Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Pomoc z rtwc
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Unhappy Pomoc z rtwc

gram w ta gierke 2 dni, a kompa super nie mam i cos jakos wolno mi chodzi czy sa komendy podobne do rtych z q3 aby dzialal szybciej. Nie chodzi mi o ta aby zmienil gre w w3d tylko o takie do texstureki itp. PLISKA HELP

tako rzece debil gore

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-05-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Hmm, napisz jakiego kompa masz, na jakim systemie pracujesz, jakie detonatory masz... i na jakich ustawieniach grasz w wolfa, to bedziemy mogli pomoc

Old Post 22-05-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

o Gore

Ja sie na ustawieniach nie znam - sama mam ladnego wolfa
Ale wiem ze mozna zmienic na vertex i picmipa zwiekszyc

Old Post 22-05-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

O ile sobie przypominam to Mazio zalozyl topic, w ktorym mozna znalezc duzo roznorodnych komend... poszukaj sobie i problem rozwiazany

Old Post 22-05-2002 19:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

Re: Pomoc z rtwc

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
....czy sa komendy podobne do rtych z q3 aby dzialal szybciej.

sa takie same w 90% :)

Old Post 22-05-2002 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

celeron 333, 256 ram, Ati rage pro turbo 3d 8mb + akcelerator v1 2 mb i jestem w miare zadowolony z mojego "malego"

tako rzece debil gore

Old Post 23-05-2002 07:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Ile masz fps na tym sprzęcie ?

Old Post 23-05-2002 08:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Obawiam ze a tym kompie wolf nie bedzie ci chodzil zbyt dobrze nawet przy maksymalnym zmniejszczeniu detali, wycieciu tekstur itp

Old Post 23-05-2002 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

w q3 da sie na takim czyms jescze pograc i to w miare dobrze bo mam prawie taki sam sprzecik tylko ze jest w drogim pokoju i jak idzie co do czego to kumple nie narzekaja na malo fps o wiele gorzej z wolfikem jak gramy po necie to tam chodzi okropnie a ping nie przekracza 150 nie wiem engine q3 jest troche starszy moze dlatego ale z innej strony mapy do wolfa sa 2x wieksze niz te w q3

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 23-05-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Hmmm to masz problem!
Na tym Kompie nie masz szans zeby ci wolf dobrze chodzil!
Mozesz dac wszysko na min i i tak mozesz zapomnac!
Bo wiem jak bylo na kompie starym od mojej siostry!
AMD 450 i 256 MB i 16MB V3! I na min sie gralo tak strasznie ze kupilem sioscze nowy sprzet!
Nawet na kompie z AMD Duron 900 Mhz i 12MB V2 Wolf chodzi tak ze plakac idzie!
Poprostu ulepszona Q3 Engine ma wieksze wymagania!
Sorry ale to prawda bedziesz musial sobie nowy komp sprawic!

Pozdrowienia for @ll

Rudi

Old Post 23-05-2002 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Ja swego czasu gralem na celeronie 333, 256ram, GF2MX400 64mb i przy picmipie ustawionym na 3-4 oraz wszystkim obcietym na maxa dalo sie wyciagnac srednio prawie 20fps . Na asfalcie coprawda czesto spadalo grubo ponizej 5, ale w koncu trzeba byc twardym.

IRCnet: #polishlegion

Old Post 24-05-2002 08:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Unhappy

Ja mam pII 350, 320Mb ram i ATI 3D RAGE PRO 2Mb. Mam włączone vertex lighting i /r_picmip 5 (jak nie ma na serwie PB to 16 ) Detale na minimum i wolfik mi chodzi 10-15fps, a na plazy lub asfalcie 1-8fps . Jakos gram, ale gra zarywa czesto, nawet przy b. dobrym pingu.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 06-06-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez D@RK_LORD
Ja mam pII 350, 320Mb ram i ATI 3D RAGE PRO 2Mb. Mam włączone vertex lighting i /r_picmip 5 (jak nie ma na serwie PB to 16 ) Detale na minimum i wolfik mi chodzi 10-15fps, a na plazy lub asfalcie 1-8fps . Jakos gram, ale gra zarywa czesto, nawet przy b. dobrym pingu.

Dla mnie jestes WIELKI jesi na tym grasz. Sam wiem co to szarpanie pomimo wygladu a'la wolf3D. Zycze tylko dorobienia sie czegos mocniejszego.

IRCnet: #polishlegion

Old Post 06-06-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

a teraz szok mam pII 333@375 gf2mx400 250/375 (core/memory) 128mb ram - detonatory 29.14 , Nvidia nforcedrivers - bicz - na upper base 30fps na plazy w strone bazy 18 , WR 70-80 momentami 125 asfalt 20 brama z nalotami 9-12 , wieze 14-15 - oczywiscie im wiecej nalotow fps ida w dol ale nie ponizej 6-7 - wniosek - dobry tweak! to podstawa sam dochodzilem co jak przestawic aby cos zyskac ustawienia wolfa to 800*600 detale geometric details low picmip 5 (choc przy picmipie 2 nie ma roznicy fpsow lol ) szczegolowosc krzywych 999 (default 4 chyba ) kozystalem z konfiga ktory mozecie znalezc na www.rtcwfiles.com nazywa sie tweak.cfg ale imho jest toroche spiepszony zeby dalo sie grac na slabych kompach po pierwsze czysta winda! ale to extremalnie zero smieci dobre detki + nforce + tweak sprzetowy zdjety bok obudowy bo wiatraki nie wyrabiaja da sie mimo wszystko urwac pare fps. druga sprawa ze grafika gra tu drugie skrzypce gdyz na moim konfigu w cafe na athlonie 1.0 i gf2mx400 - gral na nim angel na finalach wcale nie jest lepiej tzn nie ma tak duzego skoku fpsow okolo 10 srednio te wartosci co podalem mozna podwyzszyc , wolf opiera sie na openGL i nie wiem czemu proc sie liczy najbardziej wyniki typu 100 fps osiaga sie nie wiem na jakim sprzecie na athlonach 1.7 asfalt ma 40-60 fps :o poprostu tweakujcie tweakujcie tweakujcie ja na "dopieszczenie" swojego konfiga pod wzgledem grafiki poswiecilem ok 2 mies metoda prob i bledow udalo mi sie z zrodel powszechnie dostepnych , polecam liste komend konsoli commander keen's nie mam url po formacie jestem wiekszosc jest w topicu jak podkrecic hansa a pozatym szukacie , sciagajcie confy znanych graczy z czolowki CB i czytajcie duzo o tym pozdrowka i udanych lowow trza byc upartym

Old Post 07-06-2002 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bubi
Skilled (Knight)

Hmmm...

Z tego typu komputerem (RtCW wymaga dobrego procesora i duzej ilosci pamieci, karta graficzna jest tu akurat mniej istotna) mozesz miec duze problemy z uzyskaniem zadowalajacego efektu. Jesli mialbym pomoc, polecalbym przede wszystkim wizyte na gieldzie komputerowej... Jesli jednak chcesz sprobowac tweakowac swoj config teraz, podaje kilka linkow, ktore powinny odpowiedziec na WSZYSTKIE Twoje pytania. Jeszcze jedno - PRZED jakakolwiek modyfikacja wolconfig, zrob backup!

http://ucguides.savagehelp.com/Quake3/FPS_visuals.html

Ten link wyjasnia bardzo duzo o tym ktory cvar co robi... podajac nawet screeny efektow finalnych poczynionych modyfikacji. Odnosi sie do Q3, ale engine jest w zasadzie identyczny; niektore rzeczy nie zadzialaja po prostu. Przewin na dol strony.

http://keen.gameadmins.com/tweaking.html

Ten link z kolei jest chyba najlepszym zrodlem informacji o cvars pod katem uzyskiwania dodatkowych fps. Masz wylistowany niemalze KAZDY cvar jaki istnieje, z podanym mozliwym zakresem jego modyfikacji, oraz, co czyni ten site szczegolnie uzytecznym - z iloscia dodatkowych FPS jakie mozesz uzyskac. Najczesciej nie sa to duze wartosci, ale ziarnko do ziarnka...

BTW., ja siedze na Tb1GHz, 256 RAM i GF2GTS32, i czesto narzekam na niskie FPS (ale w moim przypadku, niskie to znaczy 30 fps na assault podczas airstike'u, cap mam ustawiony na 125). Wiec wszystko jest wzgledne...

Jeszcze jedna uwaga: poszukaj sobie informacji o hunkmegs, zonemegs, snaps itp. To nie do konca cvars a raczej parametry dotyczace ilosci zasobow systemowych jakich wolf bedzie uzywal. W Twoim przypadku, MUSISZ przeznaczyc dla wolfa jakies... 100%?

Pzdr.,
HEL Bubi

Old Post 07-06-2002 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bubi Znajdź więcej post'ów przez  Bubi Dodaj Bubi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bubi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Ja powiem ze wlasnien w OPEN GL jest Karta Graficzna naj wazniesza! Moj kumpel ma Celeron 1Ghz i 256 RAM ! A karte jakas tandetna! i mu wolf chodzi ze szok! Ja na takim czyms nie umialem grac!
Co do sily proccessory to moze masz racie ale w AvP2 z Lithtech-Engine.To poczebuje dobry Proccessor a mniej karty!

A co do RTCW to uwazam ze komp powinien byc w miare dobry i miec dobra karte graficzna!
Bo co to za gra jak masz 5-10 fps! 30fps min wszedzie musi byc!

Old Post 07-06-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bubi
Skilled (Knight)

Hmmm... karta graficzna kontra procesor. Ja gram na picmip 5, gamma 2, wylaczone w zasadzie wszystkie tekstury... i w tym momencie liczy sie procesor i pamiec. Jesli chcesz sie bawic z light map on, rzeczywiscie bez dobrej karty toto nie pojdzie.

Choc generalnie rzecz ujmujac, kazdy komp musi byc zlozony bez tzw. "bottlenecks". Co z tego, ze kupilbys na przyklad procesor 1600 MHz plus Gf4ti4400, jesli mialbys dajmy na to XP i 128 MB ramu. Ram bylby wlasnie owym "zatorem" dla szybkiego przeplywu danych.

Co do moich ustawien, beach nie schodzi ponizej 50 fps. Kazde pomieszczenie zamkniete na dowolnej mapie, to srednio 125 fps, a na tej wlasnie wysokosci mam ustawiony cap... Przy raczej niezadokonalej karcie graficznej, gf2gts32, dzieje sie tak, bo... procesor i ram sa realtywnie jeszcze wysokiej proby.

Pzdr.,
HEL Bubi

P.S. Nie jestem zwiazany z branza IT... to co napisalem wynika z moich doswiadczen i wieloletniej (hobbystycznej, przyznaje) dlubaniny przy kompach. Moge sie wiec mylic... choc wydaje mi sie, ze raczej mam racje.

Old Post 07-06-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bubi Znajdź więcej post'ów przez  Bubi Dodaj Bubi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bubi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Moze mi ktos powie co musze zalaczyc zeby pokazywalo mi fps powyzej 99! Bo umnie na 100 nie umi cos wejsc! moze cos zle zalaczylem!

THX z gory

Rudi

Old Post 07-06-2002 20:17
MAr-n
PROwokator

ty nie rozumiem o co ci chodzi co zalaczyc chcesz widziec ile masz fps jak grasz jak tak to wpisujesz w konsoli /cg_drawfps 1 i po klopocie

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-06-2002 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Hmmm no tak ! Ale mi wtedy pokazuje max 99 fps i ani jednej wiecej!
A inni mowia ze maja ponad 120! Wiec czemu umnie wiecej nie pokazuje niz 99fps?

Old Post 08-06-2002 11:19
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Talking

Hehe, tak sobie forum przegladam, patrze tu i tam... nigdzie nie ma... az tu nagle tak niepozornie wygladajacy topic... To tutaj gracze wypisuja jaki to sprzet maja, ilez to ramu i ileset klatek wyciaga u nich wolf...

Kurde, gorszy mam byc?
Mam Durona 800, 196 RAM, GF2 64 TV-OUT... Wolf chodzi ok, tylko cos mapy sie strasznie dlugo wczytuja...

Pozdrawiam wszystkich,
[AGD]Dyzio

Old Post 11-06-2002 08:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool RUDI mein kleiner NAZI FRUND

w cfg zanjdź sobie linijke chyba: seta com_maxfps "XX" gdzie liczba XX to FPSy >>> masz wpisane 100 zmień na ile chcesz i tyle

Old Post 11-06-2002 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

backup wolfconfig_mp.cfg loL

nie edytujcie wolfconfig_mp.cfg
zrobice sobie konfig: "jestemlolek.cfg" w katalogu main i tam wrzucajcie swoje picmipy i inne cvary w pliku autoexec.cfg dodajcie linijke: exec jestemlolek.cfg -bedzie ladowac na starcie
w swoim pieknym konfigu na samej gorze dodajcie
bind j "exec jestemlolek.cfg" - bedziecie go sobie ladowac z po nacisnieciu "j"
teraz uruchomcie wolfa w trybie r_fullscreen 0 i majac otwarty swoj konfig robicie zmiane, w grze vid_restart i patrzycie co tam tez sie narobilo a pozniej wrazie co poprawka, jak zaczaicie co wam pasuje wtedy dajecie fullscreena na 1 i robicie timedemo (drawfps loL)
mozecie nawet bez dzwieku
s_initsound 0
snd_restart
timedemo 1
demo "nazwa mojego lolowego dema"
ps: sprzet GorE: ja bym oddal w cenie zlomu

Old Post 11-06-2002 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bubi
Skilled (Knight)

Dyzio, za czas wczytywania map wolfa odpowiada przede wszystkim ustawienie parametru hunkmegs (chyba?) ... albo zonemegs? Pogrzeb w configu w kazdym badz razie. "___megs" odpowiadaja po prostu za ilosc RAMu jaka przeznaczasz na dane "cos" (np. wczytywanie czy dzwiek) w wolfie. Poszukaj.

Pzdr.,
HEL Bubi

Old Post 11-06-2002 13:54
MAr-n
PROwokator

no ale co mi to da do czasu ukazania sie 1,32 mapa sie laduje strasznie dlugo a mam kompa dosyc dosyc kiedys siadalem pyk chwilka i mapka wgrana a teraz zdarze sobie fajke spalic wrucic i stoi na polowie nieraz

(...)

Old Post 11-06-2002 19:34
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
no ale co mi to da do czasu ukazania sie 1,32 mapa sie laduje strasznie dlugo a mam kompa dosyc dosyc kiedys siadalem pyk chwilka i mapka wgrana a teraz zdarze sobie fajke spalic wrucic i stoi na polowie nieraz

O to mi wlasnie chodzi... zdarze na fajke isc i nawet czasem dwie spalic... ale rade wyprobuje.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 11-06-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions