Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Jedi Knight > kilka slow do dolnego i o dolnym
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LadyGoska
Guest

Thumbs down kilka slow do dolnego i o dolnym

Witam Wszystkich

jest to moj pierwszy post na tym forum i byc moze ostatni, pisze poniewaz adresat nie raczy ze mna rozmawiac na priv (ignor na gg, ban na #[con]), wiec do rzeczy...

Przez kilka dni bylam rekrutka klanu CoN, niestety juz nie jestem, poniewaz dolny (jeden z CL klanu, jest dwoch - dolny, nie zapominaj o raspie) wyrzucil mnie z druzyny za tzw. "brak szacunku do braci" - smiechu warte, oczerniles mnie na stronie piszac nieprawde ! Konflikt istnieje miedzy nami, a nie miedzy mna a pozostalymi czlonkami klanu.
Zarzucasz mi brak szacunku do czlonkow druzyny, a tym czasem sam co robisz? Od poczatku mojej gry w CoN cierpiales do mnie jakies zale.
Mowisz o szacunku, czy szacunek objawia sie w pisaniu do dziewczyny tekstow w stylu "nie jecz mala", "zmien skina! - dlaczego mam zmienic? - bo ja jestem darth vader, i ci to mowie!", itp. - to jeden z takich "kwiatkow".
Od samego poczatku chiales mnie sporwadzic do roli maskotki teamu.
Dziwisz sie, ze nazwalam Cie palantem? Po tym co napisales na stronie powtorze to jeszcze raz i bardziej dosadnie:
JESTES PALANTEM, w dodatku NADETYM
,nie przyjmujacy zadnej krytki, uwazajacym ze zawsze masz racje. Poza tym zaslaniasz sie regulaminem - JAKIM? Gdzie on jest?

Do czlonkow klanu CoN (-dolny):
bardzo dziekuje Wam za wspolna gre i czas, ktory poswieciliscie by mnie szkolic, szczegolne podziekowania kieruje do davisa (za szkolenie) i do yody (za dlugie walki). Zycze zwyciestwa w lidze, w ktorej mimo duzych checi nie udalo mi sie zagrac.

-=LadyGoska=-

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-06-2002 15:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

jak to przeczytalem to nie moglem powstrzymac smiechu ... bosz... chcesz ze mnie zrobic jakiegos tyrana tylko dlatego ze nie przyjalem Cie do bractwa bo uznalem ze Twoje umiejetnosci sa za male. Przyjmuje krytyke ale sensowna.

Moze wyjasnie te 2 cytaty :

"Nie jecz mala" - Gralem z Gośką duela , zabiłem ją i model kobity w JK2 wydaje taki smieszny dlugi jek wiec zartobliwie powiedzialem 'nie jecz mala ' , normalny gracz zareagowalby usmiechem '' ale Gośka robi z tego sensacje

"Zmien skin" "-Dlaczego" "Bo ja jestem Vaderem ;-)"... bosz to juz jest zupelnie glupie... Wzialem sobie skina Dartha Vadera i dolaczyla sie Gośka z tym samym skinem więc powiedzialem zeby go zmienila eh... po prostu zeby nie bylo 2 takich samych ale to nie byl zaden rozkaz...bosz... to jest smieszne...

Poza tym gralem z nia kilka dueli kiedy mialem czas zeby ja podszkolic, podobnie jak davis (ten duzo czasu poswiecil na trening Gośki).

Od początku miala jakies glupie problemy - ze niby nie chcemy jej przyjac bo jest dziewczyna i takie tam a prawda jest taka ze nie umie walczyc i dlatego zostala na poziomie rekruta...

Ta cala sprawa jest zalosna... Nie znasz sie na SW i nie wiesz ,ze kiedy ktos tworzy klan/bractwo to tworzy tez pewna hierarchie - a kibicowanie przeciwnikom kiedy z nimi walczylem czy 'palant z Ciebie' lol... Twoja odpowiedz na pytanie czy lubisz SW - 'moj chlopak lubi' ... tyle... tym optymistycznym akcentem koncze ta zalosna dyskusje... zero klimatu i znajomosci dzialania bractw/zakonow/klanow... bawisz mnie. Nie tylko ja bylem za wyrzuceniem Ciebie z bractwa.

Old Post 08-06-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DL|dolny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DL|dolny Znajdź więcej post'ów przez  DL|dolny Dodaj DL|dolny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DL|dolny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Co do maskotki i cytatu 'bo Ci to mowie' - maskotka nazywal Cie z tego co wiem zartobliwie davis , i nigdy nie rozkazalem Ci zmienic skina - myslisz ze nie mam co robic? Po prostu zazartowalem... naucz sie traktowania pewnych rzeczy z dystansem i troche wiecej poczucia humoru...

Old Post 08-06-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DL|dolny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DL|dolny Znajdź więcej post'ów przez  DL|dolny Dodaj DL|dolny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DL|dolny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LadyGoska
Guest

Na dodatek jestes klamca:

-ja nie uzywam i nigdy nie uzywalam tego skina!!!
-jak widac krytyki nie przyjmujesz, bo nie przyjales mnie nie za brak umiejetenosci (a o ich miernocie zdaje sobie sprawe bez twojej dretwej gadki) ale za to jak cie nazwalam- powiedziales; wylatujesz z klanu (nawiasem mowiac , w ktorym jeszcze nie bylam).

Poza tym zrecznie unikasz odpowiedzi dotyczacej regulaminu: wiec gdzie on jest "mistrzu"?
To tyle, dalsza dyskusja z toba jest bezcelowa, napisalam na forum o tobie bo nie pozwol esobie by mnie ktos taki jak ty oczernial bez podstaw co robisz powyzej po raz kolejny glupio broniac sie przed zarzutami.
Co do podchodzenia z dystansem - te slowa powinies zaadresowac do siebie

Z mojej strony to wszystko

-=LadyGoska=-

Old Post 08-06-2002 15:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

heh nawet nie wiesz jakie skiny wybierasz ? faaajnie...

Ciesze sie ,ze to koniec... bardzo...

Old Post 08-06-2002 15:58
best|Kai
On My Way!

Talking

No comment

Grade: Hauptmann
Class: Combat Medic
Stationed: Dresden Panzer Camp
Unit: 9.SS-Panzer Sanitätssturmbann "Großdetuschland"

Old Post 08-06-2002 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil best|Kai Znajdź więcej post'ów przez  best|Kai Dodaj best|Kai do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać best|Kai prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Komentarz innych graczy Jedi Outcast :

<Coreck> ta goska naprawde ma 24 lata?
<dolny|aw> ta
<dolny|aw>
<Coreck> rotfl
<Coreck> ;>

takim szacunkiem daza Cie ludzie wiec daj sobie spokoj...

Old Post 08-06-2002 16:11
Lipek
Training (Enforcer)

Co do skinu : To czasami jest tak ze jak ktos sie podlaczy to jk 2 nie zaladuje jego skina i wyglada on tak ja ty sam mialem takich z 10 przypadkow na niecie i na LANie.

Co do konfliktu: Uważam ze nie dobrze sie stalo ze Goska wyleciala , nic do niej nie mam ale nie opowiadam sie za zadna ze stron poniewaz do dolnego tez nic nie mam

Ps. mam nadzeje ze ten post zalagodzi troche sprawe.

Old Post 08-06-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lipek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lipek Znajdź więcej post'ów przez  Lipek Dodaj Lipek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lipek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Mozliwe... tyle ze Goska nawymyslala bzdur dodajac kilka slow przez co wszystko wyglada zupelnie inaczej. Zreszta nie ma sensu zasmiecac forum... dla mnie ta sytuacja jest smieszna :D
To tylko gra komputerowa (podobno ;)

Old Post 08-06-2002 18:02
hG@davis
Training (Enforcer)

Wracasz

Goska wracasz do nas, juz szybciutko

Old Post 09-06-2002 01:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hG@davis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hG@davis Znajdź więcej post'ów przez  hG@davis Dodaj hG@davis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hG@davis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lord_Nocniq
Guest

Lightbulb Zawsze mozesz dolaczyc sie do nas ...

jak w temacie ...
KLAN [LSC] pozdrawia ...

Old Post 09-06-2002 13:42
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Re: Zawsze mozesz dolaczyc sie do nas ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Lord_Nocniq
jak w temacie ...
KLAN [LSC] pozdrawia ...

wlasnie - zawsze mozesz dolaczyc do LSC co Ci doradzam

Old Post 09-06-2002 14:07
Andrzej
Dżedaj Master

Widac ze obie strony konfliktu opowiadaja sie po ciemnej stronie mocy

Old Post 09-06-2002 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Andrzej Znajdź więcej post'ów przez  Andrzej Dodaj Andrzej do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[LSC]MJ UFO
Skilled (Knight)

Talking

Edytowane przez [LSC]MJ UFO dnia 10-06-2002 o godz. 13:57

Old Post 09-06-2002 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [LSC]MJ UFO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [LSC]MJ UFO Znajdź więcej post'ów przez  [LSC]MJ UFO Dodaj [LSC]MJ UFO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [LSC]MJ UFO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$cottie
Guest

:) :) :) :) :) :)

pozdrowionka od [LSC]MR $cottie

Edytowane przez dnia 10-06-2002 o godz. 13:58

Old Post 09-06-2002 17:32
[FoR]Vorlen
Guest

Question

ja wogole nei wiem jaki jest problem, Dolny zalozyl klan i ma jkaies prawa i nalezy mu sie takze szacunek, bylo wiadomo ze dziewczyna ekhmmm kobieta .... 24 lata tak ? ;> .... wprowadzi zamieszanie i nie obejdzie sie bez takich sytuacji .... moim zdaniem sprawa jest juz wyjasniona i nie potrzebne sa juz dodatkowe usprawiedliwienia z obu stron BO ROBICIE Z SIEBIE OBOJE NIEZLE POSMIEWISKO ... LoL alez ja jestem krytyczny

Old Post 09-06-2002 20:45
[LSC]MJ UFO
Skilled (Knight)

Talking coz...

Sluchajcie jak dla mnie to ten problem jest smieszny... Jednej osobie nie pasuje klan drugiej czlonek klanu... Sprawa jest prosta... Zmienic klan... Jak chcecie sie oceniac to robcie to w grze walczac a nie zmuszacie wszystkich do wysluchiwania ty bzdur. Goska klan LSC jest zawsze otwarty na propozyjcje... Jezeli chcesz to mozesz sie zglosic ([email protected]) i Rada klanu przedyskutuje to... jezeli nie to sa tez inne klany... Pamietajcie gra powinna laczyc ludzi a nie ich klucic ze soba... Lipek dostal sie do klanu (za moja interwencja) i teraz dumnie nosi skrot LSC przed ksywka , a sadzac po jego umiejetnosciach to juz pewnie nie dlugo bedzie awansowany...

PS: Powstal kanal na mIRC'u #[lsc] - jest jeszcze mlody (ze 2 godzinki i nie wszystko mielismy czas zrobic )

PS.2: Pozdrowionka od UFO'a i gitara

Old Post 10-06-2002 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [LSC]MJ UFO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [LSC]MJ UFO Znajdź więcej post'ów przez  [LSC]MJ UFO Dodaj [LSC]MJ UFO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [LSC]MJ UFO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lipek
Training (Enforcer)

Re: coz...

quote:
Napisane oryginalnie przez [LSC]MJ UFO
Lipek dostal sie do klanu (za moja interwencja) i teraz dumnie nosi skrot LSC przed ksywka , a sadzac po jego umiejetnosciach to juz pewnie nie dlugo bedzie awansowany...

oby[-wan kenoby] jak naszybciej

Old Post 10-06-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lipek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lipek Znajdź więcej post'ów przez  Lipek Dodaj Lipek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lipek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HELOOIFAI
Skilled (Knight)

Talking

Czas żebym i ja coś mądrego napisał, a więc.........................ech kurde.....zacznijmy od początku. Czas żebym ....dobra nieważne, pozdrawiam hg davisa (jak mnie nei pamiętasz davis to chodź na duelka)

Old Post 10-06-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HELOOIFAI Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HELOOIFAI Znajdź więcej post'ów przez  HELOOIFAI Dodaj HELOOIFAI do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HELOOIFAI prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[LSC]MJ UFO
Skilled (Knight)

Czas aby w lidze zapanowala demokracja a nie dyktatorskie rzady dolnego

Old Post 10-06-2002 15:29
HELOOIFAI
Skilled (Knight)

Wystarczy poczytać "inteligentne" wypowiedzi dolnego i już wiadomo jakim jest człowiekiem....(człowiekiem to chyba za dużo powiedziane....)

Old Post 11-06-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HELOOIFAI Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HELOOIFAI Znajdź więcej post'ów przez  HELOOIFAI Dodaj HELOOIFAI do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HELOOIFAI prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hG@davis
Training (Enforcer)

nie no, poprostu nie moge tego kur*** :)

FA napiszcie wlasny regulamin i zobaczymy czy bedzie tak doskonaly ze nikt go nie skrytykuje. Wy kurde nic nie doceniacie ? Dolny odjebal kawal dobrej roboty i **** z tego ma ;/ Na moje powinien zamknac lige skoro to wam przeszkadza. A jezeli postanowi zeby jednak zostala : to prosze bardzo, nie grajcie ! Ktos wam kazal sie zapisywac ? Sorry za moje slownictwo i ton ale na serio juz mnie to wkurwia. Koles duzo robi a wy tego nie doceniacie i tylko nazekacie. Dolny nie wiem jak Ty - ja na Twoim miejscu bym zamknol lige - skoro wszyscy tylko na Ciebie naskakuja a Ty masz charowac. Mi sie to wszystko zaczyna nudzic, lubie grac ale bez przesady. To tylko GRA, klocicie sie o jakies bzdury. Zamiast samemu cos zrobic ! Pomyslcie kilka razy zanim cos napiszecie ok ? A jak macie ochote sie wyzyc to #bluzgi na ircu ale pobawcie sie rekoma. Skoro tylko nazekac potraficie. To zalatwcie b. dobry server. skinpacki, mappacki, zrobcie wszystko zeby innym bylo dobrze a poznije sluchajcie jak was ludzie bluzgaja ! **** no zbulwersowalem sie. Nara !

Old Post 11-06-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hG@davis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hG@davis Znajdź więcej post'ów przez  hG@davis Dodaj hG@davis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hG@davis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoLS|DarkSabre
Guest

grrrrr

No i po cholere pierzecie wlasne brudy na tym forum??? Zmobilizujcie sie lepiej i trenusjcie Pozdr

Old Post 11-06-2002 15:26
BoLS|DarkSabre
Guest

grrrrr

No i po cholere pierzecie wlasne brudy na tym forum??? Zmobilizujcie sie lepiej i trenusjcie Pozdr

Old Post 11-06-2002 15:32
HELOOIFAI
Skilled (Knight)

Davis nie o to chodzi, że wszyscy go krytykują (choć tak jest) ale o to że koleś nie ma za grosz szacunku do innych. Ja o lidze nie mówie nic złego-przeciwnie w końcu ktoś ruszył dupsko...ale nie w ten sposób!!! FA to mały i prywatny klanik i nie potrzebujemy "zaistnieć' w światowej czołówce, my to walimy... Bawcie sie dobrze i grajcie ile wlezie........a co do regulaminu to zobacz wyniki głosowania.

mej de fors bi łit ju

Old Post 11-06-2002 16:03
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Druga szansa?

Może ktoś mnie zna a może nikt...gram w Urban Terror już ponad rok, skąd wy w SW gracie około 2 miesięcy? niewiem to nieważne, ale jak macie zamiar się kłócić na tym boardzie to odradzam, bo nieznajdziecie nikogo kto na waszą strone się przechyli, zawsze ktoś będzie uważał że kogo innego w tym głowa/racja....
Jak się krytykuje lige to NUNU, niemozna tak, sam prowadzę lige GFOS w Urban Terror i wiem jakie są trudy tej organizacji, a jak już przychodzi jakiś meczy do sędziowania to wogle niewiem co zrobić, jak 1,2,3 i 4 mówi"qr*a co sie dzieje że przegrywamy, pierd*lona liga" i wtedy przykro się robi organizatorom tej ligi. Co do gry kogoś, np. tej lady Gośka to niewiem co mówić bo kobieta(spoglądając na jej wiek) troszkę wybiegła ze swojego środowsika i zamotała te towarzycho, w czym dla wielu ludzi sprawiła przykrość. Dla niektórych graczy wywalenie z klanu jest wielką porażką którą gracz niemoże przyswoić do siebie i zaczyna rugać ip.itd. . Więc powinniście jej dać jeszcze JEDNĄ SZANSĘ!!! Dolny jako CL'ek klanu dobrze zrobił tak mówiąc na tą lejdi bo w końcu on powinien przez waszą jeszcze skromną scenke ludzi, która mam nadzieję się powiększy, Jak powtórze ten gracz, czyli dolny jest głową klanu, jak i w większosci scenki, więc---chwała mu. Ze swojego doświadczenia gry w klanie, jak i po za nim podziele się moim doświadczeniem w czasie gdy gadamy o naszej grze:
1- Podlizuj się CL *clan leader*, czyli pomagaj mu i nigdy niemów w jego strone złych rzeczy
2- Słuchaj się go na klanówkach, jak i na ircu, lub gg bo co on powie to święte!
3- Grajcie zawsze razem trzymając się kupy, jak jesteście w jednym klanie to nigdy nieodpychajcie swoich członków klanu, plz a dobrze wam to zrobi.
4- Niezdradzajcie innemu klanowi swoich taktyk jak bedziecie w innym klanie.
5- Pomagajcie słabszym graczom(beginerom) bo niewiecie co z nich może być, nawet możliwe że z takiego gracza początkującego gre w SW wyrośnie wielki mastah któremu nikt niepodskoczy?, możliwe
6- grajcie z głową i niezawiele w swojego SW
Dzięki za wytrwałość w czytaniu, mam nadzieję że te krótkie moje rady dadzą wam do myślenia. Jak kogoś w tym poście uraziłem to sorry, ale inaczej nieumiem( moze w przyszłości się o te umiejętności postaram, kto wie?).

P.S. Zachęcam was do gry w Urban Terror, podam wam tu link do tej strony( www.urbanterror.pl)-----sorka moderatorzy za linka, ale fpp hostuje tę stronkę, czyli niejest to antyreklama waszego boardu, sami wiecie że nawet forum urban terror jest na waszym boardzie?
P.S. 2 gra w UrT nauczy was bardzo dużo rzeczy, które pomogą wam zaistnieć na waszej scence, czyli sprytu, celnosci, uwagi, a przedewszystkim r0zumu i wolnej woli w grze.
PoZdrawIam-----GrEaTEyE

GrEaTEyE

Old Post 11-06-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HELOOIFAI
Skilled (Knight)

Post blach!

Nikt nie krytykuje ligi (przeciwnie w końcu komuś chciało sie ruszyć dupe i zrobic coś dla innych..........szkoda że w ten sposób).

Old Post 12-06-2002 16:30
Jarek
Pop Shop Boy :P

DAMN!
Ludzie takie sprawy to nie na boardzie...
Wychodzi na to że będe musiał częsciej tu wpadać i lookać co sie dzieje bo wojenki słowne są tutaj bardzo nie mile widziane
Następnym razem będzie delete/close topic.

Old Post 12-06-2002 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions