Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Czego oczekujecie po fpp.pl?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

Czego oczekujecie po fpp.pl?

Czesc
Ten topic poswiecam wszystkim, ktorzy maja jakies propozycje co do tego jak powinien wygladac serwis rtcw.fpp.pl . Piszcie czego oczekujecie od redaktorow, co chcielibyscie aby ta witryna zawierala, a co jest waszym zdaniem zbedne. Jezeli macie jakies pomysly na cos nowego - walcie smialo, jezeli chcecie ponarzekac - to tez tutaj (bedziemy wiedzieli na co zwrocic nasza uwage).Tylko w ten sposob mozemy wyjsc naprzeciwko waszym oczekiwaniom. Z gory dzieki za odpowiedzi.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-05-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Widać, że nikt niczego od fpp.pl nie oczekuje, więc róbcie dalej tak jak dotychczas - mnie sie stronka podoba.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 03-06-2002 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Arrow Ja to bym chciał gwiazdkę z nieba ...

Artykuły ... dłuższe artykuły ... na jakiś tam wolfowy temat ... tematów są całe tony ... np. :

"lameriada i inne lajkoniki na polskich serwach" [ szczegółowy opis problemu ] ,

"granie pro [ ostra sieka ] a granie just 4 fun [ beztroskie peefowanie ]" ,

"polskie klany a czołówka światowa - są jakieś różnice ? " ,

"czy co-op w ogóle istnieje na serwach FFA ?"

"fenomen PeeFa" albo fenomen Noża , Snajperki , Dynamitu blah blah blah

... itp. itd ... naprawdę postarajcie się i wysmarzcie coś dłuższego do poczytania wieczorkiem przy kawie/herbacie/czymś procentowym

Old Post 04-06-2002 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

hehe dales im tematow to teraz wyparuja im mozgi ale zaczna pisac

Old Post 04-06-2002 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Tylko nie tooooooooooooooooooo. Już przez czytanie newsów i boarda chodze spać o 1, a jak zaczną na rtcw.pl lecieć długie texty to o 2 bede chodzil spac.................

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 04-06-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

Talking

aaaaaaaaaaaa ja oczekuje bardzo duzo

Old Post 13-06-2002 08:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

a ja juz niczego

Old Post 13-06-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

dlamnie działa dobrze chociaż mogło by być więcej informacji, przedewszystkim dłuższych i wyczerpujących, żebym sie zmęczył w trakcie czytania

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 13-06-2002 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SOLAR
Skilled (Knight)

By dali wreszcie pozadny dzial z plikami do zassania, ale to chyba nierealne , bo by juz byl.

Old Post 13-06-2002 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SOLAR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SOLAR Znajdź więcej post'ów przez  SOLAR Dodaj SOLAR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SOLAR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

hehe dobry pomysł solar czemu ja na taki nie wpadłem no ale jak sam powiedziałeś nie realny bo by już był no cóż może w przyszłości ale narazie musimy zadowolić sie ściąganiem z innych stronek a i jeszcze jedno fajnie by było gdyby było fpp.pl podobnie prowadzone jak wolfensteincity (chyba tak) tam to zawsze sie rozpiszą i powiedza o co chodzi zawsze jest dobry downlod i inne bajery z tamtąd najczęściej wszystko do wolfa ściągam

Mini Portal i nietylko

Old Post 13-06-2002 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

dzial download po co ? to tylko taki wymysl w downloadzie powinno sie znajdowac to co jest najbardziej potrzebne czyli nowy patch program do szukania serwerow i inne gadzety to wystarczy jezeli chodzi o jakos nowa mapke to powinien byc jej opis oraz szczegulowy link ze po wcisnieciu wlacza nam sie auto download

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 13-06-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

no tak ja o tym mówiłem martin a ty myślałeś o mapkach to co ty powiedziałes to starczy

Mini Portal i nietylko

Old Post 13-06-2002 15:57
Cougar
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
a ja juz niczego

heheh ale mialem lola jak ten post zobaczylem

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 14-06-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja jednak oczekuje zeby mnie robili takich rzeczy rzeczowych bo to pachnie lameria, no offense...

Np nauczcie sie odrozniac ligi CAL itp. Oraz dowiedzcie sie co to mod bo to wszedzie nie pasuje .

W koncu zostawilismy ladny budynek posprzatajacie i do roboty.

PS: Jak juz mowilem stara ekipa nie spi - v1-4 very soon.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 15-06-2002 02:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

hm, o CAL jakos nigdy nie pisalem (to chyba jeszcze za kadencji Kryptona), a co do modow to tak sie sklada, ze ja glownie o nich zamieszczalem newsy takze skrobnij jakis konkretny przyklad bo nie moge sie doszukac (no offense, po prostu moze moja wiedza jest za mala by odpowiednio nazwac niektore rzeczy - chodz siedze w grach na peceta od 286 - to byly czasy ), takze za wytkniecie ewentualnych potkniec bylbym wdzieczny (po co sie osmieszac na przyszlosc?). Cougar mam nadzieje, ze to byl LOL pozytywny, bo ten post nie jest gownianym zagraniem pod publiczke. Jak cos robie to staram sie to robic dobrze, ten servis (rtcw.fpp.pl) jest dla calej rzeszy wolfmaniakow, a nie tylko dla mnie, dlatego wole sie zapytac czego ludzie ode mnie oczekuja i im to dac, niz pisac dla samego pisania (to moge sobie robic na stronie prywatnej). Ty powinienes to rozumiec, w koncu to ty wspoltworzyles ten servis. Ja przyszedlem na gotowe i kontynuuje wasza prace. Z lepszym lub gorszym rezultatem. Nic wiecej.

Teraz z innej beczki. Vanco zaproponowal kiedys aby porobic wywiady z przedstawicielami polskich klanow. Jak sie na to zapatrujecie? Bedzie to zrodlo interesujacych informacji, czy tez LOL kompletny? ? Dajcie znac, w razie pozytywnego odzewu zaczyniemy ten pomysl wprowadzac w zycie.

Old Post 15-06-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Marek Logan
hm, o CAL jakos nigdy nie pisalem (to chyba jeszcze za kadencji Kryptona), a co do modow to tak sie sklada, ze ja glownie o nich zamieszczalem newsy takze skrobnij jakis konkretny przyklad bo nie moge sie doszukac (no offense, po prostu moze moja wiedza jest za mala by odpowiednio nazwac niektore rzeczy - chodz siedze w grach na peceta od 286 - to byly czasy ), takze za wytkniecie ewentualnych potkniec bylbym wdzieczny (po co sie osmieszac na przyszlosc?). Cougar mam nadzieje, ze to byl LOL pozytywny, bo ten post nie jest gownianym zagraniem pod publiczke. Jak cos robie to staram sie to robic dobrze, ten servis (rtcw.fpp.pl) jest dla calej rzeszy wolfmaniakow, a nie tylko dla mnie, dlatego wole sie zapytac czego ludzie ode mnie oczekuja i im to dac, niz pisac dla samego pisania (to moge sobie robic na stronie prywatnej). Ty powinienes to rozumiec, w koncu to ty wspoltworzyles ten servis. Ja przyszedlem na gotowe i kontynuuje wasza prace. Z lepszym lub gorszym rezultatem. Nic wiecej.

Teraz z innej beczki. Vanco zaproponowal kiedys aby porobic wywiady z przedstawicielami polskich klanow. Jak sie na to zapatrujecie? Bedzie to zrodlo interesujacych informacji, czy tez LOL kompletny? ? Dajcie znac, w razie pozytywnego odzewu zaczyniemy ten pomysl wprowadzac w zycie.

Marek CZYTAJ DOKLADNIEJ!!!!! nie napisalem ze twoj post to LOL tylko post KAG'a zobacz jeszcze raz!!!!

jej ale LOL

Be Ready To Be POISONED

Old Post 15-06-2002 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

PRAWDA, sypie glowe popiolem
pozdro Cougar

Old Post 15-06-2002 18:59
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez Cougar

Marek CZYTAJ DOKLADNIEJ!!!!! nie napisalem ze twoj post to LOL tylko post KAG'a zobacz jeszcze raz!!!!

jej ale LOL

Coug kto to jest "KAG" ?

Old Post 15-06-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:

Coug kto to jest "KAG" ?

bosz... a ten znoof... (PS. Ja tez sie wqrzam jak ktos na mnie mowi psychopata, ale Ty to masz normalnie chyba MISJE)

IRCnet: #polishlegion

Old Post 15-06-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

bosz... a ten znoof... (PS. Ja tez sie wqrzam jak ktos na mnie mowi psychopata, ale Ty to masz normalnie chyba MISJE)

a co KAG znow szaleje?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 15-06-2002 23:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

quote:

Coug kto to jest "KAG" ?

tysie klocisz o wielkosc litertek, a co ja mam powiedizec jak mnie z gownem mieszaja i psza Kalgar od kal cuger, coger, couguar, coguar, cug, cog, cag ceg

Be Ready To Be POISONED

Old Post 16-06-2002 10:50
vanco*
Guest

Hej hej!

Zapisalem sie w koncu tutaj zebyscie mogli miec ze mna kontakt takze przez boarda - jak ktos ma jakiekolwiek sugestie to bardzo prosze
I nie zrazajcie sie jak dlugo nie bede odpisywac bo niestety studia/praca (na szczescie teraz studia sie juz koncza ale wkrotce wakacje )... sami chyba rozumiecie

Old Post 16-06-2002 17:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

eh ludzie nic nie rozumiecie, po prostu te 3 litery po odkodowaniu tworza w binariach znak starszych bogow, nie dosc ze was chronie przed odwiedzinami Nyarlathotepa z kumplami to jeszcze zewszad niezrozmienie

ps. e tam

Old Post 16-06-2002 20:04
ZimZum
Nieśmialy abstynent

taaaaa
ide sie napic

Old Post 16-06-2002 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MASTER_DYKTATOR
Team killer :)

Ja po fpp.pl oczekuje bardzo duzego avatara

For without Me you are Nothing

Old Post 16-06-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MASTER_DYKTATOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MASTER_DYKTATOR Znajdź więcej post'ów przez  MASTER_DYKTATOR Dodaj MASTER_DYKTATOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MASTER_DYKTATOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez MASTER_DYKTATOR
Ja po fpp.pl oczekuje bardzo duzego avatara

to sobie zrob

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 16-06-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MASTER_DYKTATOR

Niestety Xaoo pisze ze nie moge miec wiekszego niz 65 na 65

Old Post 16-06-2002 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MASTER_DYKTATOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MASTER_DYKTATOR Znajdź więcej post'ów przez  MASTER_DYKTATOR Dodaj MASTER_DYKTATOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MASTER_DYKTATOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

poczytaj sobie kosz

Old Post 16-06-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

mi tez tak kiedys napisalo, ale jedna osoba poczarowala i juz jest oki

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 16-06-2002 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MASTER_DYKTATOR

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
mi tez tak kiedys napisalo, ale jedna osoba poczarowala i juz jest oki

A jaka to osoba Xaoo ? Harry Porter ?

Old Post 16-06-2002 23:25
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:05.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions