24
Venotom
twardy_chomik

quote:

no to powoli wracamy do tematu...

I pamiętajcie, że to nie ja rozpocząłem OT.

Old Post 04-05-2002 17:33
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

I pamiętajcie, że to nie ja rozpocząłem OT.

sprowokowales do przeniesienia dysqsji na inne tory

quote:

Old Post 04-05-2002 17:36
Venotom
twardy_chomik

quote:

sprowokowales do przeniesienia dysqsji na inne tory

Jak już powiedziałem, prowokacja wystąpiła u założenia tematu, więc umywam ręcę.

Old Post 04-05-2002 17:39
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Jak już powiedziałem, prowokacja wystąpiła u założenia tematu, więc umywam ręcę.

znow brak logiki. Temat prowokuje do odpowiedzi na zawarte w nim pytanie lub rozwiniecie mysli, a nie niszczenie go lub kierowanie od razu rozmowy na inne tory...

Old Post 04-05-2002 17:46
MaslaV
koduję bezwzrokowo

lol

a co do mnie to ja robie grafe. grafe i jeszcze raz grafe, moje najnowsze znajdziecie na http://www.digitalultras.com/resist/

nie jestem coprawda jakoś szczególnie zadowolony :/ ale jest

Old Post 04-05-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja to tylko zapodam czasem coś na H.E.L.u
grafa ot nie bardzo

Old Post 04-05-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

ja cos czasem "stworze" w Paincie na potrzeby boarda... (patrz topic "kradziez pseudo dresoff") Do moich najwiekszych dzieł mozna zaliczyc niesamowicie profesjonalna przerobke gruszki weidra i trama (patrz topic "co sadzicie o gruszkach")

Old Post 04-05-2002 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

graffiti

Old Post 05-05-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Powinienes zrobic ta ankiete zeby mozna bylo glosowac np. na dwie rzeczy. Bo co mam wybrac jka pisze wiersze i opowiadania?

Old Post 05-05-2002 22:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

z pretensjami prosze do tworcow vbulletina

Old Post 05-05-2002 22:56
bizonek
def

quote:
z pretensjami prosze do tworcow vbulletina
Ew. Do RAPTORka, który teraz jest zajęty i zdaje mature.
Ale ankieta wieloktrotnego wyboru jest w planach.

Old Post 06-05-2002 08:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Jestem tylko odbiorcą.
I tak już zostanie, jako że dosyć śmiecia na świecie...

Old Post 06-05-2002 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

grafiki nie tworze ... www dynamic

Old Post 06-05-2002 12:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Kiedys na historii z nodow napisalem. Poza tym opowiadaniem stforzylem 2 utworki muzyki dicho zrobionej na e-jay`u (dla checy oczywiscie).

Old Post 06-05-2002 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

Cool

A co do tworzenia prozy.... Dla tych co maja problemy polecam programik do tworzenia tekstow do muzyki disco-polo!
Prosty w obsludze, niezla szata graficzna i gwarantowane duzo smiechu!

Old Post 06-05-2002 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

z ta sztuka to byl jednorazowy wyskok, bo gdybym cokolwiek wiecej napisal (po swojemu ofkoz, a nie poprawnie politycznie ) to bym pol boarda do siebie zrazil...
poza tym zdarza mi sie pisac pamietnik...
aha... i raz na rok popierdolone opowiadanka...

podczas skrobania:
Black Sabbath - I ain't gonna cry for you

Old Post 06-05-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Ja jestem ogolnie tworca i staram sie probowac wszystkiego
Najczesciej tworze niebieskie stronki www swoje (nastepna w drodze ), opowiadanka oraz mangowe rysunki
Probowalam kiedys wziac sie za muzyke ale po pewnym czasie stwierdzilam ze sluchanie jej wychodzi mi znacznie lepiej niz tworzenie, rzezbienie w glinie (wyniki byly troche krzywe i niesymetryczne ), malarstwo i wiele innych..

Old Post 06-05-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:27.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions