Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Kolumny
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

First Person Perspective Kolumny

Co o tym sądzicie? Na stronie http://cs.fpp.pl znajdziecie oczywiście wstep i z czym to sie je

Są jacyś chętni do współtworzenia i dzielenia kolumn razem ze mną?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-08-2001 06:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-{S|F}-QU@NTIN
Skilled (Knight)

Ja juz dodalem swoj temat na kolumnach ,ale moje zdanie jest takie ze nie wiem czy ma sens robienie "drugiego borda" Bo faktem jest to ze polega wlasciwie na tym samym tylko ze rozni sie (tak mniemam) poziomem wypowiedzi.Ale co zrobisz jak wejdzie Ci takai 12-13 latek (pozdrowienia Shizo) i zrobi "MUR" z usmieszkow i napisze 1 zdanie po czym powie ze idzie ogladac Gumisie ??? To jest glowny powod moich obaw co do sensu zakladanie oddzielnego "Chata"-"Borda"

Old Post 11-08-2001 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -{S|F}-QU@NTIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -{S|F}-QU@NTIN Znajdź więcej post'ów przez  -{S|F}-QU@NTIN Dodaj -{S|F}-QU@NTIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -{S|F}-QU@NTIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no przeciez my nie rozdajemy kolumn kazdemu! takowo kolumne dostanie osoba powszechnie znan i ceniona w swiecie cs'a...

Old Post 11-08-2001 18:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-{S|F}-QU@NTIN
Skilled (Knight)

Cool

Np ja ???? KeKeKe...!!!!!

Old Post 11-08-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -{S|F}-QU@NTIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -{S|F}-QU@NTIN Znajdź więcej post'ów przez  -{S|F}-QU@NTIN Dodaj -{S|F}-QU@NTIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -{S|F}-QU@NTIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ja sie nie obracam w swiatku cs'a... rapa pytaj

Old Post 11-08-2001 21:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Odpowiedzi na kolumny powinny byc wedlug mnie na boardzie umieszczane. Jakos tak chyba wygodniej. Tak np nie chcialo nie sie pisac o kamperstwie w "komentarzach". Wiec nie napisaelm. Mysle ze nie jestem sam z moim lenistwem... CO do tematu kamperwstwo, to musze powiedziec ze to CS ! Niech se ludzie kampia ile chca. Wystaczy kalach i dobry cel. Wtedzy sie nawet z 10 kamperkami wygra !

PS: Prosze nie piszcie nic w tym stylu. A co mnie to ze jestes leniwy. Dzieki.

Old Post 12-08-2001 01:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

a co mnie to ze jestes leniwy?

Old Post 12-08-2001 09:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:32.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions