Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > P_o_m_o_c_y
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nemo
Guest

problem w singlu

Witam,

zaczalem grac w SoF 2 (jak wszyscy zreszta tutaj) i zacialem ie w jednej z misji, a mianowicie:

w ladowni na statku podkladam ladunki (4 o ile pamietam) i nie wiem co dalej Nie moge znalezc wyjscia. Szukalem chyba wszedzie - chyba jestem slepy. Wrocilem nawet do m-ca, gdzie wczesniej podnosilem widlakiem ladunek by po nim wskoczyc dalej. Sa tam 2 drzwi, przez ktore bym nie poszedl to dalsze sa zamkniete.
Co robie nie tak? Jak ie wydostac z tej piep... ladowni?

Prosze o pomoc

nemo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-06-2002 12:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
piotrus
Guest

Angry P_o_m_o_c_y

Szanowni gracze SOF2 mam problem w SP w misji Vergara`s Mansion Wine Cellar. Zszedłem do podziemi, zabiłem wszystkich twardzieli i........ nie mam pojęcia co zrobić. Staję przed beczkami z winem i nic. Pozdrawiam i z góry dziękuję!!!!!!!!!!

Old Post 26-06-2002 12:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Te dwa topici zostaly polaczone poniewaz traktuja o tym samym mianowicie o pomocy w singlu.. jak macie jakis problem to poprostu piszczie tutaj a nie kolejny topic. oka?

Old Post 26-06-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LadyGoska
Guest

Re: P_o_m_o_c_y

quote:
Napisane oryginalnie przez piotrus
Szanowni gracze SOF2 mam problem w SP w misji Vergara`s Mansion Wine Cellar. Zszedłem do podziemi, zabiłem wszystkich twardzieli i........ nie mam pojęcia co zrobić. Staję przed beczkami z winem i nic. Pozdrawiam i z góry dziękuję!!!!!!!!!!

O ile pamietam, to przy ktorejs ze scian stoja kartony/pudla - zniszcz je, a zobaczysz na scianie dziwignie otwierajaco przejscie. Teraz migiem do srodka

co do problemu nemo - nie wiem

Old Post 26-06-2002 17:47
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Re: Re: P_o_m_o_c_y

quote:
Napisane oryginalnie przez LadyGoska

O ile pamietam, to przy ktorejs ze scian stoja kartony/pudla - zniszcz je, a zobaczysz na scianie dziwignie otwierajaco przejscie. Teraz migiem do srodka

co do problemu nemo - nie wiem

hmm, mi sie wydaje ze przed sciana z winami stoi stolik z krzeslem, podejdz do krzesla i je przesun, wtedy otworzy sie przejscie przez sciane (ale to wersja z Bety)

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 28-06-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

eee...ja odpalam sof'a 2......i po prostu sie zdziwilem......
1. nie podoba mi sie
2. DLACZEGO NIE MA KRWI ???????

Old Post 28-06-2002 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LadyGoska
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
eee...ja odpalam sof'a 2......i po prostu sie zdziwilem......
1. nie podoba mi sie
2. DLACZEGO NIE MA KRWI ???????

nie ma? ))) wylacz cenzure

Old Post 28-06-2002 20:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:26.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions