Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Wakat na moderatora...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

First Person Perspective Wakat na moderatora...

Jak widzicie - jestem tu sam... Tak samo wyglada moje moderowanie...

Tak wiec - jest jedno mijesce wolne - wybierzcie kogos, kogo uwazacie za godnego i sprawiedliwego, aby byl dodatkowym moderatorem na tym forum. W sposob w jaki to zrobicie - jest mi obojetny, byleby wybrana osoba mogla legitymowac sie jakims znaczacym poparciem.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-06-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Wink

No to nam teraz dales czadu!

Patrzac jak sie tu wiekszosc potrafi zgodzic ze soba to tak jak bys rzucil kosc miedzy glodne psy! Ciekaw jestem co z tego wyniknie...

Old Post 07-06-2002 00:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Coz ja proponuje Saari.
Ma spokojne podejscie do rzeczy, chyba kazdy ja lubi, szanuje i wydaje mi sie ze bedzie dobrze moderowac

nie bede smarowal kolejnego posta
- Spanz tez sie nadaje, ma chlopak poukladame w glowie

Edytowane przez ProspeR dnia 07-06-2002 o godz. 01:26

Old Post 07-06-2002 00:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

zglaszam sie na ochotnika - powaga

Old Post 07-06-2002 00:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Coz ja proponuje Saari.
Ma spokojne podejscie do rzeczy, chyba kazdy ja lubi, szanuje i wydaje mi sie ze bedzie dobrze moderowac

ja tez jestem za Saari
ma juz swoje doswiadczenie w: "o niczym konkretnym w sumie" i "Hardware/Software", poswieca grze RTCW bardzo duzo czasu, no i jest w fpp.pl etc
komu innemu mozna zaufac jak nie tej skromnej, bystrej dziewczynce, ktora z checia podnosi wasze tluste dupska jak ktos was zabije

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 07-06-2002 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Xaoo

No jesli tego byscie chcieli to moge was jeszcze pomeczyc wywalajac co gorsze topiki

Old Post 07-06-2002 07:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Barsok
Skilled (Knight)

A ja swoj glos poparcia udzielam kazdemu, kto ma iq powyzej 50, umie napisac cos po polsku, i nie jest z klanu 2va :))))))))))

Old Post 07-06-2002 07:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Barsok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Barsok Znajdź więcej post'ów przez  Barsok Dodaj Barsok do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Barsok prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
No to nam teraz dales czadu!

Patrzac jak sie tu wiekszosc potrafi zgodzic ze soba to tak jak bys rzucil kosc miedzy glodne psy! Ciekaw jestem co z tego wyniknie...

Albo bede ja - kiedy wlasciwie mnei nie ma czyli nikogo nie ma... albo znajdziecie kogos...

Old Post 07-06-2002 08:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Ja tez moglbym na moderatora. Odkad odkrylem to forum to bywam tu codziennie i jestem na biezco. Tylko jeden problem - od lipca do wrzesnia mnie nie ma .

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 07-06-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Jesli chodzi o mnie, to Sp@nz bylby spox, Saari tez by tu pasowala. Od biedy moglibyscie wziac nawet mnie IQ bedzie chyba powyzej 15 A i na boardzie jestem kilka(nascie) razy dziennie

IRCnet: #polishlegion

Old Post 07-06-2002 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

First Person Perspective Hmmmm...

No i na tym juz chyba sie zakonczy... jak sam widzisz Lukasie(Skajłokezre) to chyba sam musisz poszukac tej konkretnej osoby...nie to zebym mial cos przeciwko pozostalym...bo z tego co mi sie zdaje to taka robota moderatora nie jest wcale taka lekka...a pozatym board RTCW nie jest jedyny na ktorym jestes moderatorem ,masz tu bardzo cieszko bo malo kogo tu znasz takiego konkretnego zeby mu powierzyc takowe stanowisko, a jeszce dodatkowo dochodzi olobrzymi smietnik jaki juz sie tu zrobil a na usunieecie tego nie masz wystarczajaco duzo czasu albo wogole...jesli mam oddac glos na kogos konkretnego kto juz jeest wczesniej przedstawiony, niech to bedzie Spanz...jest to konkretny kolo ktory ma poustawiane pod sufitem...no ale podjecie sie tej roboty ma swoje zalety i wady...wiec najlepiej bys zrobil jakbys znalazl chwilke czasu i pogadal ze Spanzem lub Saari.

No to tyle co moze dziadek Zajec doradzic w tej sprawie...

Old Post 07-06-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

proponuje Xceeda
jako jeden z niewielu wie do czego sluzy board. zreszta to widac, trzyma reke na pulsie (lolki na rtcw.fpp pisza newsy z jego postow/topicow), nie traktuje forum jako czata w trybie turowym, nie bije w oczy postami skladajacymi sie z jednego zdania i niepelniej mysli (hi Saari), nie nalezy do zadnej frakcji zielonych, fioletowych czy innych braci, pewnie pomocny bylby mu ten status. ma facet kupe pomyslow; - a co do "poukladania" w glowie... nie rozpierdalajcie mi serca... a chodzi do kosciolka i przeprowadza starsze panie przez ulice ?

Old Post 07-06-2002 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Hmmmm...

To jest pierwszy etap - ustalimy kandydatow a potem ankieta i bedziecie wybierac...

Ja w czerwcu mam bardzo malo czasu, zas w wakacje nie zawsze bede...

Old Post 07-06-2002 14:21
Ufoq
Doom Hammer

Nom, of kors że Truskafeczka Saari I nie mówię tego dlatego, że jest w pojzonkach, tylko że jest naprawdę w porządku i nie znam 2 takiej spokojnej i rozważnej osoby (no..może poza sobą )

Old Post 07-06-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Tak jestem za Xceedem

Żeby nie było, że promuje człowieka z mojego klanu.
Znam go osobiście, facet bardzo sensownie wypowiada się na boardzie i spędza na nim dużo czasu.

Old Post 07-06-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

Xceed ... or Saari

Old Post 07-06-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

moderowanie i wyrzucanie topicow na RTCw, huh to byly czasy

Old Post 07-06-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

ZimZum na moderatora!

Old Post 07-06-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
ZimZum na moderatora!

Wtedy przynajmniej byl porzadek
ale nie bede wlazil z butami do cudzego domostwa

Old Post 07-06-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum

Wtedy przynajmniej byl porzadek
ale nie bede wlazil z butami do cudzego domostwa

Jak juz mowilem - wybieracie wy...

Ustalic kandydatow i odpalimy ankiete...

Old Post 07-06-2002 23:02
ProspeR
Warrior (Scrag)

Ja proponuje coby do niedzieli postal ten topic, a pozniej ankieta.
Zainteresowani boardem i tak juz pewnie widzieli go i mieli okazje se wypowiedziec.

Old Post 07-06-2002 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Ja proponuje coby do niedzieli postal ten topic, a pozniej ankieta.
Zainteresowani boardem i tak juz pewnie widzieli go i mieli okazje se wypowiedziec.

Moze troche dluzej?

Old Post 08-06-2002 07:54
Mazio
Guest

Question

Troszke mi glupio sie zglaszac ale pomyslalem sobie ze rowniez moglbym sie zajac taka akcja. Mam duzo wolnego czasu przez caly tydzien, raczej nie planuje niestety wakacji w tym roku i interesuja mnie sprawy zwiazane z tym boardem.

Oczywiscie kandydatury wczesniej wniesione przez innych rowniez popieram ale mysle sobie ze np. dwoch nowych moderatorow nic by tu chyba nie zaszkodzilo? (od przybytku glowa nie boli... )

Jesli wiec uznalibyscie ze chcecie takiego wmordera... tfu! moderatora - jestem gotow.

Old Post 08-06-2002 09:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Duzo jest tu osob ktore moga byc moderatorem bo wiekszosc z nas siedzi tu prawie non stop czy to Spanz czy to Xceed Mazio i ProseR (jezeli kogos nie dopisalem to sorry ) Proponuje zeby bylo 2 moderatorow pierwszy moderator to Saari powod jest w fpp gra w wolfa juz dlugo jest na boardzie i chyba siedzi na nim kilka godzin dzienie z drogim moderatorem zaczynaja sie schody moi kandydaci to ProspeR lub Mazio

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-06-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnoopDoggyDoG
Guest

Moim zdaniem wszyscy wymienieni zasluguja na to zeby byc moderatorem... lepiej wybrac dwoch - jak np jeden wyjedzie na wakacje to drugi bedzie sam rzadzil A wiec ja droga losowania (kandydatury: Saari, Spanz, Mazio, Prosper, Xceed) wybralem 2 osoby: Mazio, Xceed ... - ale to naprawde bylo losowo

Old Post 08-06-2002 12:36
Lucas
esports.pl

Hm... 2-och moze byc, ale problem taki, ze ja nie mam zamiaru potem ustalac ktory z nich nabroil - np zamykajac jakis topic.... Jak jeden - to bedzie latwiej....

Jak sie upieracie przy dwoch - to nie odrazu na raz mianowiani, tylko w pewnym odstepie.

Moderator - non-fppmember - to jest pewien rodzaju eksperyment - czy mozna powierzyc moderowanie osobie, na ktora czlonkowie fpp nie maja wladzy. Forum rtcw najbardzije nadaje sie do tych eksperymentow - bo jest najbardzije zorganizowane...

Old Post 08-06-2002 13:14
Mazio
Guest

Wink

Hmmm...
Mysle Lucas ze umielibysmy dogadac sie z Saari. W koncu znamy sie juz troche z klanu (moj byly) i nigdy nie dochodzilo do konfliktow. Tak wiec chyba nie ma jakiegos ryzyka dopuszczenia dwoch osob moim zdaniem.

Co do braku wladzy - nie podejrzewasz chyba ze ktos (a przynajmniej ja) wyraza chec zajecia sie takim boardem, aby w nim "mieszac"! Nie wiem jak inni ale ja wychodze z zalozenia, ze uczestniczac w tym forum - pracuje na swoja opinie! Nie mam ochoty narobic sobie wstydu lub zapracowac na malo pozytywne zdanie o sobie. To jest najlepsze zabezpieczenie - samokontrola. Zreszta uprawnienia mozna odebrac ale nie o to przeciez chodzi.

To tyle jesli chodzi o mnie... niech sie wypowiedza tez inni.

Old Post 08-06-2002 13:46
Lucas
esports.pl

Wladza zmienia, a najbardziej nie kontrolowana....

Old Post 08-06-2002 13:57
FarSight
Training (Enforcer)

Talking Moderatorow dwoch

No... zgadzam sie z przedmowcami ...... hmm moje typy to Mazio, Prosper, Spanz (w kolejnosci alfabetycznej a nie hierarchicznej) ... no offence for other competitors

Old Post 08-06-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FarSight Znajdź więcej post'ów przez  FarSight Dodaj FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

Talking

stawiam na Xceeda

Old Post 08-06-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:11.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions