Re: referees
quote: Napisane oryginalnie przez roudy
czesc
ile ludzi czytalo dokladnie manual do urban terror? pytam sie bo jest tam opisana ciekawa opcja ktora moglaby usunac szerzaca sie lamerie na polskich serwerach a mianowicie punkt 8.8.0 i 3 kolejne czyli referees. Moga oni kopac ludzi ktorzy sie zachowuja niezbyt ciekawie i przeszkadzaja innym w grze ale nie moga zmieniac zadnych ustawien serwera wiec nie beda admini zli ze im sie cos przestawia zreszta najlepiej przeczytajcie sobie te punkty bo mysle ze to czesciowo rozwiazalo by problem
Witamy w społeczności boardowej - bezlitosnej, nie darującej ŻADNEJ pomyłki, wyszydzającej najdrobniejsze porknięcia i przejęzyczenia 
do rzeczy:
Roudy - powiedz mi proszę - co będzie się działo, gdy KAŻDY będzie miał referee? Albo rcona? Czy taka sytuacja będzie się jakoś różniła od bieżącej - gdy nikt go niema?
Tak - uprawnienia dla wybranych, jasne. Kto ich będzie wybierał? Sami mają się zgłaszać? 
A co do "złych adminów bo im ktoś coś przestawia" ... wolę się już nie wypowiadać, jak mnie irytują kwiatki, odkrywane na servach, po czyimś 'rconieniu się' ... nowe zmienne, paseło rcona czystym textem ("pomyliłem się raz, przecież nic wielkiego się nie stało"), gadanie jako server... Czasem taka przyjemność (dla 'rconiarza') kończy się (dla mnie) restartem servera. Ja na przykład osobiście - nie lubię sprzątać po kimś - nie wiem jak inni.
Czy odpowiedziałem na Twoje postulaty Roudy?