hm, o CAL jakos nigdy nie pisalem (to chyba jeszcze za kadencji Kryptona), a co do modow to tak sie sklada, ze ja glownie o nich zamieszczalem newsy takze skrobnij jakis konkretny przyklad bo nie moge sie doszukac (no offense, po prostu moze moja wiedza jest za mala by odpowiednio nazwac niektore rzeczy - chodz siedze w grach na peceta od 286 - to byly czasy ), takze za wytkniecie ewentualnych potkniec bylbym wdzieczny (po co sie osmieszac na przyszlosc?). Cougar mam nadzieje, ze to byl LOL pozytywny, bo ten post nie jest gownianym zagraniem pod publiczke. Jak cos robie to staram sie to robic dobrze, ten servis (rtcw.fpp.pl) jest dla calej rzeszy wolfmaniakow, a nie tylko dla mnie, dlatego wole sie zapytac czego ludzie ode mnie oczekuja i im to dac, niz pisac dla samego pisania (to moge sobie robic na stronie prywatnej). Ty powinienes to rozumiec, w koncu to ty wspoltworzyles ten servis. Ja przyszedlem na gotowe i kontynuuje wasza prace. Z lepszym lub gorszym rezultatem. Nic wiecej.
Teraz z innej beczki. Vanco zaproponowal kiedys aby porobic wywiady z przedstawicielami polskich klanow. Jak sie na to zapatrujecie? Bedzie to zrodlo interesujacych informacji, czy tez LOL kompletny? ? Dajcie znac, w razie pozytywnego odzewu zaczyniemy ten pomysl wprowadzac w zycie.