Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Lemining Thing
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Exclamation Lemining Thing

Moze ktos mi pomoc, zawsze na serverch pisze, nawet jak mam duzo fragow i malo death's to jak ktos sie zabije etc. pisze "xxxx[..] lemining thing... " i zawsze tak jest... Moze jakis administrator serva mi pomoze. Please...

ps. Silverdevid, ty masz prawa glosu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-08-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lemining Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lemining Znajdź więcej post'ów przez  Lemining Dodaj Lemining do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lemining prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stona
will frag 4 bandwitch

?

czy to ma byc jakis rodzaj prowokacji ?

Old Post 07-08-2002 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil stona Kliknij tutaj by wysłać e-maila do stona Znajdź więcej post'ów przez  stona Dodaj stona do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać stona prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

ehkm

"xxx did the leming thing" hmmm a co lemingi zazwyczaj robily w grze? spadaly ten komentarz znaczy, ze po prostu ktos spadl gdzies i sie zabil... klops na ziemi

Old Post 08-08-2002 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

lemi mogłeś się domyśleć
w tej grze lmingi rewolucja często spadały wiec dlatego

GrEaTEyE

Old Post 08-08-2002 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

hehe

Dzieki jestescie nie ocenieni...
Przynajmniej wiem, dla czego nikt sie nie smieje jak lemining spadł

Old Post 08-08-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lemining Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lemining Znajdź więcej post'ów przez  Lemining Dodaj Lemining do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lemining prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Spadaj zdroof

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 08-08-2002 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Bede bronil honoru lemmingow. (chociaz jestem lemining)
Lemining nie spada jak sie umie nim kierowac i jak nie ma logow i gdy umie dobrze skakac i sie lapac (z czym u mnie trudno)

Old Post 08-08-2002 15:48
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lemining
Lemining nie spada jak sie umie nim kierowac i jak nie ma logow

nieprawda!
na każdym servie są logi
a w nich jak wół: "bR|PAPUGa did the lemming thing.."

Old Post 08-08-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

hehe

Mam to samo... Tylko u mnie wyglada to normalniej ...
Lemining did the lemming thing...
Tłumaczac...
Lemining zginał jak lemming

Tak podobne a jednak inne.

Old Post 08-08-2002 21:44
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Mam to samo... Tylko u mnie wyglada to normalniej ...
Lemining did the lemming thing...
Tłumaczac...
Lemining zginał jak lemming

Tak podobne a jednak inne.

hyhy - w tym momencie w kodzie servera powinna się włączać pętla, wypisująca na ekranie broadcast:
lemmings, lemmings... oh! no more lemmings!!

Old Post 08-08-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

hyhy - w tym momencie w kodzie servera powinna się włączać pętla, wypisująca na ekranie broadcast:

Papuga mi zawsze humor poprawi

Old Post 08-08-2002 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

To da sie na serverze programowac. ... ???

Old Post 09-08-2002 08:49
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: Re: Re: hehe

quote:

To da sie na serverze programowac. ... ???

Proste że sie da możesz wszystko zmienić szate graficzną itd tyle że na swoim i jak pozmieniasz za dużo to nikt na niego nie wejdzie chyba że z takim cfg serwa,a papuga może sie chwalić po ma oficjalny server nawet dwa z tego co wiem i się tutaj popisuje)) hehe

Old Post 09-08-2002 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

Proste że sie da możesz wszystko zmienić szate graficzną itd tyle że na swoim i jak pozmieniasz za dużo to nikt na niego nie wejdzie chyba że z takim cfg serwa,a papuga może sie chwalić po ma oficjalny server nawet dwa z tego co wiem i się tutaj popisuje)) hehe

oficjalny server może miec każdy
kto tylko ma chęć podzielić się z ludź mi swoim sprzętem, prądem, łączem, czasem.
to naprawdę dużo nie kosztuje
przecież - większość z Was ma dzierżawy, prawda?
czemu więc nie stawiacie servów?

a co do pure server - to "tylko" 1 linijka w konfigu
a programować, to ja nie umiem, niee...

Old Post 10-08-2002 11:59
Silverdevil
SILVER

muahahahahahha

quote:
Moze ktos mi pomoc, zawsze na serverch pisze, nawet jak mam duzo fragow i malo death's to jak ktos sie zabije etc. pisze "xxxx[..] lemining thing... " i zawsze tak jest... Moze jakis administrator serva mi pomoze. Please...

ps. Silverdevid, ty masz prawa glosu

buhahahah
jak zadobywasz dzuo fragow(niemozliwe)to towj pupilek chce skackac i jak tak skacze duzo to czasi spadnie i sobier nozke zlamie i dlateo dit leming thigg DDDDDDDDDD

Old Post 10-08-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Re: muahahahahahha

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil

buhahahah
jak zadobywasz dzuo fragow(niemozliwe)to towj pupilek chce skackac i jak tak skacze duzo to czasi spadnie i sobier nozke zlamie i dlateo dit leming thigg DDDDDDDDDD

SilverDevil masz troche zaskok nie uregulowany.... juz dowiedzialem sie dlaczego pisze lemming thing, "siuśku

Old Post 11-08-2002 16:19
Silverdevil
SILVER

Re: Re: muahahahahahha

quote:

SilverDevil masz troche zaskok nie uregulowany.... juz dowiedzialem sie dlaczego pisze lemming thing, "siuśku

wiesz skaczes i sie zabijeszt too pojawia sie taki napis wiec nirob takich slabych teamot ok??

Old Post 11-08-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:59.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions