Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Chcecie strone ? - do wszystkich !
Czy chcesz nowa strone o TRIBES 2 ??
You do not have permission to vote on this poll.
- TAK - 7 70.00%
- NIE - 3 30.00%
W sumie: 10 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

Chcecie strone ? - do wszystkich !

No wlasnie strona jest juz prawie gotowa a ma byc ona o t2 - maja tam byc ciekawe zeczy:
News
Pliki
Opisy
Triki
Screeny
Wyniki
Klany
Serwery
Opowiadania
Board
Linki
Chat
Mam zamiar w Wynikach umiescic tabele ktora bedzie pokazywala ilosc pkt. i fragow z czwartkowych meczow lub klanowek.
Jest to moja 1 stronka
Beda tam tez informacje o Mnie ale to puzniej, moze nawet pokusze sie o zdjecie - ale to na haslo :p (zartuje, niemam nic do ukrycia ..

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-05-2002 01:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

Thumbs up aha

dam wam zdjecie jak strona bedzie wygladac...

Old Post 05-05-2002 02:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Simon Destroyer
Skilled (Knight)

Lightbulb Re: aha

Według mnie zamiast robić nową stronę, lepiej by było połączyć siły, tj. skondensować obie stronki Icei wraz z informacjami z Jakusiowej ;-). Jeżeli jednak strona ma być absolutnie odrębna, to utrzymywałbym ją w nieco jaśniejszej tonacji, gdyż wygłąda trochę nagrobkowo, co koliduje z założeniami gry - otwarte przestrzenie itd.

Old Post 05-05-2002 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Simon Destroyer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Simon Destroyer Znajdź więcej post'ów przez  Simon Destroyer Dodaj Simon Destroyer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Simon Destroyer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

Thumbs up

ja jestem za. uwazam ze w polskim swiatku t2 naprawde brakuje dobrych stron o naszej gierce. a im wiecej prob na poprawienie sytuacji, tym wieksza szansa na powodzenie.
zgadzam sie tez z simonem, screen nie zrobil na mnie jakiegos specjalnego wraznia...
musicie jeszcze troche popracowac nad layoutem.

powodzenia!

Old Post 05-05-2002 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Thumbs down

Czy ja wiem... kolejna strona o T2... Moim zdaniem KAZDY gracz T2 powiniem miec swojego mini-sita ze swoja tworczoscia, textami, itp.

Nie ma sensu tworzyc kolejny portal...

Old Post 06-05-2002 17:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellRacer
Guest

Smile

Nie można zakładać, że jedna czy dwie stronki o T2 to juz wystarczy. Internet ma to do siebie, że każda pasja może znaleźć w nim odbicie, chociażby w postaci stronki.

BTW Jakus - jesli bedziesz miał problemy z hostingiem, daj mi znać ( masz mój GG ), wrzucę Cię na ój serwer.

Pozdr.

Old Post 06-05-2002 18:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

JAKuS:
Skoro masz zapędy w tworzeniu stronek, i chciał byś robic coś związanego z T2, walnij mi msg na gg (1683776) to postawie ci konto na T2.fpp, jak wiesz servis leży, i kilka nowych dzialów mu nie zaszkodzi

Zapraszam

Old Post 14-05-2002 09:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions