Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > CL_ParsePacketEntities -jak mnie wywala z gry to tak pisze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
D3al3R
Skilled (Knight)

CL_ParsePacketEntities -jak mnie wywala z gry to tak pisze

Otoz dzieje sie to na routerze ktory udostepnia sdi na pare osob dodatkowo
Nie idzie grac w q3 bo co chwile pojawia sie ten komunikat i wywala z gry do menu
Gdy zamiast routera jest serw na linuxie to nie wywala i jest ok
Wiec stad moje pytanie: co oznacza ten komunikat ktory jest w konsoli oznaczajacy przyczyne wywalenia z gry
Czy to po prostu taki model routera ze zle wspolpracuje z sdi ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-09-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3al3R Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D3al3R Znajdź więcej post'ów przez  D3al3R Dodaj D3al3R do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3al3R prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
steef
aka Liroy

Podobnie sie dzieje jak zamiast routera mial bys serwa na windowsie A z tym routerem to nie wiem musi byc jakis wybrakowany . Ja mialem podobne problemy i jak zmienilismy OS na serwie z windy na linucha to wszytko jest wpozo . ( oczywiscie tez mam dzielone SDI )

Old Post 15-09-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil steef Kliknij tutaj by wysłać e-maila do steef Znajdź więcej post'ów przez  steef Dodaj steef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać steef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

mialem to samo w q3 i rtcw zmienilem winshita 98 na winblowsa XP i chodzi normalnie od 2 miesiecy

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 16-09-2002 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3al3R
Skilled (Knight)

hmm ja tez mieszkam w Brzegu
ale powiedz jakie masz lacze, czy masz serwer i system na serwerze zmieniles ?
bo zmiana systemu klienta nic niedaje jest to samo wiec problem tkwi w serwerze w tym przypadku jest to router

Old Post 16-09-2002 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3al3R Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D3al3R Znajdź więcej post'ów przez  D3al3R Dodaj D3al3R do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3al3R prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

hyhy ja mam SDI sam nie mam serwera
P.s trzecia osoba z brzegu na boardzie : ))

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 16-09-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

OT

Hurra !!! Moze zalozymy klan miasta Brzeg

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 16-09-2002 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Tiaaaa, jeszcze sie w rzadku ustawcie by mozna bylo wzystkich trzech z raila zajebac

Old Post 16-09-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzadzins
Tiaaaa, jeszcze sie w rzadku ustawcie by mozna bylo wzystkich trzech z raila zajebac

strzelaj

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 16-09-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

D3al3R was railed by DrFaustus
HakaN was railed by DrFaustus [immpressive] [excellent]
MArtin was railed by DrFaustus [excellent]

Old Post 17-09-2002 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

DrFaustus kick (using ogc)

(...)

Old Post 17-09-2002 21:25
[FPP]Fausto

<drfaustus@root> ./smurf [ip_gdzie_gracie] )))))))

Old Post 17-09-2002 21:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions