Druga szansa?
Może ktoś mnie zna a może nikt...gram w Urban Terror już ponad rok, skąd wy w SW gracie około 2 miesięcy? niewiem to nieważne, ale jak macie zamiar się kłócić na tym boardzie to odradzam, bo nieznajdziecie nikogo kto na waszą strone się przechyli, zawsze ktoś będzie uważał że kogo innego w tym głowa/racja....
Jak się krytykuje lige to NUNU, niemozna tak, sam prowadzę lige GFOS w Urban Terror i wiem jakie są trudy tej organizacji, a jak już przychodzi jakiś meczy do sędziowania to wogle niewiem co zrobić, jak 1,2,3 i 4 mówi"qr*a co sie dzieje że przegrywamy, pierd*lona liga" i wtedy przykro się robi organizatorom tej ligi. Co do gry kogoś, np. tej lady Gośka to niewiem co mówić bo kobieta(spoglądając na jej wiek) troszkę wybiegła ze swojego środowsika i zamotała te towarzycho, w czym dla wielu ludzi sprawiła przykrość. Dla niektórych graczy wywalenie z klanu jest wielką porażką którą gracz niemoże przyswoić do siebie i zaczyna rugać ip.itd. . Więc powinniście jej dać jeszcze JEDNĄ SZANSĘ!!! Dolny jako CL'ek klanu dobrze zrobił tak mówiąc na tą lejdi bo w końcu on powinien przez waszą jeszcze skromną scenke ludzi, która mam nadzieję się powiększy, Jak powtórze ten gracz, czyli dolny jest głową klanu, jak i w większosci scenki, więc---chwała mu. Ze swojego doświadczenia gry w klanie, jak i po za nim podziele się moim doświadczeniem w czasie gdy gadamy o naszej grze:
1- Podlizuj się CL *clan leader*, czyli pomagaj mu i nigdy niemów w jego strone złych rzeczy
2- Słuchaj się go na klanówkach, jak i na ircu, lub gg bo co on powie to święte!
3- Grajcie zawsze razem trzymając się kupy, jak jesteście w jednym klanie to nigdy nieodpychajcie swoich członków klanu, plz a dobrze wam to zrobi.
4- Niezdradzajcie innemu klanowi swoich taktyk jak bedziecie w innym klanie.
5- Pomagajcie słabszym graczom(beginerom) bo niewiecie co z nich może być, nawet możliwe że z takiego gracza początkującego gre w SW wyrośnie wielki mastah któremu nikt niepodskoczy?, możliwe
6- grajcie z głową i niezawiele w swojego SW
Dzięki za wytrwałość w czytaniu, mam nadzieję że te krótkie moje rady dadzą wam do myślenia. Jak kogoś w tym poście uraziłem to sorry, ale inaczej nieumiem( moze w przyszłości się o te umiejętności postaram, kto wie?).
P.S. Zachęcam was do gry w Urban Terror, podam wam tu link do tej strony( www.urbanterror.pl)-----sorka moderatorzy za linka, ale fpp hostuje tę stronkę, czyli niejest to antyreklama waszego boardu, sami wiecie że nawet forum urban terror jest na waszym boardzie?
P.S. 2 gra w UrT nauczy was bardzo dużo rzeczy, które pomogą wam zaistnieć na waszej scence, czyli sprytu, celnosci, uwagi, a przedewszystkim r0zumu i wolnej woli w grze.
PoZdrawIam-----GrEaTEyE

GrEaTEyE
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|