Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Sens PB...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Sens PB...

W tym topicu chciałbym poruszyć temat PB Optional.... jaki jest sens takiego ustawienia... chaterzy powinni być zapisywani i kickowani automatycznie... pozatym serwery powinny udostępniać publicznie logi PB ot tak dla publicznej wiadomości....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-07-2001 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Re: Sens PB...

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
W tym topicu chciałbym poruszyć temat PB Optional.... jaki jest sens takiego ustawienia... chaterzy powinni być zapisywani i kickowani automatycznie... pozatym serwery powinny udostępniać publicznie logi PB ot tak dla publicznej wiadomości....

Popieram, wszedzie powinien byc PB required a nie optinal, chociaz napewno to nie wyeliminuja oszustwa ale moze troche je ograniczy, przynajmniej wsród tych poczatkujacych cziteroow bo "zawodowcy" zawsze znajda sposoob .

Old Post 13-07-2001 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
poLaq
poLaq :)

A ja mam inne zdanie .

Wogóle PB to jest głupota po co sciagac jakies gówienka instalowac jak itak niedługo jakis glupi cheater zrobi nowegy program i PB sobie nie poradzi i tak nawet jest przyklad ostatnio na jakims servie byl PB właczony wiesz tryby sryby itd. koleś wlazł na server fru sru wall chack drugi ciach mach OpenGL hack na lamerstwo nie ma rady nawet chyba te czarne listy cziteroof nic nie zdziałaja ale z tym PB można spróbowac

Załącznik: hehehe.gif
Załącznik został 38291 razy przeglądany.

Old Post 29-07-2001 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil poLaq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do poLaq Znajdź więcej post'ów przez  poLaq Dodaj poLaq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać poLaq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Akolyth
+++ Graveyard +++ +++ +++

Nie masz racji, a ja, z przyjemoscia, Ci to udowodnie. Wiesz zapewne, ze powstala lista cziterow. Wiesz rowniez, ze jest spisywana z logow z PB... wiec jednak Pb cos daje... wiem, ze na tej liscie jest pelno podszywaczy, ale to nie o to chodzi.
Zgadzam sie natomiast z tym, ze PB powinien byc Required. Optional nic nie daje...

Old Post 29-07-2001 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Akolyth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Akolyth Znajdź więcej post'ów przez  Akolyth Dodaj Akolyth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Akolyth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Akolyth
PB powinien byc Required. Optional nic nie daje...

true
ale nie pier**lmy o tym, a zalatwmy to!

Old Post 29-07-2001 11:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
poLaq
poLaq :)

Talking no moze masz racje

No może masz racje

---------------------------------------------------------------------------
Teraz możesz podkręcić procka

Załącznik: gamescoolnetpl27960-day.png
Załącznik został 336 razy przeglądany.

Old Post 29-07-2001 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil poLaq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do poLaq Znajdź więcej post'ów przez  poLaq Dodaj poLaq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać poLaq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Akolyth

FrugO, daj mi mozliwosci zmiany, a zrobie to! Zapewniam Cie o tym uroczyscie i publicznie !
Btw. GRU ma jakas stronke?

Old Post 29-07-2001 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Akolyth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Akolyth Znajdź więcej post'ów przez  Akolyth Dodaj Akolyth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Akolyth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

Talking

lol

GG: 1201520

Old Post 29-07-2001 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

temat PB juz mnie troche nudzi
z chitami i PB jest tak samo jak z wirusami
zawsze wyjda niowe wirusy i nowe mks'y czy jakies tam inne
i tak sie to bedzie krecic dopuki beda ludzie grali w CSa
i nigdy nie wyeleminuje sie chitow

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 29-07-2001 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Akolyth

Btw. GRU ma jakas stronke?

under construction

Old Post 29-07-2001 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Akolyth

Czekam z niecierpliwoscia.

Old Post 29-07-2001 19:20
Dante
Blood Reaven

Wink

Ja bym chcail zeby na kazdym serwie nie bylo PB a czemu ?
Temu:Zawsze kiedy mam PB on to mam laga powyzej 279 !

Sen to marnotractwo przez ten czas ile by morzna bylo klanowek wygrac i przegrac.

Old Post 30-07-2001 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dante Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dante Znajdź więcej post'ów przez  Dante Dodaj Dante do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dante prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Jak to mawia mój kolega: "Mosz pecha" .

Old Post 30-07-2001 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

Talking lol

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
Jak to mawia mój kolega: "Mosz pecha" .

Hiehiehi to chyba nie winika z BP... lol...

Old Post 31-07-2001 08:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

no co ty

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 31-07-2001 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
no co ty

.......................................................................................................

Old Post 31-07-2001 11:52
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Wink PB nie przydatny ?!?!

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Dante
Ja bym chcail zeby na kazdym serwie nie bylo PB a czemu ?
Temu:Zawsze kiedy mam PB on to mam laga powyzej 279 !

No i co ze masz 279 ping dobrze ze ten PB jest bez niego by lazili sami cziterzy wtedy by byla gra .Przeciez to bezsensu ja gralem z cziterami. Zobacz jaki PB jest pozyteczny wywala tych ktorzy nie maja i dobrze zeby nie zapomniec najlepjej walnac do autostartu,ja tak mam.Zobacz na[b] "CZARNA LISTE"
tam jest tyle cziterow ze ahoj gdyby nie PB to by te lamy jeszcze graly po serwerach !Twarde slowa tawrdy czlowiek hyhyhy

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 08-08-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: PB nie przydatny ?!?!

EH Dante co ty bredzisz ? PB nie powoduje zadnych lagow. napewno troche korzysta z sieci ale nie na tyle aby obciazylo ja za mocno. Scorp ma racje gdyby nie PB to tych cziterow by bylo coraz wiecej, a tak sie boja ze dostana bana i sie nie bawia !
Jak bys odwiedzil choc raz strone PB to bys wiedzial ze goscie sie znaja. Tak np. uruchomili serw i zaprosili cziterow aby wylapac najnowsze czity i je "wyleczyc". Wiadomo ze PB nie jest perfekcyjny ale nie ma czegos perfekcyjnego. To tak samo jak z oprogramami antywirusowymi. Co chwila sa jakies nowe wirusy i czeba wydawac updatea. PB r00lz

PS: Sniper LOLu. W xsywie masz jeszce wpisane SUN a w posroweiniach piszesz ZOMO rulez HAHA

Old Post 10-08-2001 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Wink Re: Re: PB nie przydatny ?!?!

Ten temat jest juz chyba zakonczony wszystko co trzeba bylo powiedziec jest powiedziane.
PS: thx nem ze stoisz za mna
PS2: LIS3EN ty tez w klanie [ZOMO] ?
PS3: SUN sie rozpada?
PS4:ALE tych PSow jest

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 11-08-2001 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions