Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > klanowki inne niz zwykle?
Poza ts jakie tryby gry by byly najciekawsze na klanowkach?
You do not have permission to vote on this poll.
TDM 1 5.00%
FTA 1 5.00%
CTF 18 90.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Avalone
...

Lightbulb klanowki inne niz zwykle?

hmmmm. cyz niektorym starszym klanom (v3, r3, Av i inne takie) nie znnudzilo jush sie granie w ut... rozegraliscie wiele jush klanowke chyba z wszystkimi druzynami w polsce... a moze by tak pomyslec o klanowkach innych niz zwykle? moze mozna by bylo zagrac klanowke w iinych typach gry naprzyklad tdm ctf ftl? nie ciekawiej by bylo zagrac w ctf na dockach badz na abbeyu... pomyslcie nad tym moze sie niedlugo zrobi lige ktora bedzie obejmowale gre inna niz ts..

Edytowane przez Avalone dnia 12-06-2002 o godz. 19:50

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-06-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

pytanie :

co to jest FTA ??

Old Post 12-06-2002 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: pytanie :

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
co to jest FTA ??

ALE ZE MNIE DEBIL MIALO BYC FTL

Old Post 12-06-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Re: pytanie :

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

ALE ZE MNIE DEBIL MIALO BYC FTL

a co to FTL ?

Old Post 12-06-2002 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

lol

na swiecie sa tylko 2 servery z trybem Follow The Leader i chcesz aby ktos zaczal wlasnie w tym trybie grac klanowki ?? - powodzenia

Old Post 12-06-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

hmmmm

Dlatego gram w UT poniewaz ma oryginalny tryb TS, nie dlatego ze ma ctf lub tdm wiec po co mam grac lige. Rozumiem jeden serverek Ctf dla odprezenia ale odrazu lige? A z tym FTL to niezle dales, hyhy...moze ffa tez?DD

Old Post 12-06-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
na swiecie sa tylko 2 servery z trybem Follow The Leader i chcesz aby ktos zaczal wlasnie w tym trybie grac klanowki ?? - powodzenia

ftl jest tylko dla reguly ale ja na przyklad z checia zagralbym ctf...

Old Post 13-06-2002 09:17
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

ftl jest tylko dla reguly ale ja na przyklad z checia zagralbym ctf...

Fajnie zeby yl jakis serwerek ctf, fajnie sie gra zespolowo itp. pa

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 13-06-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Fajnie zeby yl jakis serwerek ctf, fajnie sie gra zespolowo itp. pa

a ty jesteś głupi, bo PAPUga coś załatwił z ctf..... i love ctf

GrEaTEyE

Old Post 15-06-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Ja ujme to tak, specyfika tej gry nie nadaje sie na ctf'a... gra bardziej nadaje sie na tryby nieco bardziej realistyczny, jakim najblizszym tego jest wlasnie TS... jakos nie widizi mi sie umieranie i wstawanie po 5 sekundach, by znow innych kaleczyc. Tdm, ctf i tego typu zabawy do UT po prostu nie pasuje... w cpma czy tez vq3 sa idealne... ale nie UT. Kuba Wojewodzki. :ooo

Old Post 15-06-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
Ja ujme to tak, specyfika tej gry nie nadaje sie na ctf'a... gra bardziej nadaje sie na tryby nieco bardziej realistyczny, jakim najblizszym tego jest wlasnie TS... jakos nie widizi mi sie umieranie i wstawanie po 5 sekundach, by znow innych kaleczyc. Tdm, ctf i tego typu zabawy do UT po prostu nie pasuje... w cpma czy tez vq3 sa idealne... ale nie UT. Kuba Wojewodzki. :ooo

no tak masz racje, ale każdy ma inny gust mi na przykład ctf pasuje bo to jest gra zespołowa, ale TS też

GrEaTEyE

Old Post 16-06-2002 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

Sam jestes gupi!! i nie tylko ty love ctf

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 16-06-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Sam jestes gupi!! i nie tylko ty love ctf

zamknij tą swoją "czerwień" tylko ja love ctf i już a głupi chodzi o to że bez sensu piszesz że przydałby sie jakiś serverek ctf....już jest?

GrEaTEyE

Old Post 16-06-2002 22:19
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: lol

quote:

ale co, gdzie z kim i dlaczego?
i - jesli papuga cos zrobil - to dlaczego JA o tym niewiem ??

Old Post 10-07-2002 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

ale co, gdzie z kim i dlaczego?
i - jesli papuga cos zrobil - to dlaczego JA o tym niewiem ??

chodzi mi o to jak postawiłes serwer ctf'a to nikt na nim niegrał(prawie nikt). A czemu niewiesz to już niemoja sprawa

GrEaTEyE

Old Post 10-07-2002 08:04
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: lol

quote:

chodzi mi o to jak postawiłes serwer ctf'a to nikt na nim niegrał(prawie nikt). A czemu niewiesz to już niemoja sprawa

aaa.., to fakt. fucktycznie - mimo tych wszystkich OHów i ACHów za innymi trybami gry UrbanTerror powinien się całemy światu kojarzyć z TSem na Abbeju i Casie.
Tak ma być a kto myśli inaczej, znaczy że jest inny i niebezpieczny i "my" się już nim zajmiemy i go izolujemy od społeczeństwa.

eh.....

p.s. wow - ja tego nie pisałem dziś, tylko parę dni temu

Edytowane przez PAPUGa dnia 26-07-2002 o godz. 14:14

Old Post 13-07-2002 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:(

Patrze że coś z boardem sie dzieje nietak.....
WoW akurat ten temat jakoś długi sie włącza

GrEaTEyE

Old Post 26-07-2002 16:50
Silverdevil
SILVER

Talking

nalepiej z g
_gravity 0

Old Post 30-07-2002 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
nalepiej z g
_gravity 0

nie, grav 0 to jest do dupy - gdy nie możesz opaść, tylko latasz pod sufitem to jest kiła.
lepiej miec malutki grav, na przykład 100.
wydaje mi się, że village i doki są fajne właśnie do takiej zabawy - sporo powierzchni, za którymi się tam można schować, lecąc w powietrzu.

Old Post 30-07-2002 14:01
Silverdevil
SILVER

Talking Papuga

ty mala kampo gdzie sie chowac ty chowancu

Old Post 30-07-2002 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Papuga

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
ty mala kampo gdzie sie chowac ty chowancu

mała? mała?!?!
ja Ci dam, małą kampę
jak ja kampię. to tak, że każdy wie, gdzie siedzę - ale nikt nie ma odwagi iść po mnie samotnie
hyhy

Old Post 12-08-2002 14:57
Silverdevil
SILVER

Re: Re: Papuga

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

mała? mała?!?!
ja Ci dam, małą kampę
jak ja kampię. to tak, że każdy wie, gdzie siedzę - ale nikt nie ma odwagi iść po mnie samotnie
hyhy

heh

Old Post 12-08-2002 16:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions