Re: Re: Re: Re: dzoiekoweczka
quote: Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Optical jest spoko, niech zostanie, troszq żadko grywa, ale przynajmniej wie co i jak ...
wie co i jak może i wie......ale grać to on odpada....hehehe. Mi chodzi raczej tutaj że jak jesteśmy razem na servie to lagi mamy a z tym że opti wie kuma o co chodzi w tej grze to chyba każdy polak który gra już w tą gre miesiąc wie o co chodzi a jak gram z optim na localu to dostaje baty, hehe. Miałem iść do Bia...grałem jakiś czas, ale zrezygnowałem właśnie z tego powodu..lagi
P.S. śnieżek sg jest dużo gorsze od valour i to każdy wie...gram w sg z powodu: fajni ludzie, niemam takich obowiązków jak w r3 ... jak mam laga to niegram i już a tak na serio to do valour miałem ja propozycje grać....wtedy jak se przypomne to grałem na pingu 50 na jakimś zagranicznym servie....lol no nie? ... i wtedy dobry wynik miałem i wogle wogle....ale niegram tam z powodu właśnie swojego kochanego *eba*ego sdi. a wczoraj mi jakiś A+Starfox sqadał propozycje, eheh i znowu ten sam powód, adrugi to że gram w sg i mam nadzieję że tam jeszcze długo pogram
P.s. poker niemądrz sie bo jeszcze sg wam baty złorzy już ja się o to postaram, hehe

GrEaTEyE
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|