Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Nowy w Tribes2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Talking Nowy w Tribes2

Cześć,

nieco Spóźniony dołączam do klubu T2. Może już widzieliście mnie na którymś z serwerów publicznych (mieliście zapewne kupę śmiechu obserwując moje poczynania).
Teoretycznie, o T2 wiem wszystko lub prawie wszystko jako długotrwały kibic tej gry, ale to się niestety nie przekłada na praktyczny skill level. Cóż, będziecie mieli do kogo postrzelać, przynajmniej przez jakiś czas (myślę, że dość długi, bo z różnych powodów nie mogę trenować zbyt dużo i często). Ale gra jest tak znakomita, że daje dużo radochy nawet jak się bierze w dupę.
Jak tylko ruszy community, poproszę o invite'a do Polskiego Forum.

Pozdrawiam,
Late

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-09-2002 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

Ehhh człowieku yavor już mówił że skilla w T2 nabyć jest cholernie trudno i za to właśnie kochamy tą grę nie?

Old Post 25-09-2002 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

Heh, czy ja wiem czy nie grajac w gre mozna o niej wiedziec teorytycznie wszystko lub prawie wszystko.... ja sie jeszcze nie spotkalem z zadnym graczem w t2 ktory by tyle wiedzial o t2
Btw. witam nowego gracza GL & HF

Old Post 28-09-2002 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Fakt, może trochę przesadziłem. Sam grałem wcześniej niewiele, ale baaaaaardzo długo (to znaczy kilkadziesiąt godzin)obserwowałem grę pewnego naprawdę dobrego zawodnika. Teraz mocno się wkurzam, bo z reguły wiem, jak powinienem zagrać, ale NIE POTRAFIĘ!!! Shazbot!

Late

Old Post 30-09-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>Teraz mocno się wkurzam, bo z reguły wiem, jak powinienem
>zagrać, ale NIE POTRAFIĘ!!!

Hehehe... Nie ma zawodnika, ktory by na to nie cierpial :-)))

Old Post 01-10-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
>Teraz mocno się wkurzam, bo z reguły wiem, jak powinienem
>zagrać, ale NIE POTRAFIĘ!!!

Hehehe... Nie ma zawodnika, ktory by na to nie cierpial :-)))

No ni ma. ;>

Old Post 02-10-2002 06:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions