Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Tribes 2 - upgrade
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
leeboX
Guest

Question Tribes 2 - upgrade

Hej
Mam problem, mam T2 oryginalny :-), i czce sobie zrobic upgrade.
ALE, na plytce mam ver 22321, a w w patchach nie moge znalezc patcza z 22321 na cos tam. I jestem w kropce. Od jakiego patcza mam zaczac, zeby prawidlowo zupgradowac T2 ? ( i zeby wszystkiego nie spieprzyć ) .

leeboX

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-08-2002 12:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Re: Tribes 2 - upgrade

sciagnij patche z www.tribes2.com. Jest tam wiele "latek", beda Ci potrzebne bodajze dwie. Kazdy patch ma nazwe mowiaca, z jakiej wersji przeprowadza do jakiej, zatem nie powinienes miec klopotu z wybraniem odpowiednich. Najnowszy patch przeprowadza do wersji 24834.

Old Post 12-08-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
leeboX
Guest

Spoko, tylko ze nie moge znalezc pacza z MOJEJ versji 22321 do jakiejs dalszej. Jest wersja z mnijeeszym numerem i wiekszym. Ale 22321 nima. I wlasnie z tym jest zwiazane moje pytanko. Czy jak zainstaluje wersje wczesniejsza pacza to zadziala ... ?

leeboX

Old Post 12-08-2002 14:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie wiem skad masz ten oryginal, wszystkie oryginaly, ktore widzialem, mialy wersje 21570. Gdzies to kupowal?

Old Post 12-08-2002 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
leeboX
Guest

Talking Skucha :-(

Heh, sorki. 22321 to jest jakis tam numer na plytce, okazuje sie ze to nie jest versja softu :-/. Oczywiscie jak otworze, gre przez lan, na zakladke join jest versja 21570 :-).
Sorki za klopot, i dzieki wielkie.

Old Post 13-08-2002 07:26
[LSC]MJ UFO
Skilled (Knight)

Hmmm...

Na jakim patchu jadą teraz servy poslkie do T2 ?

Old Post 16-08-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [LSC]MJ UFO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [LSC]MJ UFO Znajdź więcej post'ów przez  [LSC]MJ UFO Dodaj [LSC]MJ UFO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [LSC]MJ UFO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[LSC]MJ UFO
Skilled (Knight)

Patch.... :(

Mam male problemy z patchowaniem tribsika. Otóz wyskakuje blad ze nie potrafi odnalezc jakieos starego pliku czy cos ((

Plisss helppppppp

Old Post 16-08-2002 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [LSC]MJ UFO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [LSC]MJ UFO Znajdź więcej post'ów przez  [LSC]MJ UFO Dodaj [LSC]MJ UFO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [LSC]MJ UFO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Re: Patch.... :(

Sciagnij patche recznie, z www.tribes2.com. Odinstaluje T2, ktorego masz, zainstaluj ponownie z CD i nie odpalaj, tylko odpal po kolei patche, ktore sciagniesz.

Old Post 16-08-2002 23:58
[LSC]MJ UFO
Skilled (Knight)

:)

Thx Yavor you are my private god

Old Post 17-08-2002 00:04
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Np. Wyszukaj jeszcze klan Polskie Forum i popros o zaproszenie (Request invite)

Old Post 18-08-2002 19:08
Jarek
Pop Shop Boy :P

Re: Patch.... :(

quote:
Napisane oryginalnie przez [LSC]MJ UFO
Mam male problemy z patchowaniem tribsika. Otóz wyskakuje blad ze nie potrafi odnalezc jakieos starego pliku czy cos ((

Plisss helppppppp

"Could not find older file"
czy jakoś tak.
Też to raz miałem.
Tylko reinstalka os'a pomogła.

Old Post 28-08-2002 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions