Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Z accelem czy bez accela
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Q
The Q is out there

Z accelem czy bez accela

Może ten temat był już poruszany ale nawet jeśli tak to mnie tu nie było. Chciałbym wiedzieć jak to wygląda "statystycznie" czy dużo osób gra z cl_mouseaccel. Wydaje mi się, że daje to lepsze acc z broni typu spawara lub rail jednak manipulawanie myszą staje się jakieś takie dziwne. Dlatego jestem ciekawy zdania na ten temat szanownej braci.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-08-2001 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

Re: Z accelem czy bez accela

ja gram to ulatwia aiming z raila
nic wiecej nie napisze bo mnie nadgarstki **********jo

Old Post 11-08-2001 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja gram bez cl_mouseaccel...ale za to ze sprzetowa akceleracja w windzie

Old Post 11-08-2001 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja mam akcel na 1

Old Post 11-08-2001 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

cl_mouseaccel 0
windows accel 0
sensitivity 9

Old Post 11-08-2001 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

ja tesz chze

no ja sobie nie wobrazam zycia bez accela mam 1.3 wyczuleni chba na 2...i powiem wam ze to sie bradzo przydaje !

Old Post 11-08-2001 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

zalezy komu....ja jakos bez akcela cie klepie

Old Post 12-08-2001 06:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

kto wie z accelem moglbys go klepac bardziej

Old Post 12-08-2001 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no tak zamiast 27:-2 mialbys powiedzmy 48:-12

Old Post 12-08-2001 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d1x
Skilled (Knight)

ja bez accela
nie wiem w czym ma to pomagac mi to wrecz przeciwnie, przeszkadza
celnosc z raila mozna wycwiczyc nawet na sens. 1 jak ktos jes uparty

Old Post 12-08-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d1x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d1x Znajdź więcej post'ów przez  d1x Dodaj d1x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d1x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Mi sie bez accela *****owo gra

Old Post 12-08-2001 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

rozwazania na temat 3 z accelem, 3 bez nie ma sensu. PO prostu kazdy gra jak mu wygodniej, np fett gra bez accela, krog z acc, a obydwaj swietnie railuja.
Accela uzywaja glownie gracze o malej sensituvity, ja wole jednak sens 10 i acc 0

Old Post 12-08-2001 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Z mojego cfg:

set sensitivity "15"
set cl_mouseAccel "0"

ale:

bind z "cg_fov 110; weapon 6; sensitivity 15"
bind SHIFT "cg_fov 70; weapon 7; sensitivity 7.5"

Ale jeszcze tydzien demu gralem z accelem 1/3 i sens 5. Zmienilem pod wplywem cfg Statika. Z wiekszym sensitivity latwiej sie robi triki. Naprawde.

Old Post 12-08-2001 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Re: Z mojego cfg:

. Z wiekszym sensitivity latwiej sie robi triki. Naprawde. [/B][/QUOTE]
Nooooo właśnie ale z kolei z acc lepiej się celuje i tu jest problem
Nawet w Q3 nie ma nic za darmo.

Old Post 12-08-2001 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

sens : 4.5 - 5
accel: 1

Old Post 12-08-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

"PO prostu kazdy gra jak mu wygodniej"
to samo mi krg powiedzial jak z nim o tym w cyberku gadalem

Old Post 13-08-2001 10:54
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

i takie dyskusje za bardzo senosu nie maja

Old Post 13-08-2001 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

wazne ze infi sie podjaral ze gadal z krg

Old Post 14-08-2001 17:52
MarVer
Training (Enforcer)

Smile

Ja tez gram z z akceleracja myszy ..
Hmmm komenda jest przydatna fo lepszego wyczycia swojego gryzonia ))
Ale z tego co wiem to wszyscy maja ustawiny accel na 1 albo 0 ja tam mam 0.5 lolPP

Old Post 15-08-2001 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MarVer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MarVer Znajdź więcej post'ów przez  MarVer Dodaj MarVer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MarVer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryx
wazne ze infi sie podjaral ze gadal z krg

jaka tam podjara
jest takim samym czlowiekiem jak my - tyle ze w quaki wymiata
zwbyz z enriqe gadal to by byla podjara!

Old Post 15-08-2001 15:02
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

ja accel 1 i sensi na 11, ostatnio zmienilem accela z 0 na 1, i mi sie poprawil rail shaft gl rl,....chyba wszystko :>

Old Post 17-08-2001 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

sensitivity 4.5
acel 0 w q3 i off w mousewarach
A i quake 3 sux

Old Post 18-08-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
primek
Combat (Death Knight)

Accel RULEZ

Old Post 18-08-2001 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

hmm....
moje ustawienia to:
sensitivity 6
accel 0.3

Old Post 18-08-2001 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

ta, rulezz, ale np ja potrzebuje tesh duze sensi zeby mi sie gralo dobrze, teraz np gram na sensi 12 i accel 1, no i musze przyznac ze rail wchodzi jak maselko ( dzis byla proba na lanie )

Old Post 18-08-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

ja mam sen 39 accel 1.3 i gra sie dobrze
tylko czasami reka mi sie trzesie jak gram z tlenem (oxygen)

Old Post 18-08-2001 16:36
Infinite
nieszczesliwie zakochany

mi sie trzesie lapa jak gram z gazami (Gazor)

Old Post 18-08-2001 18:48
gazi
podróżnik

jaka ciota.
jak ***** niewiesz jak powstala moja ksywa to sie nie udzielaj bo mnie to wkurwia.
eod

Old Post 18-08-2001 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ej looziq stary nie mialem zamiaru cie urazic
tak sobie tylko jokuje
moze korzystajac z okazji opowiesz nam skad zaczerpnales swoja xyve?

Old Post 18-08-2001 19:07
fryx
Force Commander

chyba przez ten upal wszyscy jacys napaleni np. fan (ktory pokazal dzisiaj swoja prawdziwa nature )

Old Post 19-08-2001 09:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:39.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions