Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Propozycja usuniecia statsoof z servera INETCAFE
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Propozycja usuniecia statsoof z servera INETCAFE

Wnosze petycje o usuniecie statsoof z servera inetcafe, ktore sa dostepne na www.inetcafe.pl, a powodow jest kilka:
wiadome, ze InetCafe jest jak narazie najpopularniejsyzm serverem w polsce i ludzie graja dla statow, zeby wszyscy mysleli, ze jest dopry, czemu ludzie biore pod uwage to, ze w statsach ma to i to a nie ze koles taktycznie, mysli albo ma duzy ping akurat itp.. Przez staty ludzie zaczna uzywac wszystkich dostepnych czitow na podlepszenie statystyk (aimbot, wchodzenie do beczek) i wogule zacznie sie awantura o czitach itp.. Powiecie: skad mozesz wiedziec co bedzie? A wiem, bo to samo sie dzialo na najbardziej popularnym serverem w poslce w wolfa, tam juz od kilku miesiacy trwa afera o graniu na statsy. Ludzie whcodza do teamu, ktory ma wiecej punktoof albo jak im nie idzie to wchodza na spekta. To jest chore, cala zabawe sie przez to psuje. Moze, gdy duzo ludzi poprze moje zdanie admin servera usunie statsy. Prosze o qltularne wypowiedzi na moj temat

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-05-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

hmm

hmm nie wiem co do konca o tym myslec, ale mysle ze dobrym pomyslem bylo by zresetowanie statow, chocby dlatego by wszyscy mogli zaczac na rownym poziomie, tzn jednki graja od dawna dzieki czemu sa na wyzszych miejscach podobnie jak ich klany, inny graja od niedawna i sa gdzies dalej w tabeli, wiec mysle ze procz tego zo wymienil Par0wa to bedzie kolejnym powodem do wyczyszcenia statow.

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 31-05-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GeForce4
Training (Enforcer)

No nie wiem czy to dobry pomysl z czyszczeniem ststow - to juz lepiej calkiem je usunac.
Za jakis czas znow przeciez wystapi ten sam problem iponowne czyszczenie????
Do nikad to nie prowadzi a tylko moze wkurzac uczciwie grajacych.

Old Post 31-05-2002 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GeForce4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GeForce4 Znajdź więcej post'ów przez  GeForce4 Dodaj GeForce4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GeForce4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Popieram całkowicie ale z drugiej strony jakies statsy chyba powinny być. Trudno jest to utrzymać w należytym porządku ale jakiś wyznacznik poziomu powinien chyba być...

Old Post 01-06-2002 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

ja tez jestem za usunieciem statystyk, gdyz jest t ochore. ludzie zrobia all zeby byc na wyzszych miejscach. nie beda chciali grac w blue teamie, gdyz tam sie czesciej ginie, a w red mozna wiecej kolesi zabic. beda sie bali wychylic zaryzykowac samobojcza akcje etc. zeby tylko ich nie zabito. majac ping 200 wogle nie beda grac, gadyz ludzie z pingiem 50 beda ich zabijac na 1st kroku, a wiadomo, ze w takich grach wygrywa sie zazwyczaj pingiem, a jak pingi sa rowne to umiejetnosciami i taktami, ale w polsce nie ma co liczyc na rowne pingi
jesli chodzi o ten server z rtcw (czyt. [POISON]ByRy FFA ) to juz kilka razy sugerowalem, zeby usunac z niego statsy, kilka osob mnie popieralo, ale nigdy do tego nie doszlo
to bylo by na tyle jesli chodzi o tego posta
qzwa czekam na mecz i mi sie nudzi, aaaaaaaaa

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 02-06-2002 04:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

A spotkalem sie z opinia, ze jestem za usunieciem dlatego, ze mam bardzo ceiniutkie statsy No coz nie bede na niego jechal ale statsy takie cienkie to ja nie mam

PS Xaoo: ale sie dzisiaj wqrwilem jak grajac gdzies o 4:30 ojciec mi korki wykrecil :>>>

Dobra teraz trzeba tylko skontaktowac sie z adminem i powiedziec mu prosto w monitor co myslimy o statsach

Old Post 02-06-2002 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

A ja Wam panowie powiem jedno. Dla mnie statsy mogą być, i tak nie przywiązywałem do tego większej wagi. Proponuję więc zrobić ankietę P

Old Post 02-06-2002 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^

PS Xaoo: ale sie dzisiaj wqrwilem jak grajac gdzies o 4:30 ojciec mi korki wykrecil :>>>

Świetny pomysł z tymi korkami. Ja zrobię odwrotnie. Wykręce ojcu gdy będzie przy komputrze siedział

żartuje oczywiście to mogłoby doprowadzić do rostoroju nerwowego mojego albo ojca

Old Post 02-06-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Ojciec w SOFa gra? No tego jescze nie słyszałem

Old Post 02-06-2002 20:01
bluesdriver
Combat (Death Knight)

No własnie nie gra. Robi same nudne rzeczy na komputerze. Nie wie do czego urządzenie zostało stworzone. Nie ma zielonego pojęcie o grach ...... i DOBRZE

Old Post 02-06-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Zasadniczo to SOF jest zajebisty ale komputery nie są tlyko do grania (chociaż może... ) ). No ale fajnie byłoby tak tatusiowi skopać tyłek po lanie na przykład )

Old Post 03-06-2002 18:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions